Рецепт Печінка в клярі

Рецепт Печінка в клярі
Кількість порцій: 2 Час приготування: 1 г. 30 хв.
Яловича печінка дуже корисна для нашого організму, але приготувати її смачно не так-то й просто, але цей чудовий рецепт допоможе зробити печінку дуже м'якою і ніжною.

опис приготування:

Цей рецепт приготування печінки в клярі я знаю вже досить давно, і він є одним з моїх улюблених рецептів. взагалі, я намагаюся по можливості частіше включати яловичу печінку в свій раціон через її корисних властивостей, але приготувати її смачно не так вже й просто. Однак цей простий рецепт печінки в клярі для мене просто знахідка, так як він дуже простий, а печінку з ним виходить дуже смачною і м'якою. І тепер я з задоволенням ділюся ним з вами.


  • печінка яловича— 400 грам
  • яйце— 2 штуки
  • борошно— 10 Ст. ложок
  • Масло рослинне— За смаком
  • сіль— За смаком
  • спеції— За смаком
Печінка в клярі - фото крок 1 Отже, для начала нам необходимо выбрать хорошую свежую печень. Матовая и побелевшая нам не подойдет, а вот темно красная и блестящая — то, що треба.

Печінка в клярі - фото крок 2 Теперь мы тщательно моем печень и нарезаем на куски толщиной не более 1 см. Посыпаем солью и красным перцем, перемешиваем и укладываем в тарелку слоями. Ставим ее в холодильник на часик.

Печінка в клярі - фото крок 3 В глубокую тарелку разбиваем 2 яйца и взбиваем их в густую пену. злегка солимо.

Печінка в клярі - фото крок 4 В другую тарелку насыпаем муку. Печень обмакиваем сначала в муке, а потім в яйці, можно повторить процедуру еще раз, тогда кляр будет толще. На сковороде разогреваем масло и выкладываем кусочки печени. Обжариваем на среднем огне с каждой стороны около 10 хвилин. Готовая печень получается довольно сытной, поэтому подавать ее лучше с легким гарниром.

Подібні рецепти

Смажена печінка дикої кози

Куряча печінка в клярі

Печінка дикої кози вважається делікатесом. Щоб приготувати її м'якою і ніжною, а також зберегти весь букет смаку, потрібно знати секрет її приготування. Дивіться мій рецепт. опис приготування: Печінка дикої кози перед смаженням обов'язково треба вимочити, а потім ще і замаринувати. Потім обвал...

Печінка з баклажанами

Печінка з баклажанами

Печінка з баклажанами — це моя фірмова закуска, яку у нас люблять всі домашні. Така закусочка може також прикрасити будь-який святковий стіл і полюбиться багатьом гостям. опис приготування: Печінка з баклажанами — це чудова закуска, на приготування якої у мене йде приблизно годину часу. правда...

Печінка з болгарським перцем

Печінка з болгарським перцем

Пропоную приготувати дуже смачну вечерю на двох. красиве блюдо — печінку з болгарським перцем — це легке, НЕ калорійне блюдо, яке прикрасить вечір і принесе гастрономічне задоволення. опис приготування: Щоб печінка з болгарським перцем вийшла смачною, м'якою і ніжною необхідно її правильно при...

Печінка з цибулею і яблуками

Печінка з цибулею і яблуками

Печінка з цибулею і яблуками — ця страва, яке вперше я спробувала в Берліні, коли гостювала у своєї подруги. кажуть, що це практично національне блюдо. Вони готують його надзвичайно часто. опис приготування: Дуже цікава по сполученням печінку з цибулею і яблуками мене по справжньому здивувала,...

Печінка курчати бройлера

Печінка курчати бройлера

Як приготувати печінку курчати бройлера, щоб вона була м'якою і соковитою всередині, з хрусткою золотистою скоринкою зовні. Така м'ясна закуска сподобається і дорослим, і дітям. опис приготування: Спробуйте приготувати таку м'ясну закуску у себе вдома. Прекрасно буде гармоніювати з улюбленим в...