Рецепт Смажена курка з Джікама і крес-салатом

Рецепт Смажена курка з Джікама і крес-салатом
Кількість порцій: 4 Час приготування: 25 хв.
Рецепт приготування смаженої курки з Джікама, болгарським перцем, чилі, соєвим соусом, крес-салатом і імбиром.

опис приготування:

Перемішати курку з 1 столовою ложкою кукурудзяного крохмалю. У невеликій мисці збити разом бульйон, оцет, цукор, соус чилі, соєвий соус і залишився кукурудзяний крохмаль. Відкласти в сторону.

У великій сковороді нагріти масло на середньому вогні. Підсмажити курку до золотисто-коричневого кольору, від 8 до 10 хвилин. Відкласти в сторону. Додати в сковороду цибулю-порей, джікаму, солодкий перець, імбир і часник. готувати, часто помішуючи, близько 3 хвилин.

Повернути курку в сковороду. Додати крес-салат і смажити близько 2 хвилин.

Збити суміш соєвого соусу, додати в сковороду. Довести до кипіння і варити, постійно помішуючи, поки соус не загусне, приблизно 1 хвилину. Подавати відразу ж.


  • курячих стегенець— 450 грам
  • кукурудзяного крохмалю— 1 Ст. ложка
  • рисового оцту— 1 Ст. ложка
  • коричневого сахара— 1 Ст. ложка
  • соусу чілі— 1/2 чайних ложки
  • соєвого соусу— 2 Ст. ложки
  • рослинної олії— 2 Ст. ложки
  • цибуля-пористий— 1 штука
  • Джікама— 180 грам(нарезанной соломкой )
  • червоний солодкий перець— 1 штука(нарезанный полосами )
  • рубленого имбиря— 2 Ст. ложки
  • часнику— 3 зубчики
  • крес-салату— 600 грам(крупно нарізаного)
Перемішати курку з 1 столовою ложкою кукурудзяного крохмалю. У невеликій мисці збити разом бульйон, оцет, цукор, соус чилі, соєвий соус і залишився кукурудзяний крохмаль. Відкласти в сторону.

У великій сковороді нагріти масло на середньому вогні. Підсмажити курку до золотисто-коричневого кольору, від 8 до 10 хвилин. Відкласти в сторону. Додати в сковороду цибулю-порей, джікаму, солодкий перець, імбир і часник. готувати, часто помішуючи, близько 3 хвилин.

Повернути курку в сковороду. Додати крес-салат і смажити близько 2 хвилин.

Збити суміш соєвого соусу, додати в сковороду. Довести до кипіння і варити, постійно помішуючи, поки соус не загусне, приблизно 1 хвилину. Подавати відразу ж.


Подібні рецепти

Смажена курка, панірована в крендель

Суп з крес-салату

Рецепт приготування смаженої курки, панірованої в подрібнених кренделі. легко, швидко, смачно. опис приготування: Покласти борошно в миску і відкласти в сторону. Збити яйця в іншій мисці. Змішати подрібнені солоні кренделі, сир пармезан, італійську приправу, каєнський перець, паприку в третій ...

Смажена курка по-домініканський

Смажена курка по-домініканський

Рецепт приготування смаженої курки по-домініканський. Побалуйте себе і рідних новим смачним блюдом. опис приготування: з'єднати курку, ром, лимонний сік, часник, Worcestershire соус, часниковий порошок, підготовка Adobo, цибульний порошок, перець, koriandr і pripravu з koriandrom і Achiote, пе...

Смажена курка в хрусткій паніровці

Смажена курка в хрусткій паніровці

Якщо ви любите апетитну, хрустку смажену курочку в знаменитій мережі швидкого харчування, обов'язково рекомендую повторити цей рецепт в домашніх умовах. З покроковою інструкцією все дуже просто! опис приготування: Пропоную вашій увазі класну ідею, як приготувати смажену курку в хрусткій паніро...

Смажена курка з чорносливом

Смажена курка з чорносливом

Апетитне куряче філе, обсмажене з чорносливом і цибулею-пореєм. Приготувати це блюдо зможе кожен, хто хоча б трішечки вміє "; стояти за плитою ";. На гарнір зваріть макарони або картопля. опис приготування: Перед вами — рецепт смаженої курки з чорносливом, приготовленої в домашніх умовах. Все ...

Смажена курка з гірчичним соусом

Смажена курка з гірчичним соусом

Рецепт приготування смаженої курки з цибулею-шалот, білим вином, вершками, гірчицею і зеленою цибулею. опис приготування: Пряний гірчичний соус надає курячому м'ясу пікантного смаку. Ви можете попередньо розігріти його на сильному вогні протягом декількох хвилин. курки з шкірою і кістками (...