Рецепт Дуже ніжний і смачний шашлик

Рецепт Дуже ніжний і смачний шашлик
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 12 г. 0 хв.
Свинячий шашлик - це класика. У свині досить жирне і ніжне м'ясо, яке швидко вбирає маринад і не пересихає при приготуванні. Але запорука успіху хорошого шашлику в правильному маринаді.

опис приготування:

Приготуйте смачний маринад за рецептом, потім будете радити друзям, як приготувати ніжний і смачний шашлик. Найсмачніший шашлик виходить з ошийка, вирізки або наднирників.

Не секрет, що чим довше маринується м'ясо, тим воно м'якше.


  • свиняча вирізка— 1,5 кілограма
  • Соєвий соус— 20 грам
  • сіль— За смаком
  • часник— 1-2 зубчиків
  • Перець чорний мелений— 0,5 чайних ложки
  • перець червоний— 0,5 чайних ложки
  • паприка— 0,5 чайних ложки
  • Лавровий лист— 1 штука
  • Цибуля— 2 штуки
  • помідори— 600-700 грам
Дуже ніжний і смачний шашлик - фото крок 1 1. Зробіть хрестоподібні надрізи на помідорах, залийте їх окропом на хвилину. злийте воду, з помідорів зніміть шкірку, натріть овоч на дрібній тертці. Додайте половину столової ложки солі.

Дуже ніжний і смачний шашлик - фото крок 2 2. Цибуля наріжте півкільцями і відправте на сковороду, щоб він став м'яким, але не смажився. Як тільки масло почне шипіти, видавіть часник, потримайте 2-3 хвилини.

Дуже ніжний і смачний шашлик - фото крок 3 3. поперчіть цибулю, додайте лавровий лист, паприку і червоний перець або перець чилі.

Дуже ніжний і смачний шашлик - фото крок 4 4. Потім влийте в сковороду томати, перемішайте і влийте соєвий соус, вимкніть вогонь під сковородою.

Дуже ніжний і смачний шашлик - фото крок 5 5. М'ясо помийте і наріжте великими шматками. Окремо солити м'ясо не потрібно.

Дуже ніжний і смачний шашлик - фото крок 6 6. Перекладіть все в каструлю, залийте маринадом, добре перемішайте. При кімнатній температурі залиште на 2 годину, а потім на ніч поставте в холодильник.

Дуже ніжний і смачний шашлик - фото крок 7 7. До м'яса приготуйте соус. По щіпці базиліка, чабера і материнки змішайте, зубчик часнику і цибулі дрібно поріжте, посоліть і придушити в ступці. З'єднайте з майонезом і кетчупом до однорідності.

Дуже ніжний і смачний шашлик - фото крок 8 8. М'ясо надіньте на шампура і покладіть на мангал, перевертайте кожні 30 секунд. Так буде дуже соковито!

Дуже ніжний і смачний шашлик - фото крок 9 9. для 20 хвилин шашлик готовий! М'ясо повинно вийти соковитим, м'яким і ніжним.

Подібні рецепти

Дуже смачний літній салат з помідорами і житнім хлібом

Пісний хліб в духовці

Якщо в розпал сезону овочів вам набрид один і той же салат з огірків і помідорів, терміново дивіться, як приготувати дуже смачний літній салат з помідорами і житнім хлібом. незвично, але апетитно! опис приготування: Рослинна олія можна сміливо замінити оливковою, буде ще смачніше. Хліб беріть ...

Дуже смачний сливовий пиріг-перевертиш

Дуже смачний сливовий пиріг-перевертиш

Ви просто зобов'язані дізнатися, як приготувати сливовий пиріг, щоб в розпал сезону злив зробити його. У нього приємна масляна структура і приголомшливий карамельний смак (благодаря сваренному сиропу). опис приготування: Рецепт дуже простий і швидкий в приготуванні, при цьому не заїжджений і н...

Дуже смачний рулет з лаваша

Дуже смачний рулет з лаваша

Хочете порадувати гостей оригінальною закускою на свята? подивіться, як приготувати дуже смачний рулет з лаваша з твердим сиром, крабовими паличками і плавленим сиром. Пальчики оближеш! опис приготування: Закуски з лаваша можна вважати одними з найпростіших і найсмачніших в приготуванні. Більш...

Ніжний десерт

Ніжний десерт

Ніжне хмара вершкового крему, в якому ховається ароматний повітряний мигдальний бісквіт. Це щось!!! кількість порцій: 6 яйце— 3 штуки вершкове масло— 20 грам мука— 20 грам мигдаль— 50 грам цукор коричневий— 200 грам((50 гр в тісто, 100 г в вершках, 50 гр в соус) ) вершки— 250 грам(33% жирності...

Ніжний кекс «Кава з молоком»

Ніжний кекс «Кава з молоком»

дуже легкий, повітряний і ніжний кекс, з ароматом кави та згущеного молока. ідеальний десерт, який легко приготувати в домашніх умовах. Пробуйте на здоров'я! опис приготування: Я часто додаю в випічку свіжу кавову гущу. Вона не тільки ароматизує тісто, але і відмінно його структурує. А аромат...