Рецепт Паштет з річкової риби

Рецепт Паштет з річкової риби
Кількість порцій: 7-9 Час приготування: 6 г. 0 хв.
Паштет з річкової риби можна подати на святковий стіл з хлібцями, можна намазати на ранковий бутерброд, можна змастити скибочку хліба, прикрити іншим і взяти з собою на роботу. Універсальна закуска!

опис приготування:

Як приготувати паштет з річкової риби?

1. Рибу випатрати і промийте. Голову можна залишити. Викладіть в каструлю, туди ж відправте розрізану наполовину цибулину (можна з чистою лушпинням для кольору), пару невеликих морквин, чорний перець горошком. залийте водою (на сантиметр вище викладеного в каструлю) і доведіть до кипіння. Обов'язково знімайте пінку за допомогою шумівки або сита. Після того, як вода закипить, поставте вогонь на мінімальний, накрийте каструлю кришкою і млоїте таким чином протягом 4-5 годин.

2. Цибулину почистіть і наріжте півкільцями або кубиками. морква почистіть, промийте і наріжте кружальцями.

3. На маслі на середньому вогні обсмажте, помішуючи, цибуля до м'якості, потім додайте моркву. Через кілька хвилин додайте в сковороду рубану зелень — базилік, майоран або інші улюблені вами трави. Смажте ще кілька хвилин.

4. Відварену рибу виберіть з бульйону і очистіть.

5. Нам знадобиться третину склянки бульйону або навіть менше, процідіть бульйон misočku, інше злийте.

6. Відокремте м'які част риби в миску, додайте туди ж трохи бульйону, обсмажену цибулю з морквою і травами, сіль. Збийте блендером до утворення однорідної маси. Можна додати трохи вершкового або оливкової олії.

Паштет з річкової риби готовий! Зберігайте в холодильнику.

Смачного!

  • Річкова риба— 500-700 грам
  • цибулина— 2 штуки(велика)
  • морква— 3 штуки
  • базилік, майоран— За смаком
  • сіль— За смаком
  • Рослинна олія— 3 Ст. ложки
  • Перець чорний горошком— 3-4 штук
Як приготувати паштет з річкової риби?

1. Рибу випатрати і промийте. Голову можна залишити. Викладіть в каструлю, туди ж відправте розрізану наполовину цибулину (можна з чистою лушпинням для кольору), пару невеликих морквин, чорний перець горошком. залийте водою (на сантиметр вище викладеного в каструлю) і доведіть до кипіння. Обов'язково знімайте пінку за допомогою шумівки або сита. Після того, як вода закипить, поставте вогонь на мінімальний, накрийте каструлю кришкою і млоїте таким чином протягом 4-5 годин.

2. Цибулину почистіть і наріжте півкільцями або кубиками. морква почистіть, промийте і наріжте кружальцями.

3. На маслі на середньому вогні обсмажте, помішуючи, цибуля до м'якості, потім додайте моркву. Через кілька хвилин додайте в сковороду рубану зелень — базилік, майоран або інші улюблені вами трави. Смажте ще кілька хвилин.

4. Відварену рибу виберіть з бульйону і очистіть.

5. Нам знадобиться третину склянки бульйону або навіть менше, процідіть бульйон misočku, інше злийте.

6. Відокремте м'які част риби в миску, додайте туди ж трохи бульйону, обсмажену цибулю з морквою і травами, сіль. Збийте блендером до утворення однорідної маси. Можна додати трохи вершкового або оливкової олії.

Паштет з річкової риби готовий! Зберігайте в холодильнику.

Смачного!

Подібні рецепти

Паштет грибний

Рецепт малосольной червоної риби

Сьогодні розповім вам, як приготувати паштет грибний - легке в створенні, низькокалорійне, ароматне і неймовірно смачна страва. Його можна використовувати для закусок або як доповнення до інших страв. опис приготування: Приготувати смачний паштет насправді дуже легко, і цей рецепт допоможе вам...

Паштет з дикої кози

Паштет з дикої кози

Мисливський делікатес - смачний і ситний паштет з м'яса дикої кози. Ця страва чудово підійде до новорічного столу. Рецепт спеціально для вас. опис приготування: Охолоджений паштет можна різати тонкими скибками і робити бутерброди до чаю. Можна використовувати в якості закуски на святковий стіл...

Паштет з яловичини

Паштет з яловичини

Паштет з яловичини, приготований в домашніх умовах, виходить неймовірно ніжним і смачним — ну прямо справжній делікатес, а також відмінна закуска до шампанського або провину на святковий стіл. опис приготування: Це у магазинних паштетів такий вид і запах, що їсти їх не завжди хочеться, а ось я...

Паштет з крабових паличок

Паштет з крабових паличок

Шукайте варіант швидкої і недорогий закуски? Тоді цей простий рецепт паштету з крабових паличок обов'язково варто взяти на замітку. ніжний паштет — ідеальний варіант закуски на швидку руку. опис приготування: Рецепт приготування паштету з крабових паличок можна сміливо назвати черговим варіант...

Паштет из курицы

Паштет из курицы

Сегодня приготовим шикарный паштет из курицы — это просто и легко, а головне, дуже смачно і поживно. Подавать паштет можно даже на праздник, он понравится всем гостям. опис приготування: Основа паштете — курячі стегна, они дадут более сочный и нежный результат. Также добавим в паштет морковь и...