Рецепт Желе з вишневого соку
Якщо у вас є в наявності вишневий сік: магазинний або домашній, то ви з легкістю можете приготувати з нього ароматне і смачне желе, додавши желатин і цукор.
опис приготування:
Вишневе ласощі можна доповнити збитими вершками, солодкої випічкою, гарячою кавою або латте. Готувати желе можна заздалегідь, якщо ви плануєте подати його на святковий стіл, але пам'ятайте, що десерт вбирає в себе всі запахи, тому його краще помістити в пакет прямо з креманки.
- сік вишневий— 300 мілілітрів
- цукор— 3 Ст. ложки
- желатин— 7 грам
Вишневий сік перелийте в каструлю або в казан, всипте цукор і помістіть ємність на плиту. Доведіть до кипіння і вимкніть нагрів.
Всипте в гарячу рідину желатин і розмішайте. Залиште на 5-7 хвилин для набухання, потім знову розмішайте, піднімаючи його з дна ємності.
Перелийте заготовку в піалу або креманку, винесіть на холод або помістіть в холодильник на 1-2 години для застигання.
Готове желе з вишневого соку подавайте до столу охолодженим.
Подібні рецепти
Качка по-пекінськи в домашніх умовах
зручно, коли під рукою є такий доступний рецепт. Особливо актуально готувати желе взимку або навесні, щоб отримати вітамін С, хоча любителі цього десерту вживають його в будь-який час року. опис приготування: Ви дізнаєтеся, як приготувати желе з апельсинового соку. Всього чотири апельсини і дв...
Желе із соку червоної смородини
мабуть, таке желе з соку червоної смородини — одне з найпоширеніших ласощів серед нашого населення, адже приготувати його зовсім не складно і тут навіть не доведеться використовувати желатин. опис приготування: У популярності цього простого рецепту желе з соку червоної смородини є багато прич...
Желе з яблучного соку
Зараз ми будемо готувати дуже незвичайне і смачне желе з яблучного соку. Готувати будемо з ментоловим сиропом, а тому десерт має оригінальний смак і красивий колір. опис приготування: Приготувати красиве і смачне желе з яблучного соку досить просто. Ми не будемо готувати желе з пакетика, а при...
Кабачки в томатному соку
Популярні овочі в літньому сезоні дуже легко заготовити і на зиму, наприклад — кабачки в томатному соку. Цю соковиту закуску ви можете подати до столу як самостійне блюдо або додати в рагу, кашу. опис приготування: Розрахунок інгредієнтів вказано на ємність об'ємом 0,5 L. Таку консервацію дуже...
Капуста у власному соку
Разом з цукром і квашеною капустою… Цей рядок з пісні У. Цоя завжди викликає у мене зимові асоціації, оскільки їмо ми капусту частіше взимку. ось, як приготувати капусту у власному соку. опис приготування: Квашена капуста хороша сама по собі, звичайно, якщо її правильно приготували. Її можна з...