Рецепт Ідеальне безе

Рецепт Ідеальне безе
Кількість порцій: 30 Час приготування: 1 г. 15 хв.
Немає нічого простіше, ніж приготувати ідеальне безе. Разом з тим є кілька нюансів, без дотримання яких десерт не вийде ідеальним. Про це розповім докладніше в рецепті французького безе.

опис приготування:

Зберігати таке безе можна дуже довго в закритій коробці або банку і використовувати в міру необхідності для прикраси десертів, тортів або просто до чаю або кави. З такої кількості продуктів, як в рецепті, виходить приблизно 30 штук безе в залежності від розмірів.

  • білок яєчний— 2 штуки
  • цукор— 120 грам(мелкокристаллический або цукрова пудра з розрахунку 60 грам на 1 яєчний білок)
  • сіль— 1 щіпка
ідеальне безе - фото крок 1 Підготуйте інгредієнти. Перед приготуванням безе яйця бажано дістати з холодильника заздалегідь, щоб вони прогрілися до кімнатної температури.

ідеальне безе - фото крок 2 Акуратно відокремте білки від жовтків, щоб не потрапило жодної краплі жовтка. Посуд для збивання повинна бути ідеально чистою, знежиреної. додайте 1 щіпку солі при збиванні білків.

ідеальне безе - фото крок 3 Збивайте білки відразу на максимальній швидкості. Після того, як білки будуть збиті в легку піну, не припиняючи збивати невеликими частинами додавайте цукор.

ідеальне безе - фото крок 4 Збивайте білки до жорстких піків або "; дзьобиків ";. Міксер повинен залишати на збитих білках чіткі рельєфні сліди.

ідеальне безе - фото крок 5 Перекладіть збиті білки в кондитерський мішок з тими насадками, які вам більше подобаються. У моєму рецепті використані насадки "; відкрита" і "; закрита" зірка. Отсадіте безе на лист для випічки на відстані один від одного. Правильно приготоване безе при випічці не змінює форму.

ідеальне безе - фото крок 6 Безе слід випікати при мінімальній температурі, навіть не стільки випікати, скільки підсушувати. Тут слід враховувати можливості духовки, я випікаю при мінімальному значенні зі злегка відкритими дверцятами приблизно 1 час. Безе слід остудити перед подачею. Якщо всі нюанси будуть дотримані, у вас обов'язково вийде ідеальне французьке безе.

Подібні рецепти

Печиво «безе»

Печиво «безе»

безе, як і печиво, — знайомі багатьом ласощі! А що якщо з'єднати печиво з "; Безе ";? Вийде абсолютно неймовірний десерт, який підкорить серце кожного ласуни. обов'язково спробуйте! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування печива "; Безе ";. Спершу потрібно зробити тісто. Поті...

Печиво «Поцілунки» (дуже смачне безе)

Печиво «Поцілунки» (дуже смачне безе)

Безе відомо всім своєю легкістю і легкістю, і, якщо вам воно подобається, обов'язково дізнайтеся, як приготувати печиво "; Поцелуйчики" (дуже смачне безе) з шоколадом — воно так класно тане в роті! опис приготування: Напевно в арсеналі кожної господині є перевірений рецепт безе, але обов'язков...

Печиво-безе з вівсяним толокном

Печиво-безе з вівсяним толокном

Замість борошна в тісто для такого печива додається вівсяне толокно, що надає випічці особливу текстуру, а завдяки міцно збитим білкам вироби мають хрустку скоринку, нагадує повітряне безе. опис приготування: Це надзвичайно смачне і розсипчасте шоколадно-вівсяне печиво досить легко приготувати...

Пісочне печиво з безе

Пісочне печиво з безе

Хочу вам розповісти, як приготувати пісочне печиво з безе в домашніх умовах. Це хороший варіант страви для особливого випадку. Можна і гостей почастувати, і улюбленого порадувати, і подружкам запропонувати! опис приготування: Перед вами рецепт який підкаже, як приготувати пісочне печиво з безе...

Печиво з безе і курагою «яйце»

Печиво з безе і курагою «яйце»

Рецепт пасхального печива, нагадує яйце: тісто як шкаралупа, безе як білок і курага як жовток. пробуйте! опис приготування: Моєму курагу і пару раз обливаємо її окропом. Якщо курага НЕ розм'якшується, то залиште її на 10-15 хвилин у гарячій воді. Беремо два яйця і відділяємо білки від жовтків...