Рецепт Інжир з маскарпоне і медом

Рецепт Інжир з маскарпоне і медом
Кількість порцій: 4 Час приготування: 10 хв.
Рецепт приготування свіжого інжиру з маскарпоне, медом, корицею і м'ятою. Інжир корисний для серця і мозку, а так само для здорового зору.

опис приготування:

Впорядкувати інжир розрізаною стороною вгору між чотирма чашами. використовуючи ложку, акуратно зробити невелике заглиблення в центрі м'якоті кожного інжиру.

Додати ложку маскарпоне в центр кожної половинки інжиру.

Помістити мед зі спеціями в невеликий жароміцний миску і поставити її на каструлю з киплячою водою. Варити на середньому вогні, помішуючи, поки мед не розтопиться і не стане теплим, 1-2 хвилини. Полити медом кожен інжир, прикрасити гілочками м'яти і відразу подавати.


  • inzhira— 8 штук(разделенных пополам )
  • меленої кориці— 1/4 чайних ложки
  • меленого кардамону— 1/8 чайних ложки
  • меленого запашного перцю— 1/8 чайних ложки
  • веточки свежей мяты— 4 штуки
Впорядкувати інжир розрізаною стороною вгору між чотирма чашами. використовуючи ложку, акуратно зробити невелике заглиблення в центрі м'якоті кожного інжиру.

Додати ложку маскарпоне в центр кожної половинки інжиру.

Помістити мед зі спеціями в невеликий жароміцний миску і поставити її на каструлю з киплячою водою. Варити на середньому вогні, помішуючи, поки мед не розтопиться і не стане теплим, 1-2 хвилини. Полити медом кожен інжир, прикрасити гілочками м'яти і відразу подавати.


Подібні рецепти

Парфе навколо маскарпоне

Інжир, фарширований сиром

Цей традиційний французький десерт дуже схожий на знайоме всім нам морозиво. У цьому рецепті використовуються: вершковий сир маскарпоне, cлівкі і вишня. Виходить дуже ніжний і повітряний парфе! опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування парфе з маскарпоне. Щоб приготувати цей ...

Пасха з рікоттою і маскарпоне

Пасха з рікоттою і маскарпоне

Вишуканий смак такої пасхи вразить вас і змусить по новому поглянути на цей святковий десерт, а все завдяки додаванню до складу італійських сирів!!! опис приготування: Напевно, кожен з вас вже звик до того, що традиційно цей святковий десерт готують їх сиру, але сьогодні я розповім вам, як при...

Персиковий торт з маскарпоне

Персиковий торт з маскарпоне

У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати персиковий торт з маскарпоне. Основою для десерту стане бісквіт. Його можна приготувати самостійно, а можна купити вже готовий, щоб не возитися. опис приготування: Я купила бісквіт в найближчому магазині, оскільки поспішала з десертом. На приготува...

Макаронні вироби з маскарпоне

Макаронні вироби з маскарпоне

Макаронні вироби з маскарпоне — незвичайне друга страва. Італійський сир Маскарпоне надає йому незвичайний і несподіваний смаковий відтінок. Ваше повідомлення з Маскарпоне — це стильне і красиве виконання страви! опис приготування: Макаронні вироби з маскарпоне — дуже легке, в плані приготуван...

Смажений мигдаль з медом

Смажений мигдаль з медом

Смажений мигдаль з медом — дуже смачна і, головне, енергетично цінний закуска. І смачніше, і куди корисніше, ніж якісь смажене насіння. опис приготування: знаю, що в багатьох сім'ях люблять гризти насіння — гарбузове або соняшникове. У нас же прийнято в якості закуски вживати горіхи. мабуть, н...