Рецепт Ідеальне безе
Немає нічого простіше, ніж приготувати ідеальне безе. Разом з тим є кілька нюансів, без дотримання яких десерт не вийде ідеальним. Про це розповім докладніше в рецепті французького безе.
опис приготування:
Зберігати таке безе можна дуже довго в закритій коробці або банку і використовувати в міру необхідності для прикраси десертів, тортів або просто до чаю або кави. З такої кількості продуктів, як в рецепті, виходить приблизно 30 штук безе в залежності від розмірів.
- білок яєчний— 2 штуки
- цукор— 120 грам(мелкокристаллический або цукрова пудра з розрахунку 60 грам на 1 яєчний білок)
- сіль— 1 щіпка
Акуратно відокремте білки від жовтків, щоб не потрапило жодної краплі жовтка. Посуд для збивання повинна бути ідеально чистою, знежиреної. додайте 1 щіпку солі при збиванні білків.
Збивайте білки відразу на максимальній швидкості. Після того, як білки будуть збиті в легку піну, не припиняючи збивати невеликими частинами додавайте цукор.
Збивайте білки до жорстких піків або "; дзьобиків ";. Міксер повинен залишати на збитих білках чіткі рельєфні сліди.
Перекладіть збиті білки в кондитерський мішок з тими насадками, які вам більше подобаються. У моєму рецепті використані насадки "; відкрита" і "; закрита" зірка. Отсадіте безе на лист для випічки на відстані один від одного. Правильно приготоване безе при випічці не змінює форму.
Безе слід випікати при мінімальній температурі, навіть не стільки випікати, скільки підсушувати. Тут слід враховувати можливості духовки, я випікаю при мінімальному значенні зі злегка відкритими дверцятами приблизно 1 час. Безе слід остудити перед подачею. Якщо всі нюанси будуть дотримані, у вас обов'язково вийде ідеальне французьке безе.
Подібні рецепти
Печиво «безе»
безе, як і печиво, — знайомі багатьом ласощі! А що якщо з'єднати печиво з "; Безе ";? Вийде абсолютно неймовірний десерт, який підкорить серце кожного ласуни. обов'язково спробуйте! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування печива "; Безе ";. Спершу потрібно зробити тісто. Поті...
Печиво «Поцілунки» (дуже смачне безе)
Безе відомо всім своєю легкістю і легкістю, і, якщо вам воно подобається, обов'язково дізнайтеся, як приготувати печиво "; Поцелуйчики" (дуже смачне безе) з шоколадом — воно так класно тане в роті! опис приготування: Напевно в арсеналі кожної господині є перевірений рецепт безе, але обов'язков...
Печиво-безе з вівсяним толокном
Замість борошна в тісто для такого печива додається вівсяне толокно, що надає випічці особливу текстуру, а завдяки міцно збитим білкам вироби мають хрустку скоринку, нагадує повітряне безе. опис приготування: Це надзвичайно смачне і розсипчасте шоколадно-вівсяне печиво досить легко приготувати...
Пісочне печиво з безе
Хочу вам розповісти, як приготувати пісочне печиво з безе в домашніх умовах. Це хороший варіант страви для особливого випадку. Можна і гостей почастувати, і улюбленого порадувати, і подружкам запропонувати! опис приготування: Перед вами рецепт який підкаже, як приготувати пісочне печиво з безе...
Печиво з безе і курагою «яйце»
Рецепт пасхального печива, нагадує яйце: тісто як шкаралупа, безе як білок і курага як жовток. пробуйте! опис приготування: Моєму курагу і пару раз обливаємо її окропом. Якщо курага НЕ розм'якшується, то залиште її на 10-15 хвилин у гарячій воді. Беремо два яйця і відділяємо білки від жовтків...