Рецепт Юшка з грибів

Рецепт Юшка з грибів
Кількість порцій: 2 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Юшка з лісових грибів, приготована в невеликих горщиках, так і подається до столу! Насичений грибний смак і приємний запах. Юшка з духовки дуже апетитна і корисна, спробуйте!

опис приготування:

Для приготування смачної юшки беремо лісові гриби. Можна взяти білі, польські або маслюки. Гриби обов'язково обсмажуємо з цибулею, так вийде набагато смачніше і після запікання юшка буде дуже ароматною. Спробуйте!

  • гриби лісові— 3-7 штук
  • Картопля— 2 штуки
  • морква— 1 штука
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • перець— 1 частина
  • Олія соняшникова— 2 Ст. ложки
  • сіль— 2 щіпки
  • чебрець— 2 щіпки
  • Чорний перець— 2 щіпки
  • вода— 500 мілілітрів
Юшка з грибів - фото крок 1 Гриби чистимо і моєму.

Юшка з грибів - фото крок 2 Потім нарізаємо і варимо в підсоленій воді 5 хвилин, потім перекладаємо гриби в сито.

Юшка з грибів - фото крок 3 Смажимо на олії нарізану дрібно цибулю і додаємо гриби. Готуємо цибулю з грибами хвилин 10, до появи золотистого кольору.

Юшка з грибів - фото крок 4 У глиняні горщики кладемо нарізану шматочками картоплю.

Юшка з грибів - фото крок 5 Додаємо невелику моркву і червоний перець.

Юшка з грибів - фото крок 6 Далі кладемо смажені з цибулею гриби.

Юшка з грибів - фото крок 7 Наливаємо в горщики гарячу воду. додаємо сіль, перець і чебрець. Відправляємо в духовку не менше, ніж на 50 хвилин. Готуємо при температурі 200 градусів.

Юшка з грибів - фото крок 8 Юшка з лісових грибів готова! Подаємо гарячої, посипавши зеленню.

Подібні рецепти

Гра з сушених грибів

Дієтичний зелений салат

Одна з дуже смачних заготовок на зиму — ікра з сушених грибів. У цьому рецепті буде описано, як приготувати ікру з сушених грибів в домашніх умовах. опис приготування: Щоб приготувати ікру з сушених грибів, нам знадобиться попередньо залишити гриби в кип'яченій теплій воді. Після готуємо овочі...

Ікра з білих грибів

Ікра з білих грибів

Ікра з грибів - ідеальна начинка для валованов і тарталеток. Вона добре поєднується з вершковим маслом, сиром і свіжою зеленню. Така ікра добре зберігається протягом деякого часу. опис приготування: Якщо прикрасити тарталетки з грибною ікрою декоративної трояндочкою з сиру і покласти листочок ...

Жюльєн з білих грибів

Жюльєн з білих грибів

вишукане і, разом з тим, просте в приготуванні блюдо - ідеальна гаряча закуска для святкового столу. Як зробити жульєн з білих грибів ви дізнаєтеся з цього рецепта. опис приготування: Julien, як відомо, це, взагалі-то, не блюдо, а спосіб нарізки продуктів - тонко, до прозорості. Жюльєн з білих...

Ікра грибна з сушених грибів

Ікра грибна з сушених грибів

Рецепт приготування грибної гри. кількість порцій: 4 сушених грибів— 100 грам цибулина— 1 штука морквина— 1 штука часнику— 1 зубчик яйце— 1 штука рослинної олії— 2 Ст. ложки оливкового майонезу— 1 Ст. ложка сіль, перець— 1 штука(за смаком) Гриби залишити вимочувати на 1 годину в теплій кип...

Ікра з грибів

Ікра з грибів

Швидка, легка закуска з шампіньйонів, лука, часнику і спецій. Грибну ікру можна додавати в різні страви або просто намазувати на бутерброди. Що стосується мене, іноді я просто їдять її ложками опис приготування: Ікра з грибів — універсальна закуска, яку дуже зручно готувати перед приходом несп...