Рецепт Печеня з яблук, лука і сквошу

Рецепт Печеня з яблук, лука і сквошу
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 20 хв.
Рецепт приготування печені з яблук, цибуля-пористий, сквоша, шавлії і пармезану.


опис приготування:

Розігріти духовку до 170 градусів.

У сковороді нагріти 2 столові ложки олії на середньому вогні. Додати цибулю-порей і 2 столові ложки води, приправити сіллю і перцем. готувати, помішуючи, поки цибуля не почне набувати коричневий колір, близько 10 хвилин. Додати херес і шавлія і варити, поки рідина не загусне, близько 3 хвилин. Відкласти в сторону.

У маленькій формі для випічки викласти шарами сквош, приправити сіллю і перцем. Розподілити цибулю-порей рівномірно по сквошу. Впорядкувати яблука над шаром цибулі. Полити яблука маслом, що залишилося. Щільно закрити алюмінієвою фольгою. випікати 45 хвилин.

Прибрати фольгу і посипати сиром зверху. Підвищити температуру в духовці до 230 градусів і випікати 10 хвилин, поки сир не розплавиться і не стане золотисто-коричневого кольору.

дати охолонути 10 хвилин перед подачею на стіл. Подавати з шавлією.


  • оливкового масла— 3 Ст. ложки
  • цибуля-пористий— 2 штуки(только белые части, тонко нарезанные поперек)
  • сіль і мелений перець— — За смаком
  • свіжого шавлії— 1 Ст. ложка
  • сквоша— 450 грам
  • яблук— 450 грам(розрізаних навпіл )
Розігріти духовку до 170 градусів.

У сковороді нагріти 2 столові ложки олії на середньому вогні. Додати цибулю-порей і 2 столові ложки води, приправити сіллю і перцем. готувати, помішуючи, поки цибуля не почне набувати коричневий колір, близько 10 хвилин. Додати херес і шавлія і варити, поки рідина не загусне, близько 3 хвилин. Відкласти в сторону.

У маленькій формі для випічки викласти шарами сквош, приправити сіллю і перцем. Розподілити цибулю-порей рівномірно по сквошу. Впорядкувати яблука над шаром цибулі. Полити яблука маслом, що залишилося. Щільно закрити алюмінієвою фольгою. випікати 45 хвилин.

Прибрати фольгу і посипати сиром зверху. Підвищити температуру в духовці до 230 градусів і випікати 10 хвилин, поки сир не розплавиться і не стане золотисто-коричневого кольору.

дати охолонути 10 хвилин перед подачею на стіл. Подавати з шавлією.


Подібні рецепти

Канапе з лука і ікри

Сирний пудинг з желатином

Проста і дуже красива закуска до святкового столу. Канапе з червоної цибулі і червоної ікри — & Quot; прекрасна закуска" опис приготування: Очищаємо цибулю та нарізаємо його на чверті. Обробляє цибулька на великі шматочки (основи для закуски) і дрібні (для прикраси). На кожне велике шматочок ц...

Желе з яблук в мультиварці

Желе з яблук в мультиварці

Желе з яблук в мультиварці — це чудовий спосіб приготувати дуже смачний желе-мармелад, який порадує всіх домашніх і гостей. дуже просте, смачне і корисне частування. опис приготування: Готується желе з яблук в мультиварці просто, але досить довго. Для приготування желе використовуємо блендер. ...

Оладки з гарбуза і яблук

Оладки з гарбуза і яблук

За цим рецептом у вас вийдуть ніжні і м'які оладки зі смаком цукерок. Не знаю, звідки він родом, але поєднання яблука і гарбуза дає саме таке відчуття. опис приготування: Натріть на тертці гарбуз і яблуко. додайте яйце, цукор і борошно. Готове тісто ложкою викладайте на розігріту сковороду. См...

Пастила з яблук сироедческая

Пастила з яблук сироедческая

Пастилки — російське національне ласощі, відоме з давніх часів. Пастилу можна готувати по-різному, але я розповім вам найпростіший і корисний рецепт. Сушити її найкраще при t не вище 40 ° С. опис приготування: цей рецепт, як приготувати пастилу з яблук сироедческую, підійде всім: і дітям, і до...

Печеня з дикої качки

Печеня з дикої качки

Якщо ви раніше ніколи не готували печеню з дикої качки, то цей найпростіший рецепт допоможе вам, і ви зможете відчути справжній ніжний смак качиного м'яса. Гасити м'ясо будемо в мультиварці. опис приготування: Смак у м'яса дикої качки незвичний, але і принадність цього рецепту в тому, що ви зм...