Рецепт Паста з курячим філе

Рецепт Паста з курячим філе
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Дуже простий і смачний рецепт приготування пасти з куркою, цибулею, часником, помідорами, сиром і зеленню.

опис приготування:

Замість пасти Лінгвіні ви можете використовувати будь-яку пасту або спагетті.

  • пасти Лінгвіні— 1 штука( пакет )
  • оливкова олія— — За смаком
  • курячих стегенець— 8 штук(без шкіри і кісток)
  • цибуля— 1 штука
  • часнику— 3-4 зубчиків
  • помідорів— 450 грам
  • сіль і перець— — За смаком
  • цукру— 1 щіпка
  • зелень— — За смаком
  • сир пармезан— — За смаком
Паста з курячим філе - фото крок 1 1. У каструлі довести злегка підсолену воду до кипіння. Додати макарони і варити до готовності. Розділити куряче філе на невеликі шматочки.

Паста з курячим філе - фото крок 2 2. Нагріти велику сковороду, налити оливкову олію, потім додати половину нарізаного м'яса. смажити 1-2 хвилини з кожного боку до коричневого кольору. Повторити з половиною м'яса. Відкласти приготовлену курку в сторону.

Паста з курячим філе - фото крок 3 3. Додати оливкову олію на гарячу сковороду і викласти подрібнені цибулю і часник, перемішати. Додати вино (або курячий бульйон). варити, поки рідина не зменшиться наполовину.

Паста з курячим філе - фото крок 4 4. Додати 2 банки подрібнених помідорів і перемішати до однорідності. Додати сіль і перець за смаком, дрібку цукру. Зменшити вогонь і варити 15 хвилин.

Паста з курячим філе - фото крок 5 5. Додати курку і продовжити варити ще 15 хвилин. До кінця варіння додати нарізану зелень, перемішати.

Паста з курячим філе - фото крок 6 6. Викласти макарони на блюдо або в більшу миску і залити приготовленим соусом. Посипати тертим сиром Пармезан і подавати.

Подібні рецепти

Паста з курячим філе і червоною цибулею

Копчена оселедець під шубою

Рецепт приготування пасти з курячим філе, червоною цибулею, оливками, білим вином і сиром Пармезан. опис приготування: Швидкий рецепт приготування смачної пасти для двох. оливкового масла— 2 Ст. ложки червоної цибулі— 1/2 штуки часнику— 3 зубчики банку (430 г) нарізаних помідорів з соком— 1 ...

Каннеллоні з курячим фаршем

Каннеллоні з курячим фаршем

Каннеллоні - це італійські макарони великого діаметра. Готують їх звичайно в такий спосіб - фарширують, а потім запікають у духовці. Так ми і зробимо. А начинкою послужить смачненька курятина. опис приготування: Нам треба приготувати начинку для каннелоні, для цього фарш змішаємо зі спеціями, ...

Пельмені з курячим фаршем

Пельмені з курячим фаршем

Пельмені з курячим фаршем — одна з численних версій цього класичного слов'янського блюда. Рецепт пельменів з курячим фаршем досить простий, головне — НЕ зганьбитися з самим фаршем. опис приготування: Традиційно пельмені роблять з іншою начинкою, проте я хочу показати вам, як приготувати пельме...

Перці з курячим фаршем

Перці з курячим фаршем

Готуємо соковиті і яскраві болгарські перці з пікантним фаршем. Дивимося і запам'ятовуємо рецепт приготування перців з курячим фаршем. опис приготування: Не тільки влітку, але і в будь-яку іншу пору можна приготувати смачні фаршировані перчики. Для приготування перців з курячим фаршем я беру б...

Кабачки, фаршировані курячим фаршем

Кабачки, фаршировані курячим фаршем

Кожна господиня знає безліч рецептів з кабачків. цей овоч — частий гість на наших кухнях. Тому хочу поділитися рецептом моєї мами - фаршированими кабачками. Сподіваюся вам сподобається. опис приготування: З кабачків робимо своєрідні мисочки, з інших інгредієнтів робимо начинку, обсмажуючи на с...