Рецепт Смажена курка по-домініканський

Рецепт Смажена курка по-домініканський
Кількість порцій: 5 Час приготування: 5 г. 0 хв.
Рецепт приготування смаженої курки по-домініканський. Побалуйте себе і рідних новим смачним блюдом.

опис приготування:

з'єднати курку, ром, лимонний сік, часник, Worcestershire соус, часниковий порошок, підготовка Adobo, цибульний порошок, перець, koriandr і pripravu з koriandrom і Achiote, перемішати. Накрити кришкою і поставити маринувати в холодильник на 4 годину.

Розігріти масло у великій каструлі на середньому вогні до 300 градусов по Фаренгейту (150 градусів С).

Насипати борошно в дрібну тарілку. Обваляти кожен шматок маринованого курячого філе в борошні.

Смажити шматочки курячого філе в гарячому маслі невеликими партіями до повної готовності і золотисто-коричневого кольору на зовнішній стороні, приблизно 5 — 10 хвилин.


  • фунт курячої грудки без шкіри, без кісток — нарізати шматками— 1 штука
  • темного рому— 1/2 склянки
  • лимонного соку— 1/2 склянки
  • подрібненого часнику— 1/2 склянки
  • соусу Worcestershire— 1/4 склянки
  • часникового порошку— 3 Ст. ложки
  • приправи Adobo— 1 Чайна ложка
  • цибулевого порошку— 1 Чайна ложка
  • меленого чорного перцю— 1 Чайна ложка
  • меленого коріандру— 1 Чайна ложка
  • пачки приправи з коріандром і ачіоте— 2 штуки
  • борошна— 3 склянки
  • кукурудзяної олії для смаження— 4 склянки
з'єднати курку, ром, лимонний сік, часник, Worcestershire соус, часниковий порошок, підготовка Adobo, цибульний порошок, перець, koriandr і pripravu з koriandrom і Achiote, перемішати. Накрити кришкою і поставити маринувати в холодильник на 4 годину.

Розігріти масло у великій каструлі на середньому вогні до 300 градусов по Фаренгейту (150 градусів С).

Насипати борошно в дрібну тарілку. Обваляти кожен шматок маринованого курячого філе в борошні.

Смажити шматочки курячого філе в гарячому маслі невеликими партіями до повної готовності і золотисто-коричневого кольору на зовнішній стороні, приблизно 5 — 10 хвилин.


Подібні рецепти

Смажена курка, панірована в крендель

Рулет з чорносливом і горіхами в медовій скоринці

Рецепт приготування смаженої курки, панірованої в подрібнених кренделі. легко, швидко, смачно. опис приготування: Покласти борошно в миску і відкласти в сторону. Збити яйця в іншій мисці. Змішати подрібнені солоні кренделі, сир пармезан, італійську приправу, каєнський перець, паприку в третій ...

Смажена курка з чорносливом

Смажена курка з чорносливом

Апетитне куряче філе, обсмажене з чорносливом і цибулею-пореєм. Приготувати це блюдо зможе кожен, хто хоча б трішечки вміє "; стояти за плитою ";. На гарнір зваріть макарони або картопля. опис приготування: Перед вами — рецепт смаженої курки з чорносливом, приготовленої в домашніх умовах. Все ...

Смажена курка в хрусткій паніровці

Смажена курка в хрусткій паніровці

Якщо ви любите апетитну, хрустку смажену курочку в знаменитій мережі швидкого харчування, обов'язково рекомендую повторити цей рецепт в домашніх умовах. З покроковою інструкцією все дуже просто! опис приготування: Пропоную вашій увазі класну ідею, як приготувати смажену курку в хрусткій паніро...

Смажена курка з Джікама і крес-салатом

Смажена курка з Джікама і крес-салатом

Рецепт приготування смаженої курки з Джікама, болгарським перцем, чилі, соєвим соусом, крес-салатом і імбиром. опис приготування: Перемішати курку з 1 столовою ложкою кукурудзяного крохмалю. У невеликій мисці збити разом бульйон, оцет, цукор, соус чилі, соєвий соус і залишився кукурудзяний кро...

Смажена курка з гірчичним соусом

Смажена курка з гірчичним соусом

Рецепт приготування смаженої курки з цибулею-шалот, білим вином, вершками, гірчицею і зеленою цибулею. опис приготування: Пряний гірчичний соус надає курячому м'ясу пікантного смаку. Ви можете попередньо розігріти його на сильному вогні протягом декількох хвилин. курки з шкірою і кістками (...