Рецепт Желе з апельсинового соку

Рецепт Желе з апельсинового соку
Кількість порцій: 4 Час приготування: 40 хв.
зручно, коли під рукою є такий доступний рецепт. Особливо актуально готувати желе взимку або навесні, щоб отримати вітамін С, хоча любителі цього десерту вживають його в будь-який час року.

опис приготування:

Ви дізнаєтеся, як приготувати желе з апельсинового соку. Всього чотири апельсини і два пакетики желе - і прекрасний десерт готовий. Якщо вам подобається, коли в желе попадається багато фруктів, спробуйте, крім апельсинових часточок, додати ківі або вишню. Виходить дуже здорово!

  • апельсини— 4 штуки
  • желе— 2 штуки(упаковки)
Желе з апельсинового соку - фото крок 1 Апельсини чистимо і розділяємо на окремі часточки.

Желе з апельсинового соку - фото крок 2 Кілька часточок відкладіть в сторону для прикраси. За допомогою соковижималки готуємо апельсиновий сік. Засипте в нього желе і доведіть до кипіння на повільному вогні, помішуючи.

Желе з апельсинового соку - фото крок 3 Розкладіть апельсинові часточки по вазочки і залийте гарячою желейної масою. Остудіть желе і поставте в холодильник для застигання. Смачного!

Подібні рецепти

Желе із соку червоної смородини

Борщ з карасями

мабуть, таке желе з соку червоної смородини — одне з найпоширеніших ласощів серед нашого населення, адже приготувати його зовсім не складно і тут навіть не доведеться використовувати желатин. опис приготування: У популярності цього простого рецепту желе з соку червоної смородини є багато прич...

Желе з яблучного соку

Желе з яблучного соку

Зараз ми будемо готувати дуже незвичайне і смачне желе з яблучного соку. Готувати будемо з ментоловим сиропом, а тому десерт має оригінальний смак і красивий колір. опис приготування: Приготувати красиве і смачне желе з яблучного соку досить просто. Ми не будемо готувати желе з пакетика, а при...

Желе з вишневого соку

Желе з вишневого соку

Якщо у вас є в наявності вишневий сік: магазинний або домашній, то ви з легкістю можете приготувати з нього ароматне і смачне желе, додавши желатин і цукор. опис приготування: Вишневе ласощі можна доповнити збитими вершками, солодкої випічкою, гарячою кавою або латте. Готувати желе можна зазда...

Кабачки в томатному соку

Кабачки в томатному соку

Популярні овочі в літньому сезоні дуже легко заготовити і на зиму, наприклад — кабачки в томатному соку. Цю соковиту закуску ви можете подати до столу як самостійне блюдо або додати в рагу, кашу. опис приготування: Розрахунок інгредієнтів вказано на ємність об'ємом 0,5 L. Таку консервацію дуже...

Капуста у власному соку

Капуста у власному соку

Разом з цукром і квашеною капустою… Цей рядок з пісні У. Цоя завжди викликає у мене зимові асоціації, оскільки їмо ми капусту частіше взимку. ось, як приготувати капусту у власному соку. опис приготування: Квашена капуста хороша сама по собі, звичайно, якщо її правильно приготували. Її можна з...