Рецепт Печиво горіхове «Brutti ма Buoni»

Рецепт Печиво горіхове «Brutti ма Buoni»
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 10 хв.
покажу, як приготувати печиво горіхове "; Брутті ма Буоно" - традиційну італійську солодкість, це легко і просто. Як випливає з назви: вигляд не зовсім презентабельний, але вкууусно ...!

опис приготування:

Замість або разом з лісовими горіхами можна покласти сухофрукти, мигдаль, fistashki, цукати, мелену корицю або імбир. Готове остигле печиво можна покрити шоколадною глазур'ю. печиво зберігається 1 тиждень в герметично закритому скляному контейнері.

  • білки яєчні— 80 грам
  • цукор— 110 грам
  • Funduk— 150 грам(ядра)
  • ваніль— 1 Чайна ложка
Печиво горіхове 1. Збийте охолоджені яєчні білки міксером до білої піни.

Печиво горіхове 2. Додайте мелену ваніль.

Печиво горіхове 3. додайте цукор.

Печиво горіхове 4. Збивайте на повільній швидкості міксера ще 5 хвилин, до утворення м'яких піків.

Печиво горіхове 5. Покладіть в збиті білки ядра фундука, подрібнені в блендері, і акуратно перемішайте шпателем рухами від низу до верху.

Печиво горіхове 6. Перекладіть отриману суміш у велику каструлю і поставте на плиту на повільний вогонь. Постійно перемішуючи шпателем, щоб суміш не пристала до дна каструлі, дочекайтеся, поки білки не стануть світло-бежевими і трохи зменшаться в обсязі.

Печиво горіхове 7. За допомогою двох столових ложок викладіть печиво на деко, покрите папером для випічки, і випікайте 50 хвилин при температурі 130 градусів.

Печиво горіхове 8. Коли печиво стане сухим і легким, викладіть печиво на решітку на столі і дайте охолонути.

Подібні рецепти

Печиво з родзинками, горіхами і M&M-х

Горіхове печиво з медом

Рецепт приготування печива з вівсяними пластівцями, арахісовим маслом, кренделі, цукерками M&M-х, родзинками і волоськими горіхами. Це яскраве різнобарвне ласощі припаде до смаку дітям. кількість порцій: 8 сода— 1/2 чайних ложки сіль— 1/4 чайних ложки несолоне вершкове масло кімнатної температу...

Хрусткі курячі крильця

Хрусткі курячі крильця

Ця страва завжди приймають на "; ура" і дорослі, та діти. Хрусткі зовні і соковиті всередині, такі крильця — прекрасне доповнення до будь-якого гарніру, а для дорослих — ще й чудова закуска до пива. опис приготування: Смачна хрустка скоринка, а всередині ніжне і соковите м'ясо — ви хотіли отри...

Паста з лососем і цибулею

Паста з лососем і цибулею

Рецепт приготування італійської пасти з лососем, зеленою цибулею, лимонною цедрою, вершками, кропом, Пармезан і лимон. опис приготування: Відварити макарони відповідно до інструкції на упаковці. Злити воду. Нарізати лосося на тонкі шматочки і відкласти в сторону. Тонко нарізати зелену цибулю. ...

Печінка з рисом

Печінка з рисом

Печінка з рисом по даним рецептом готується в мультиварці. А тому приготується блюдо дуже легко і невимушено. Курячу печінку ми готуємо з овочами і солодкою паприкою. Виходить дуже смачно! опис приготування: Печінка з рисом — просте буденне блюдо, яке добре насичує. Сьогодні ми приготуємо це б...

Хрусткі огірочки з гірчицею

Хрусткі огірочки з гірчицею

огірочки, засоленные на зиму, - найбільш ходовий товар. Вони підходять для багатьох салатів, включаючи олів'є. Я розповім сьогодні, як приготувати смачні хрусткі огірочки з гірчицею. Смачного! опис приготування: Такі огірки можна додавати не тільки в різні салати. Їх також можна подавати до ст...