Рецепт Парфе з манго і лаймом

Рецепт Парфе з манго і лаймом
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
парфе — це м'який густий десерт з ароматичними добавками або фруктами. спочатку парфе — страва французької кухні.


опис приготування:

Змішайте в мисці шматочки манго, цукор, цедру лайма і сік лайма. дайте постояти 20 хвилин.

Додайте суміш до сиру і подавайте.


  • стиглих манго, очищених, без кісточок— 2 штуки
  • тертої цедри лайма— 1/2 чайних ложки
  • свіжого соку лайма— 1 Ст. ложка
Змішайте в мисці шматочки манго, цукор, цедру лайма і сік лайма. дайте постояти 20 хвилин.

Додайте суміш до сиру і подавайте.


Подібні рецепти

Парфе навколо маскарпоне

Дієтична риба в духовці

Цей традиційний французький десерт дуже схожий на знайоме всім нам морозиво. У цьому рецепті використовуються: вершковий сир маскарпоне, cлівкі і вишня. Виходить дуже ніжний і повітряний парфе! опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування парфе з маскарпоне. Щоб приготувати цей ...

Парфе з папайї, ягід і йогурту

Парфе з папайї, ягід і йогурту

Рецепт приготування французького десерту з папайї, ожини, малини, м'яти, йогурту, імбиру і лимонної цедри. опис приготування: У невеликій мисці змішати йогурт, 3 столові ложки меду і цедру. Відкласти в сторону. Натерти на крупній тертці імбир в невелику миску. Протерти через дрібне сито, щоб о...

Парфе с арахисовым маслом и шоколадом

Парфе с арахисовым маслом и шоколадом

Изумительный французский десерт для фанатов шоколада и арахисового масла. Дуже простий у приготуванні десерт, который делается за считаные минуты. Блюдо это очень вкусное, ароматне, ніжне. опис приготування: Парфе — холодный десерт французской кухни, ...

Парфе з ягід

Парфе з ягід

Цей ягідний десерт неодмінно прикрасить ваше ранок, зробить його веселіше і смачніше. Парфе з ягід готується дуже швидко, а ще швидше з'їдається і робиться добавка. Дуже рекомендую спробувати! опис приготування: Як приготувати парфе з ягід в домашніх умовах? Дуже просто! Для приготування викор...

Печиво з лаймом і ваніллю

Печиво з лаймом і ваніллю

Рецепт приготування посипаного цукровою пудрою печива з цедрою лайма і ванільним екстрактом. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 5 десятків печива. Приготоване тісто можна заморозити на строк до 2 місяців. несолоне вершкове масло кімнатної температури— 12 Ст. ложок цукрова пудра— ...