Рецепт Смажені кабачки з часниковим соусом

Рецепт Смажені кабачки з часниковим соусом
Кількість порцій: 4 Час приготування: 40 хв.
Рецепт приготування кабачків з часниковим соусом. Ця страва виходить ніжним, легким і дуже смачним.

опис приготування:

З нудного і буденного страви, смажені кабачки можна приготувати як справжню святкову закуску. Виходить дуже смачне і легке блюдо, до гострого соусу підходить дуже добре.

  • Рослинна олія— 70 мілілітрів
  • кабачки— 2 штуки
  • часник— 2 зубчики
  • базилік— 1 щіпка
  • борошно— 4 Ст. ложки
  • оцет— 1 Чайна ложка
  • пучок Петрушки— 1 штука
  • Сіль і перець— — За смаком
  • пучок кропу— 1 штука
Смажені кабачки з часниковим соусом - фото крок 1 1. Спочатку необхідно підготувати кабачки: помиємо їх, а воді даємо стекти, кінчики зрізаємо, розрізаємо впоперек навпіл, і шаткуємо скибочками кожну половинку, в формі язичків. Складаємо язички в миску, перчимо і солимо. На п'ять хвилин їх відставити.

Смажені кабачки з часниковим соусом - фото крок 2 2. У борошні запаніруем кожну скибочку. Використовувати борошно можна будь-яку: житнє, кукурудзяну, пшеничну.

Смажені кабачки з часниковим соусом - фото крок 3 3. У рослинному маслі обсмажуємо скибочки кабачків з обох сторін, до появи золотистого кольору. Щоб кабачки менше вбирали рослинного масла, підливати його треба на сковороду по трохи. В іншому випадку вони будуть дуже олійними.

Смажені кабачки з часниковим соусом - фото крок 4 4. готуємо соус: помиємо петрушку і кріп, вода повинна стекти, потім подрібнюємо, трохи посолити і легенько мнемо пальцями, зелень повинна дати сік. Додаємо рослинного масла, тиск часнику, сушений базилік, яблучний оцет і все перемішуємо.

Смажені кабачки з часниковим соусом - фото крок 5 5. На серветку викладаємо смажені скибочки кабачків. Після того, як зайве масло вбере серветка, перекладываем кабачки в блюдо, сформувавши квіткові пелюстки. Піала з соусом ставитися на середину блюда.

Подібні рецепти

Смажені баклажани і кабачки з баранячим горохом в лаваші

Смажені кабачки з сметанно-часниковим соусом

Рецепт приготування смажених баклажанів і кабачків з баранячим горохом, цибулею, помідорами чері та моцарелою. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. збити оцту, лимонний сік, 1 столову ложку масла і 1 чайну ложку чебрецю і орегано в невеликій мисці. Відкласти в сторону. Злегка...

Кабачки, смажені з часником і помідорами

Кабачки, смажені з часником і помідорами

Літня святкове закуска для повсякденного вечері і для святкового столу. опис приготування: Якщо готуєте кабачки з помідорами і часником для свята, можна вкласти між помідором і кабачком шматочок сиру. У моєму варіанті закуска до вечері. Кабачок— 1 штука помідори— 2 штуки часник— 1-2 зубчиків...

Кабачки, смажені на мангалі

Кабачки, смажені на мангалі

Пропоную цікавий рецепт для мангала — смажені з курячим філе і бринзою кабачки. Будьте уважні, блюдо готується неймовірно швидко. Якщо хочете, можна запікати і в духовці. Спробуйте! опис приготування: Приготовим кабачки, смажені на мангалі в домашніх умовах. Нарізаємо кабачки кружечками, а кур...

Кабачки, смажені в томаті, на зиму

Кабачки, смажені в томаті, на зиму

кабачки, смажені в томаті, на зиму — прекрасна закуска на святковий стіл, яка добре поєднується з різноманітними м'ясними стравами. Кабачки готуються дуже просто і можуть довго зберігається. опис приготування: Приготовим кабачки, смажені в томаті, на зиму в домашніх умовах. Кабачки нарізаємо д...

Кабачки в духовці під сметанним соусом

Кабачки в духовці під сметанним соусом

Кабачки в духовці під сметанним соусом дуже легкі в приготуванні. Ніжна структура і вершковий смак сподобаються і вам, і вашим дітям. Легке і ситне одночасно, воно не додасть вам багато калорій. опис приготування: Змішайте сметану з часником, зеленню, сіллю і спеціями. Це буде наш соус. Потім ...