Рецепт Смажена курка, панірована в крендель

Рецепт Смажена курка, панірована в крендель
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування смаженої курки, панірованої в подрібнених кренделі. легко, швидко, смачно.

опис приготування:

Покласти борошно в миску і відкласти в сторону. Збити яйця в іншій мисці. Змішати подрібнені солоні кренделі, сир пармезан, італійську приправу, каєнський перець, паприку в третій мисці.

Промийте курячі грудки і обсушити їх паперовим рушником. Акуратно обваляйте курячі грудки в борошні, струсіть зайву муку. Умочіть в збите яйце, потім в подрібнені кренделя з приправами. Покладіть паніровані курячі грудки на тарілку.

Розігріти масло в сковороді на середньому вогні і смажити паніровані курячі грудки 5 — 7 хвилин з кожного боку, до золотисто-коричневого кольору і поки не потече прозорий сік.


  • борошна— 1/4 склянки
  • дрібно подрібнених кренделів— 1 Склянка
  • яйця— 2 штуки
  • тертого сыра пармезан— 1/4 склянки
  • сухий італійської приправи— 2 чайних ложки
  • меленого кайенского перцю— 1 Чайна ложка
  • меленої паприки— 1 Чайна ложка
  • половинки курячих грудок без шкіри, без кісток— 4 штуки
  • рослинного масла для смаження— 1/4 склянки
Покласти борошно в миску і відкласти в сторону. Збити яйця в іншій мисці. Змішати подрібнені солоні кренделі, сир пармезан, італійську приправу, каєнський перець, паприку в третій мисці.

Промийте курячі грудки і обсушити їх паперовим рушником. Акуратно обваляйте курячі грудки в борошні, струсіть зайву муку. Умочіть в збите яйце, потім в подрібнені кренделя з приправами. Покладіть паніровані курячі грудки на тарілку.

Розігріти масло в сковороді на середньому вогні і смажити паніровані курячі грудки 5 — 7 хвилин з кожного боку, до золотисто-коричневого кольору і поки не потече прозорий сік.


Подібні рецепти

Смажена курка по-домініканський

Крендель з корицею

Рецепт приготування смаженої курки по-домініканський. Побалуйте себе і рідних новим смачним блюдом. опис приготування: з'єднати курку, ром, лимонний сік, часник, Worcestershire соус, часниковий порошок, підготовка Adobo, цибульний порошок, перець, koriandr і pripravu з koriandrom і Achiote, пе...

Смажена курка в хрусткій паніровці

Смажена курка в хрусткій паніровці

Якщо ви любите апетитну, хрустку смажену курочку в знаменитій мережі швидкого харчування, обов'язково рекомендую повторити цей рецепт в домашніх умовах. З покроковою інструкцією все дуже просто! опис приготування: Пропоную вашій увазі класну ідею, як приготувати смажену курку в хрусткій паніро...

Смажена курка з чорносливом

Смажена курка з чорносливом

Апетитне куряче філе, обсмажене з чорносливом і цибулею-пореєм. Приготувати це блюдо зможе кожен, хто хоча б трішечки вміє "; стояти за плитою ";. На гарнір зваріть макарони або картопля. опис приготування: Перед вами — рецепт смаженої курки з чорносливом, приготовленої в домашніх умовах. Все ...

Смажена курка з Джікама і крес-салатом

Смажена курка з Джікама і крес-салатом

Рецепт приготування смаженої курки з Джікама, болгарським перцем, чилі, соєвим соусом, крес-салатом і імбиром. опис приготування: Перемішати курку з 1 столовою ложкою кукурудзяного крохмалю. У невеликій мисці збити разом бульйон, оцет, цукор, соус чилі, соєвий соус і залишився кукурудзяний кро...

Смажена курка з гірчичним соусом

Смажена курка з гірчичним соусом

Рецепт приготування смаженої курки з цибулею-шалот, білим вином, вершками, гірчицею і зеленою цибулею. опис приготування: Пряний гірчичний соус надає курячому м'ясу пікантного смаку. Ви можете попередньо розігріти його на сильному вогні протягом декількох хвилин. курки з шкірою і кістками (...