Рецепт Желе з яблучного соку

Рецепт Желе з яблучного соку
Кількість порцій: 6 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Зараз ми будемо готувати дуже незвичайне і смачне желе з яблучного соку. Готувати будемо з ментоловим сиропом, а тому десерт має оригінальний смак і красивий колір.

опис приготування:

Приготувати красиве і смачне желе з яблучного соку досить просто. Ми не будемо готувати желе з пакетика, а приготуємо все самі. По перше, з м'яти ми приготуємо смачний м'ятний сироп, а потім за допомогою желатину і яблучного соку (якщо є можливість, то краще використовувати проціджений (!) свіжовичавлений сік) готуємо желе дуже красивого золотистого кольору.

Бажаю успіхів і приємного апетиту!


  • Яблучний сік— 600 мілілітрів
  • м'ята— 60 грам
  • желатин— 15 грам
  • вода— 350 мілілітрів
  • цукор— 250 грам
  • Маленький лимон— 1/2 штуки
Желе з яблучного соку - фото крок 1 Сначала готовим сироп. Для этого берем воду, цукор, лимон і myatu.

Желе з яблучного соку - фото крок 2 У каструлю наливаємо воду, додаємо цукор і доводимо до кипіння, затем добавляем мяту. Знову доводимо до кипіння і знімаємо з вогню. потім охолоджуємо.

Желе з яблучного соку - фото крок 3 Все процеживаем, хорошенько отжимаем мяту, выдавливаем сок половины лимона в сироп и снова доводим до кипения. Еще раз процеживаем. сироп готовий.

Желе з яблучного соку - фото крок 4 Для дальнейшего приготовления берем остывший мятный сироп, желатин и яблочный сок.

Желе з яблучного соку - фото крок 5 В кастрюле смешиваем сок и сироп, додаємо желатин. Ставимо на вогонь, перемешивая хорошенько нагреваем (чтоб растворился желатин), але не доводимо до кипіння.

Желе з яблучного соку - фото крок 6 Перелить в форму и поставить в холодильник замерзать. После приготовления желе, форму помещаем в горячую воду на 1 хвилинку, проводим по краям ножом и с легкостью переворачиваем желе на блюдо. Смачного!

Подібні рецепти

Желе з апельсинового соку

Чізкейк без випічки з печива

зручно, коли під рукою є такий доступний рецепт. Особливо актуально готувати желе взимку або навесні, щоб отримати вітамін С, хоча любителі цього десерту вживають його в будь-який час року. опис приготування: Ви дізнаєтеся, як приготувати желе з апельсинового соку. Всього чотири апельсини і дв...

Желе із соку червоної смородини

Желе із соку червоної смородини

мабуть, таке желе з соку червоної смородини — одне з найпоширеніших ласощів серед нашого населення, адже приготувати його зовсім не складно і тут навіть не доведеться використовувати желатин. опис приготування: У популярності цього простого рецепту желе з соку червоної смородини є багато прич...

Желе з вишневого соку

Желе з вишневого соку

Якщо у вас є в наявності вишневий сік: магазинний або домашній, то ви з легкістю можете приготувати з нього ароматне і смачне желе, додавши желатин і цукор. опис приготування: Вишневе ласощі можна доповнити збитими вершками, солодкої випічкою, гарячою кавою або латте. Готувати желе можна зазда...

Кабачки в томатному соку

Кабачки в томатному соку

Популярні овочі в літньому сезоні дуже легко заготовити і на зиму, наприклад — кабачки в томатному соку. Цю соковиту закуску ви можете подати до столу як самостійне блюдо або додати в рагу, кашу. опис приготування: Розрахунок інгредієнтів вказано на ємність об'ємом 0,5 L. Таку консервацію дуже...

Капуста у власному соку

Капуста у власному соку

Разом з цукром і квашеною капустою… Цей рядок з пісні У. Цоя завжди викликає у мене зимові асоціації, оскільки їмо ми капусту частіше взимку. ось, як приготувати капусту у власному соку. опис приготування: Квашена капуста хороша сама по собі, звичайно, якщо її правильно приготували. Її можна з...