Рецепт Ідеальне безе

Немає нічого простіше, ніж приготувати ідеальне безе. Разом з тим є кілька нюансів, без дотримання яких десерт не вийде ідеальним. Про це розповім докладніше в рецепті французького безе.
опис приготування:
Зберігати таке безе можна дуже довго в закритій коробці або банку і використовувати в міру необхідності для прикраси десертів, тортів або просто до чаю або кави. З такої кількості продуктів, як в рецепті, виходить приблизно 30 штук безе в залежності від розмірів.
- білок яєчний— 2 штуки
- цукор— 120 грам(мелкокристаллический або цукрова пудра з розрахунку 60 грам на 1 яєчний білок)
- сіль— 1 щіпка






Подібні рецепти

Печиво «безе»
безе, як і печиво, — знайомі багатьом ласощі! А що якщо з'єднати печиво з "; Безе ";? Вийде абсолютно неймовірний десерт, який підкорить серце кожного ласуни. обов'язково спробуйте! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування печива "; Безе ";. Спершу потрібно зробити тісто. Поті...

Печиво «Поцілунки» (дуже смачне безе)
Безе відомо всім своєю легкістю і легкістю, і, якщо вам воно подобається, обов'язково дізнайтеся, як приготувати печиво "; Поцелуйчики" (дуже смачне безе) з шоколадом — воно так класно тане в роті! опис приготування: Напевно в арсеналі кожної господині є перевірений рецепт безе, але обов'язков...

Печиво-безе з вівсяним толокном
Замість борошна в тісто для такого печива додається вівсяне толокно, що надає випічці особливу текстуру, а завдяки міцно збитим білкам вироби мають хрустку скоринку, нагадує повітряне безе. опис приготування: Це надзвичайно смачне і розсипчасте шоколадно-вівсяне печиво досить легко приготувати...

Пісочне печиво з безе
Хочу вам розповісти, як приготувати пісочне печиво з безе в домашніх умовах. Це хороший варіант страви для особливого випадку. Можна і гостей почастувати, і улюбленого порадувати, і подружкам запропонувати! опис приготування: Перед вами рецепт який підкаже, як приготувати пісочне печиво з безе...

Печиво з безе і курагою «яйце»
Рецепт пасхального печива, нагадує яйце: тісто як шкаралупа, безе як білок і курага як жовток. пробуйте! опис приготування: Моєму курагу і пару раз обливаємо її окропом. Якщо курага НЕ розм'якшується, то залиште її на 10-15 хвилин у гарячій воді. Беремо два яйця і відділяємо білки від жовтків...