Рецепт Жульєн з рапанів

Рецепт Жульєн з рапанів
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
М'ясо цього чорноморського шкідника дуже багате корисними вітамінами і мінералами і дуже добре засвоюється організмом. Пропоную вам варіант смачної подачі цих молюсків.

опис приготування:

Для приготування цієї оригінальної закуски необхідно розморозити і випатрати рапанів, промийте мідії. Поріжте цибулю і гриби і обсмажте на суміші оливкової та вершкового масел. додайте рапанів, а через пару хвилин - мідії і вино. Перемішайте і обсмажте до випаровування алкоголю. Це займе не більше 2 хвилин. Потім посипте вміст сковороди борошном, влийте вершки, сіль і poperčite. Коли соус загусне, розкладіть жульен за формами, посипте тертим сиром і запечіть в духовці, розігрітій до 180 градусів протягом 5-7 хвилин. Подайте на стіл в гарячому вигляді. Смачного!

  • Rapha— 300 грам
  • мідії— 300 грам
  • печериці— 200 грам
  • сир— 100 грам
  • вершки— 200 грам
  • Лук-пориста— 1 штука
  • Масло оливкове— 2 Ст. ложки
  • Вершкове масло— 1 Ст. ложка
  • борошно— 1 Ст. ложка
  • Вино біле сухе— 2 Ст. ложки
  • сіль, перець— За смаком
Жульєн з рапанів - фото крок 1 разморозьте рапанів. Помийте і видаліть шлунок. Мідії також помийте.

Жульєн з рапанів - фото крок 2 Поріжте гриби пластинками, а білу частину цибулі-порею кружечками.

Жульєн з рапанів - фото крок 3 Розтопити вершкове масло і змішайте його з оливковою. Обсмажте цибулю і гриби, додайте рапанів, а через пару хвилин - мідії і вино. Перемішайте і обсмажте до випаровування алкоголю. Це займе не більше 2 хвилин.

Жульєн з рапанів - фото крок 4 Посипте вміст сковороди борошном, влийте вершки, сіль і poperčite.

Жульєн з рапанів - фото крок 5 Коли соус загусне, розкладіть жульен за формами, посипте тертим сиром і запечіть в духовці розігрітій до 180 градусів протягом 5-7 хвилин.

Подібні рецепти

Відбивні з рапанів

Жульєн з куркою в мультиварці

М'ясо рапана дуже ніжне, тому воно готується дуже швидко. Відбивні з рапанів в домашніх умовах можна приготувати навіть на святковий стіл, щоб здивувати своїх гостей. опис приготування: За смаком відбивні з рапанів нагадують молодого кальмара, але ще ніжніше. Найголовніше — не солити їх в проц...

Жульєн з горбуші

Жульєн з горбуші

Якщо ви любите жульени, то жульен з горбуші вам обов'язково сподобається. Якщо жульени ви ще не пробували — то жульен з горбуші заслуговує того, щоб його спробувати і полюбити опис приготування: Жульєн з горбуші — смачна і ефектно виглядає штука, тому готувати його можна і для святкового столу...

Жульєн з мідій

Жульєн з мідій

Замість традиційного варіанту з грибами і куркою, я пропоную вам зробити жульєн з мідій — це дивовижне блюдо з вишуканим смаком, яке відмінно підійде для святкового обіду або вечері. опис приготування: Як я вже казала, цей простий рецепт жульєну з мідій стане відмінним доповнення до святковог...

Жульєн по-домашньому

Жульєн по-домашньому

Домашній жульен відрізняється від класичного лише тим, що в ньому ми використовуємо підручні продукти і трохи підстроюємо склад блюда під себе. Тут я представляю вам свій варіант жульєну. опис приготування: Хоча цей рецепт приготування жульєну по-домашньому я підбудовувала під свої смакові пер...

Жульєн грибний в мультиварці

Жульєн грибний в мультиварці

Для мене мультиварка стала відмінною помічницею, в ній я можу приготувати практично все, навіть зробити свій улюблений грибний жульєн, до речі, в мультиварці це блюдо готується набагато швидше і простіше. опис приготування: Я дуже люблю це вишукане французьке блюдо, раніше я часто робила його ...