Рецепт Песто з грибів

Рецепт Песто з грибів
Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 40 хв.
мабуть, одне з кращих винаходів італійських кухарів — це песто. Немає нічого смачнішого, ніж паста або лазанья з цим ароматним соусом, Котрий, до речі, можна приготувати навіть з грибів.

опис приготування:

Справжні любителі італійської кухні, звичайно ж, знають, що цей соус найчастіше готують з базиліка і сиру, але останнім часом з'явилося багато інших варіацій, так що якщо ви хочете спробувати щось новеньке, тоді я розповім вам, як приготувати песто з грибів. Такий соус виходить дуже ароматний з приємним, трохи пікантним, смаком, він відмінно поєднується з м'ясом і, природно, з пастою, але я люблю просто мазати його на шматочок булочки — це для мене найкращий варіант. А ще таке песто досить економічне, і його можна готувати хоч цілий рік, так як печериці завжди можна знайти в магазині. Ну що, готові спробувати ароматний італійський соус, тоді я поділюся з вами рецептом приготування песто з грибів.

  • печериці— 250 грам
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • часник— 3 зубчики
  • Зелена цибуля— 20-30 грам
  • Перець чилі— 1 штука
  • петрушка свіжа— 50 грам
  • Масло оливкове— 50 мілілітрів
  • томати в'ялені— 3 Ст. ложки
  • горіхи волоські— 50 грам
  • сіль— За смаком
Песто з грибів - фото крок 1 Для початку промиваємо гриби і висушуємо на паперовому рушнику, потім нарізаємо їх на скибочки.

Песто з грибів - фото крок 2 Готуємо інші інгредієнти. Ріпчасту цибулю нарізаємо невеликими кубиками, часник, зелень, в'ялені томати і перець чилі подрібнюємо.

Песто з грибів - фото крок 3 У сковороду наливаємо оливкову олію і обсмажуємо на ньому ріпчасту цибулю і часник до золотистого кольору, потім додаємо зелений лук, смажимо все ще хвилину.

Песто з грибів - фото крок 4 Тепер викладаємо на сковороду гриби, в'ялений помідори, перець чилі, продовжуємо смажити все на повільному вогні протягом 5 хвилин.

Песто з грибів - фото крок 5 У самому кінці додаємо подрібнену петрушку і волоські горіхи, вливаємо трохи води, солимо, перемішуємо і тушкуємо 2-3 моменти. Потім вимикаємо вогонь, а коли ця суміш трохи охолоне, подрібнюємо її за допомогою блендера в кашку. Наше песто готове, приємного апетиту!

Подібні рецепти

Паста з лососем і соусом песто

Щавель на курячому бульйоні

Рецепт приготування пасти з запеченим філе лосося, згущеним молоком, соком лимона і соусом песто. опис приготування: Для приготування цієї страви використовуйте пасту невеликої форми, таку як ротіні, піні, Фарфалле і орекьетте. пасти— 360 грам філе лосося— 2 штуки(120-180 г) згущеного молока...

Паста з соусом песто з капусти калі і волоських горіхів

Паста з соусом песто з капусти калі і волоських горіхів

Рецепт приготування пасти з соусом песто з капусти калі, волоських горіхів, часнику, сиру Пармезан, лимонного соку і оливкового масла. опис приготування: Невелика модифікація соусу Песто урізноманітнює звичне блюдо. пучка капусти калі— 1/2 штуки пасти— 450 грам підсмажених волоських горіхів—...

Паста з помідорами і соусом песто

Паста з помідорами і соусом песто

Рецепт приготування пасти з помідорами чері і соусом зі шпинату, сиру і волоських горіхів. опис приготування: У великій каструлі довести підсолену воду до кипіння. Підготувати велику миску з крижаною водою, помістити місце друшляк всередині. Додати шпинат в киплячу воду. варити близько 30 секу...

«песто» паста з куркою

«песто» паста з куркою

Я не можу дихати, що з соусом "; Песто" я познайомилася лише рік тому. Навіть не знаю, як жила без нього! тепер, маючи можливість, додаю його до макаронів і в піцу. Нещодавно, наприклад, спробувала цей рецепт. опис приготування: Цей варіант дуже цікавий, адже готують пасту з даного рецептом зо...

Паста з соусом песто і горіхами

Паста з соусом песто і горіхами

Рецепт приготування пасти з соусом песто з петрушки і волоських горіхів. опис приготування: У великій каструлі з киплячою підсоленою водою відварити спагетті до готовності. Відкласти в сторону 1/2 чашки рідини, що залишилася після варіння, злити воду і повернути спагетті в каструлю. У кухонно...