Рецепт Смажений шпинат з часником

Рецепт Смажений шпинат з часником
Кількість порцій: 4 Час приготування: 25 хв.
Рецепт приготування обсмаженого в олії шпинату з часником.

опис приготування:

У великій каструлі нагріти оливкове масло на середньому вогні. Додати часник і смажити до золотисто-коричневого кольору, від 2 до 3 хвилин. використовуючи шумовку, викласти часник на паперовий рушник, щоб дати стекти маслу.

Скропити каструлю оливковою олією з розпилювача і нагріти на середньому вогні. Крупно нарізати шпинат і стебла. Викласти половину шпинату в каструлю, накрити кришкою і готувати від 4 до 5 хвилин. Викласти приготований шпинат в металеву чашу і приготувати залишився шпинат. Приправити сіллю і перцем. Посипати часник на шпинат і подавати шпинат теплим з скибочками лимона.


  • оливкового масла— 2 Ст. ложки
  • часник— 2 зубчики
  • свіжого шпинату— 900 грам
  • оливкова олія в розбризкувачі— 1 штука
  • сіль і мелений перець— — За смаком
У великій каструлі нагріти оливкове масло на середньому вогні. Додати часник і смажити до золотисто-коричневого кольору, від 2 до 3 хвилин. використовуючи шумовку, викласти часник на паперовий рушник, щоб дати стекти маслу.

Скропити каструлю оливковою олією з розпилювача і нагріти на середньому вогні. Крупно нарізати шпинат і стебла. Викласти половину шпинату в каструлю, накрити кришкою і готувати від 4 до 5 хвилин. Викласти приготований шпинат в металеву чашу і приготувати залишився шпинат. Приправити сіллю і перцем. Посипати часник на шпинат і подавати шпинат теплим з скибочками лимона.


Подібні рецепти

М'ясні млинці з майонезом Махеев' «Шпинат і Базилік»

Смажений з часником

У новорічний вечір хочеться почати святкувати якомога швидше, але приготування забирає велику чать часу. Тому я стала шукати варіанти як це виправити. А майонез # маху мені в цьому допоміг. опис приготування: Такі млинці обов'язково присутні на нашому новорічному столі. Готуються вони з доступ...

Oşitaşi — відвареної шпинат

Oşitaşi — відвареної шпинат

Відвареної шпинат з соєю і кунжутом. Oşitaşi (Oshitashi) один з найпоширеніших гарнірів в японських ресторанах. смак ніжний, чистий і ідеально збалансований. кількість порцій: 1 невелика упаковка шпинату— 1 штука(ретельно промити) кунжутну олію— 1 Чайна ложка насіння кунжуту— 1 Чайна ложка соєв...

Папільот з лососем і майонезом маху «Шпинат і базилік»

Папільот з лососем і майонезом маху «Шпинат і базилік»

Пропоную рецепт дуже смачної страви, яке прикрасить будь-який святковий стіл. Готується швидко і просто! сподобається всім! #Махеев'_чудеса_за_полчаса з майонезом Махеев' "; Шпинат і базилік ";. опис приготування: & Quot; Папільот з лосося" прикрасить будь-який стіл, оскільки це незвично, крас...

Перець смажений з часником

Перець смажений з часником

Смажений перець з часником — це відмінна пікантна закуска і прекрасне доповнення до основної страви! Готуються смажені перці з часником досить просто, а виходять дуже смачно! опис приготування: Вашій увазі пропоную простий рецепт приготування смаженого перцю з часником! Ця гостра закуска підій...

Смажений з устрицями і овочами

Смажений з устрицями і овочами

Рецепт приготування смажених кубиків кукурудзяного і італійського хліба з устрицями, морквою, селерою, цибулею, курячим бульйоном, шавлія, розмарином і петрушкою. опис приготування: Ця страва може подаватися як на гарнір, так і використовуватися в якості начинки при приготуванні птиці або риби...