Рецепт Італійська фокаччею з розмарином
Італія славиться не тільки великою різноманітністю піци або різними видами пасти, але іншим виробами з тіста. Розповім про один такий, як приготувати італійську фокаччу з розмарином.
опис приготування:
Є багато різновидів цієї коржі. Її готують з начинкою або без, роблять з дріжджового або прісного тіста, вона буває солодка або солона. Основні інгредієнти - це мука, вода і якісну оливкову олію, інші ж - це доповнення до смаку. Подавайте випічку теплою.
- Сухі швидкодіючі дріжджі— 7 грам
- вода— 320 мілілітрів
- Оливкова олія— 4 Ст. ложки
- борошно— 7,5 склянки
- сіль— 2 Ст. ложки
- розмарин— 2 Ст. ложки
2. Вилийте до води дріжджову суміш.
3. змішайте 2 склянки борошна з сіллю (1 ложка) і введіть до рідких інгредієнтів.
4. Подрібніть свіжий розмарин і викладіть в миску з тестом.
5. Додайте порційно решту борошна, гарненько перемішуючи після кожної.
6. Розмішайте тісто руками, щоб воно не липло до рук.
7. Викладіть тісто на стіл і вимішуйте його близько 5-8 хвилин.
8. Змастіть рослинним маслом миску і викладіть в неї тісто.
9. Накрийте миску плівкою і залиште так на 1-2 годину, щоб тісто піднялося в 2 рази.
10. Змастіть рослинним маслом деко і перекладіть в нього тісто, розподіліть по всьому листу, накрийте його плівкою і залиште ще на 30 хвилин.
11. Пальцем зробіть в тесті глибокі отвори, накрийте його плівкою і залиште знову на 2 годину.
12. Змастіть тісто оливковою олією, посипте крупною сіллю і запікайте в розігрітій до 200 градусів духовці 20-25 хвилин.
13. Перекладіть випічку на решітку і залиште на 10 хвилин для охолодження, потім насолоджуйтеся.
Подібні рецепти
Бездріжджове тісто для трикутників
Я пропоную вам подивитися, як приготувати італійську їжу. А саме це буде приголомшлива хрустка Брускетта, сніданок, яка підійде до будь-якого столу при будь-яких обставинах, вона універсальна. опис приготування: Треба сказати, що різновидів брускетти існує дуже багато. І тут я пропоную вам баз...
Італійська макаронна запіканка
макаронні вироби, томати, сир - ось вона справжня італійська кухня. І скільки б раз це поєднання не готували, воно все одно радує, вражає своїм смаком. Так давайте знову його повторимо, тільки в новому блюді! опис приготування: Цього разу пропоную вам прочитати про те, як приготувати італійськ...
Італійська піца «Маргарита»
Справжня італійська піца зовсім не така, якою її уявляють собі практично всі кухарі російських піцерій. розповідаю, як приготувати італійську піцу — таку, як готують в Італії. опис приготування: Ви напевно запитаєте: звідки я знаю, як правильно готувати італійську піцу? відповідаю. По перше, м...
Італійська запіканка
Рецепт приготування запіканки за всіма правилами італійської кухні, зі спагеті і тертим сиром. кількість порцій: 8 грибний суп— 2 штуки(в банках) Pimentos— 120 грам сіль— 1 Чайна ложка каєнський перець— 1/3 чайних ложки чорний перець— 1 штука(за смаком) Залити воду в каструлю і довести до ...
Італійська лазіння
Ви хочете дізнатися, як приготувати італійську лазанью за класичним рецептом? Тоді йдіть моєму пошаговому рецептом. Почастуєте всю сім'ю одним з найпопулярніших італійських страв в світі. опис приготування: У фарш ви можете додати свої улюблені приправи. звичайно, для лазаньї ідеально підходит...