Рецепт Смажений пряний рис

Рецепт Смажений пряний рис
Кількість порцій: 6 Час приготування: 30 хв.
Уявіть, у вас є рис, і вам необхідно підготувати з нього гарнір. Як ви це зробите? напевно зваріть, додати priprav, може бути, овочі. Хоча можна зробити дещо цікавіше. спробуємо!

опис приготування:

вивчіть, як приготувати смажений пряний рис в азіатському стилі. Він виходить красивого золотистого кольору з приголомшливим запахом, який відразу викликає апетит. Підійде для запеченої курки і гострих креветок на гарнір. Тільки необхідно для початку вибрати правильний рис і відварити його, тоді все вийде.

  • Рис Жасмин відварений— 3 склянки
  • яйце— 1 штука
  • Зелена цибуля, перо— 5 штук
  • Устричний соус— 3 Ст. ложки
  • Соєвий соус— 5 Ст. ложок
  • Рослинна олія— 1 Ст. ложка
  • часник— 5 зубчиків
  • перець чилі паста— 1 Чайна ложка
Смажений пряний рис - фото крок 1 1. Для початку відваріть рис до готовності. Потім дрібно нарубати часник і зелені частини лука.

Смажений пряний рис - фото крок 2 2. Яйця збийте в легку піну.

Смажений пряний рис - фото крок 3 3. У великій сковороді розігрійте масло. Після влийте до нього яйце.

Смажений пряний рис - фото крок 4 4. Обсмажте яйце до готовності, перемішуючи його лопаткою. Потім відкладіть його в сторону.

Смажений пряний рис - фото крок 5 5. Після цього додайте ще трохи олії. Обсмажте в ньому цибулю з часником 1 хвилину, помішуючи.

Смажений пряний рис - фото крок 6 6. Слідом в сковороду всипте відварений рис і яйце.

Смажений пряний рис - фото крок 7 7. Потім влийте устричний і соєвий соус, а також додайте чилі пасту. все перемішайте.

Смажений пряний рис - фото крок 8 8. Через пару хвилин обсмажування рис буде готовий! Смачного!

Подібні рецепти

Смажений рис з імбиром

Пряний рис

Ароматний смажений рис, увінчаний яйцем і соєвим соусом, — відмінне блюдо для легкої вечері. Блюдо підійде тим, хто стежить за своєю фігурою. кількість порцій: 4 ріпакової або арахісового масла— 2 Ст. ложки(плюс 1 чайна ложка ) часнику— 4 зубчики імбиру— 2 Ст. ложки сіль— За смаком цибуля-порис...

Смажений рис зі свининою

Смажений рис зі свининою

Традиційна страва китайської кухні припаде до душі любителям пікантних і гострих страв — Мал, свинина, соєвий соус і овочі відмінно поєднуються між собою. Рекомендую рецепт смаженого рису зі свининою! опис приготування: Рис з м'ясом в різних комбінаціях — улюблене блюдо всього Сходу. У Китаї й...

Смажений рис

Смажений рис

Смажений рис дуже поширений в східній кухні. Хороший він тим, що його можна приготувати із залишків вчорашнього вечері і використовувати продукти, які завалялися в холодильнику. опис приготування: Сьогодні хочу поділитися рецептом, як приготувати смажений рис. Цей рецепт вимагає, щоб всі інгре...

Смажений з устрицями і овочами

Смажений з устрицями і овочами

Рецепт приготування смажених кубиків кукурудзяного і італійського хліба з устрицями, морквою, селерою, цибулею, курячим бульйоном, шавлія, розмарином і петрушкою. опис приготування: Ця страва може подаватися як на гарнір, так і використовуватися в якості начинки при приготуванні птиці або риби...

Смажений лосось з чорничним соусом

Смажений лосось з чорничним соусом

Рецепт приготування смаженої на грилі лосося з соусом з лука, часнику, свіжої чорниці, кетчупу, яблучного оцту, гірчиці і Вустершірского соусу. опис приготування: Чорничний соус барбекю являє собою суміш гострого, пряного і солодкого смаку. філе лосося зі шкірою— 4 штуки(по 180 г) сіль і мел...