Рецепт Смажена курка в кремовому соусі з гірчицею

Рецепт Смажена курка в кремовому соусі з гірчицею
Кількість порцій: 8 Час приготування: 20 хв.
Це класичне французьке поєднання інгредієнтів для соусу також підійде для риби, такий як лосось і форель.

опис приготування:

Посипати курячі грудки сіллю і перцем. У великій сковороді нагріти масло на середньому вогні. Смажити курячі грудки до готовності, від 10 до 12 хвилин, перевертаючи один раз.

Налийте вино в гарячу сковороду, готуйте, поки воно не зменшено вдвічі, приблизно 1 хвилину. Збийте в вершки, гірчицю і естрагон. збивайте, поки соус не загусне, близько 2 хвилин.

Додайте в соус сік, утворився після приготування курячих грудок.

Перед подачею обмажте курячі грудки приготованим соусом.


  • курячі грудки (без шкіри і кісток)  — 4 штуки
  • солі— 1/4 чайних ложки
  • перцю— 1/4 чайних ложки
  • оливкового масла— 2 Ст. ложки
  • сухого белого вина или куриного бульона— 1/4 склянки
  • густих вершків— 1/2 склянки
  • гірчиці— 2 Ст. ложки
  • сушеного эстрагона (або 1 столовая ложка нарезанного свежего)  — 1 Чайна ложка
Посипати курячі грудки сіллю і перцем. У великій сковороді нагріти масло на середньому вогні. Смажити курячі грудки до готовності, від 10 до 12 хвилин, перевертаючи один раз.

Налийте вино в гарячу сковороду, готуйте, поки воно не зменшено вдвічі, приблизно 1 хвилину. Збийте в вершки, гірчицю і естрагон. збивайте, поки соус не загусне, близько 2 хвилин.

Додайте в соус сік, утворився після приготування курячих грудок.

Перед подачею обмажте курячі грудки приготованим соусом.


Подібні рецепти

Смажена оселедець з кропом і гірчицею

Смажена яловича печінка з гірчицею

Рецепт смаженої оселедця з кропом — для всіх любителів рибних страв. Ця страва є одним з класичних страв голландської традиційної кухні. опис приготування: змішати кріп, гірчицю і лимонний сік в маленькій мисці. Зробити ножем три надрізи з кожного боку оселедця, розрізаючи тільки шкіру. Змасти...

Смажена курка в соусі з грибів

Смажена курка в соусі з грибів

Рецепт приготування смаженої курки з ніжним грибним соусом. опис приготування: Розігріти духовку до 180 ° С. Натерти курку сіллю і перцем. Нагріти олію у великій жаростійкої сковороді на середньому вогні. Додати курку, смажити до золотисто-коричневого кольору, від 4 до 5 хвилин. Потім помісті...

Смажена риба в томатному соусі

Смажена риба в томатному соусі

Вирішив спробувати рецепт приготування смаженої риби в томатному соусі. Я думаю, якщо додати в блюдо ще чогось гострішого, вийде взагалі класно. опис приготування: Цей рецепт приготування смаженої риби в томатному соусі можна зробити ще краще, якщо додати трохи більшого гострого, наприклад, зб...

Смажена курка в хрусткій паніровці

Смажена курка в хрусткій паніровці

Якщо ви любите апетитну, хрустку смажену курочку в знаменитій мережі швидкого харчування, обов'язково рекомендую повторити цей рецепт в домашніх умовах. З покроковою інструкцією все дуже просто! опис приготування: Пропоную вашій увазі класну ідею, як приготувати смажену курку в хрусткій паніро...

Смажена курка, панірована в крендель

Смажена курка, панірована в крендель

Рецепт приготування смаженої курки, панірованої в подрібнених кренделі. легко, швидко, смачно. опис приготування: Покласти борошно в миску і відкласти в сторону. Збити яйця в іншій мисці. Змішати подрібнені солоні кренделі, сир пармезан, італійську приправу, каєнський перець, паприку в третій ...