Рецепт Паштет з тунця

Рецепт Паштет з тунця
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 30 хв.
Паштет з тунця — це смачна, поживна і ситна закуска, яка сподобається абсолютно всім любителям морепродуктів і риби. Подавати до столу паштет можна з хлібом, Lavasa, хлібцями, млинцями.

опис приготування:

Готувати паштет простіше простого, якщо ви купили смачний тунець з приємним присмаком, тоді закуска вийде на славу. Ми додамо лише варене яйце і маринована цибуля, повірте, цього буде досить. Ніжний паштет вийде настільки смачним, що відірватися від нього буде дуже складно! Спеції можна додавати в рецепт на свій смак. Неодмінно приготуйте такий паштет, рецепт гідний!

  • тунець консервований— 180 грам(у маслі)
  • Курячі яйця— 1 штука
  • Цибуля— 0,5 штуки
  • оцет 9%  — 50 мілілітрів
  • вода— 50 мілілітрів
  • сіль— За смаком
  • перець— За смаком
  • Сік лимона— За смаком(по бажанню)
Паштет з тунця - фото крок 1 Підготуйте інгредієнти. Яйце відварити заздалегідь.

Паштет з тунця - фото крок 2 Цибуля наріжте дрібними кубиками, перекладіть в миску, додайте оцет і воду. маринують 10 хвилин.

Паштет з тунця - фото крок 3 Зайве масло з тунця злийте, перекладіть тунець в миску.

Паштет з тунця - фото крок 4 Варене куряче яйце почистіть, натріть на дрібній тертці і додайте до тунця.

Паштет з тунця - фото крок 5 Слідом додайте до риби маринована цибуля, сіль і перець за смаком.

Паштет з тунця - фото крок 6 Перекладіть все в блендер, подрібніть на високих оборотах до кремової консистенції, відрегулюйте смак. Готовий паштет подавайте до
столу.

Паштет з тунця - фото крок 7 Смачного!

Подібні рецепти

Паштет грибний

Рибні рулетики

Сьогодні розповім вам, як приготувати паштет грибний - легке в створенні, низькокалорійне, ароматне і неймовірно смачна страва. Його можна використовувати для закусок або як доповнення до інших страв. опис приготування: Приготувати смачний паштет насправді дуже легко, і цей рецепт допоможе вам...

Паштет з дикої кози

Паштет з дикої кози

Мисливський делікатес - смачний і ситний паштет з м'яса дикої кози. Ця страва чудово підійде до новорічного столу. Рецепт спеціально для вас. опис приготування: Охолоджений паштет можна різати тонкими скибками і робити бутерброди до чаю. Можна використовувати в якості закуски на святковий стіл...

Паштет з яловичини

Паштет з яловичини

Паштет з яловичини, приготований в домашніх умовах, виходить неймовірно ніжним і смачним — ну прямо справжній делікатес, а також відмінна закуска до шампанського або провину на святковий стіл. опис приготування: Це у магазинних паштетів такий вид і запах, що їсти їх не завжди хочеться, а ось я...

Паштет з крабових паличок

Паштет з крабових паличок

Шукайте варіант швидкої і недорогий закуски? Тоді цей простий рецепт паштету з крабових паличок обов'язково варто взяти на замітку. ніжний паштет — ідеальний варіант закуски на швидку руку. опис приготування: Рецепт приготування паштету з крабових паличок можна сміливо назвати черговим варіант...

Паштет из курицы

Паштет из курицы

Сегодня приготовим шикарный паштет из курицы — это просто и легко, а головне, дуже смачно і поживно. Подавать паштет можно даже на праздник, он понравится всем гостям. опис приготування: Основа паштете — курячі стегна, они дадут более сочный и нежный результат. Также добавим в паштет морковь и...