Рецепт Печені яблука з хрусткими мюслі

Рецепт Печені яблука з хрусткими мюслі
Кількість порцій: 2 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Відмінним варіантом дієтичного і смачного десерту є печені яблука, але і їх можна зробити ще краще! Тому розповім, як приготувати печені яблука з хрусткими мюслі, солодкі і ніжні!

опис приготування:

Печені яблука з хрусткими мюслі стануть вашим улюбленим корисним десертом, так як виходять вони неймовірно ароматними, ніжними і м'якими! Ви можете запікати яблука так, як вам подобається: трохи довше або менше. Обов'язково треба приготувати хрустку масу, завдяки їй десерт виходить дуже красивим і смачним, так як мюслі приємно хрумтять на зубах. Рафінований цукор ви можете замінити тростинним і навпаки.

  • великі яблука— 3-4 штук
  • Вершкове масло— 2-4 Ст. ложок
  • Тростинний цукор— 2 Ст. ложки
  • борошно— 3 Ст. ложки
  • вівсянка— 3 Ст. ложки
  • цукор— 3 Ст. ложки
  • Холодне вершкове масло— 2 Ст. ложки
  • сіль— 1 щіпка
  • обкладинка— 1/4 чайних ложки
  • карамельний сироп— 2 чайних ложки
  • морозиво— 2 Ст. ложки
Печені яблука з хрусткими мюслі - фото крок 1 1. Приготуйте хрусткий шар: борошно змішайте з вівсянкою, корицею, холодним вершковим маслом і цукром (можна взяти ложку тростинного). Подрібніть суміш в крихту.

Печені яблука з хрусткими мюслі - фото крок 2 2. Зріжте шапочки яблук і виріжте середину так, щоб стінки яблук вийшли товщиною приблизно 0,7 см.

Печені яблука з хрусткими мюслі - фото крок 3 3. Серединки яблук без кісточок і цілі яблука, які не будете запікати, наріжте невеликими шматочками і додайте до них вершкове масло, тростинний цукор і корицю.

Печені яблука з хрусткими мюслі - фото крок 4 4. На середньому вогні розтопіть цукор і дайте яблукам закарамелізоваться, щоб вони злегка розм'якшилися (приблизно 5 хвилин). Форми з яблук викладіть на застелений пергаментним папером деко і заповніть їх яблуками з карамелі.

Печені яблука з хрусткими мюслі - фото крок 5 5. Зверху викладіть хрустку суміш з вівсянки і борошна. Випікайте в розігрітій до 200 градусів духовці приблизно 15-20 хвилин. Прикрасьте морозивом і карамельним сиропом. Смачного!

Подібні рецепти

Печені яблука з ваніллю і горіхами

Печені яблука з Ігри престолів

Рецепт приготування печених яблук, заповнених цукром, маслом і смаженими горіхами пекан. Цей легкий десерт можна подавати з ванільним морозивом і імбирними печивом. опис приготування: Розігріти духовку до 190 градусів. Використовуючи спеціальне пристосування, витягти м'якоть з яблук, залишаючи...

Печені яблука

Печені яблука

Яблука запечені в клиновому сиропі. кількість порцій: 6 яблука— 12 штук кленовий сироп— 12 Ст. ложок вершкове масло— 80 грам Розігріти духовку до 180 ° С. Змастити блюдо маслом. вибрати 12 яблук, які трохи кислі, очистити, видалити серцевину, нарізати спіраллю. Укласти близько один д...

Печені баклажани на зиму

Печені баклажани на зиму

звичайно, заготовки з баклажанів завжди виходять смачними, але якщо баклажани запекти перед консервацією, то в результаті у нас вийде чудова закуска з приємним ароматом багаття і диму. опис приготування: Скажу вам чесно, це дуже і дуже смачно, особливо якщо готувати на відкритому вогні на манг...

Печені баклажани, заморожені на зиму

Печені баклажани, заморожені на зиму

заготівля, яка здивує і порадує взимку! Печені на вугіллі баклажани заморозимо разом з помідорами. Такий спосіб заготівлі збереже аромат печених овочів, а помідори додадуть соковитості і свіжості. опис приготування: Заготівля дуже смачна! Таку закуску можна подати і в холодному, і в теплому ви...

Печені боби

Печені боби

Якщо ви любите бобові, цей рецепт зобов'язаний вам сподобається! Для приготування страви використовується кілька різних сортів бобів, квасоля, соуси, свиняча ковбаса і овочі. Виходить дуже ситно і смачно! опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування печених бобів. Підготуйте всі...