Рецепт Смажений морський лящ з зеленню

Рецепт Смажений морський лящ з зеленню
Кількість порцій: 2 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Сьогодні на вечерю — пан Лящ. Приготування страви не складе особливих труднощів і не займе багато часу. Як гарнір до запеченої риби нарвемо побільше зелені. Дайте по лящеві всім своїм гостям!

опис приготування:

1. перше, що нам потрібно зробити це підготувати рибу до головної дії. видаліть кишки, плавники і ретельно промийте.

2. Промажьте рибу оливковою олією з усіх боків за допомогою пензлика. Нам знадобитися близько 3 столових ложок, але може і більше, все залежить від розмірів ляща. Помістити рибу у велику миску.

3. нарізати петрушку, чебрець і майоран. Злегка порубати листя шавлії. Посипати рибу сумішшю трав. Бонусом додати лавровий лист, чорний перець горошком і кілька насіння гвоздики.

4. Накрити кришкою і маринувати в холодильнику мінімум 30 хвилин. Ідеальний варіант 2 годину, але якщо ви сильно зголодніли, залежить лише від вас))

5. розігріти духовку (390 F, 200 З).

6. Перекласти рибу з маринаду, видалити якомога більше трав з поверхні ляща. Приправити сіллю і перцем.

7. Обваляти рибу в борошні.

8. Нагріти велику сковороду, залити трохи масла і обсмажувати ляща на середньо-високому вогні до золотистої скоринки з обох сторін.

9. Викласти рибу в термостойкое блюдо і посипати залишками зелені (по маринаді). Додати від 1/8 до 1/4 склянки вина. Риба повинна бути покрита вином. Додайте кілька шматочків вершкового масла.

10. Випікати в духовці близько 20 хвилин. Під час випічки не забудьте кілька разів полити рибу соусом.

11. Викласти рибу і зелень на тарілку.

12. Додати вустершірскій соус і лимонний сік за смаком. Зверху можна посипати свіжою зеленню.

  • морський лящ— 450 грам(видалити кишки)
  • лавровий лист— 1 штука
  • гвоздика— 2 штуки
  • чорний перець горошком— 5-10 штук
  • листя шавлії— 5 штук
  • гілочки чебрецю— 8 штук
  • гілочки майорану— 8 штук
  • пучок петрушки— 1/2 штуки
  • сіль і перець— 1 За смаком
  • вершкове масло— 30 грам
  • Worcestershire соус— 1 Чайна ложка
  • лимон— 1 штука(тільки сік)
  • оливкова олія— 1 штука
  • мука— 1 штука
1. перше, що нам потрібно зробити це підготувати рибу до головної дії. видаліть кишки, плавники і ретельно промийте.

2. Промажьте рибу оливковою олією з усіх боків за допомогою пензлика. Нам знадобитися близько 3 столових ложок, але може і більше, все залежить від розмірів ляща. Помістити рибу у велику миску.

3. нарізати петрушку, чебрець і майоран. Злегка порубати листя шавлії. Посипати рибу сумішшю трав. Бонусом додати лавровий лист, чорний перець горошком і кілька насіння гвоздики.

4. Накрити кришкою і маринувати в холодильнику мінімум 30 хвилин. Ідеальний варіант 2 годину, але якщо ви сильно зголодніли, залежить лише від вас))

5. розігріти духовку (390 F, 200 З).

6. Перекласти рибу з маринаду, видалити якомога більше трав з поверхні ляща. Приправити сіллю і перцем.

7. Обваляти рибу в борошні.

8. Нагріти велику сковороду, залити трохи масла і обсмажувати ляща на середньо-високому вогні до золотистої скоринки з обох сторін.

9. Викласти рибу в термостойкое блюдо і посипати залишками зелені (по маринаді). Додати від 1/8 до 1/4 склянки вина. Риба повинна бути покрита вином. Додайте кілька шматочків вершкового масла.

10. Випікати в духовці близько 20 хвилин. Під час випічки не забудьте кілька разів полити рибу соусом.

11. Викласти рибу і зелень на тарілку.

12. Додати вустершірскій соус і лимонний сік за смаком. Зверху можна посипати свіжою зеленню.

Подібні рецепти

Смажений морський окунь

Смажений морський коктейль

Смажений морський окунь — блюдо досить просте, але в той же час вишукане. Морський окунь — риба корисна, містить багато вітамінів і мінералів, до того ж дуже легко готується. даю рецепт! опис приготування: смачно, швидко, красиво. Кожна господиня любить такі страви. Цей рецепт з такого розряду...

Смажені баклажани з часником і зеленню

Смажені баклажани з часником і зеленню

Простий і доступний рецепт. Баклажани виходять в міру гострими, м'якими і не дуже жирними. опис приготування: Смажені баклажани з часником і зеленню готуємо так. баклажани почистіть, поріжте кубиками і обсмажте в олії. Потім можна викласти їх на паперову серветку, щоб стік зайвий жир. До смаже...

Смажений з устрицями і овочами

Смажений з устрицями і овочами

Рецепт приготування смажених кубиків кукурудзяного і італійського хліба з устрицями, морквою, селерою, цибулею, курячим бульйоном, шавлія, розмарином і петрушкою. опис приготування: Ця страва може подаватися як на гарнір, так і використовуватися в якості начинки при приготуванні птиці або риби...

Смажений арахіс з медом і сіллю

Смажений арахіс з медом і сіллю

Смажений арахіс з медом і сіллю — дуже смачна і, головне, енергетично цінний закуска. І смачніше, і куди корисніше, ніж якісь смажене насіння. готуємо? опис приготування: мабуть, найбільш популярний варіант — це смажений арахіс з медом і сіллю. арахіс- не дуже дорогий горіх, та й приготування ...

Смажений лосось з чорничним соусом

Смажений лосось з чорничним соусом

Рецепт приготування смаженої на грилі лосося з соусом з лука, часнику, свіжої чорниці, кетчупу, яблучного оцту, гірчиці і Вустершірского соусу. опис приготування: Чорничний соус барбекю являє собою суміш гострого, пряного і солодкого смаку. філе лосося зі шкірою— 4 штуки(по 180 г) сіль і мел...