Рецепт Печеня з яблук, лука і сквошу
![Рецепт Печеня з яблук, лука і сквошу](https://kuhari.com.ua/img/jarkoe_iz_yablok_luka_i_skvosha-10119.webp)
Рецепт приготування печені з яблук, цибуля-пористий, сквоша, шавлії і пармезану.
опис приготування:
Розігріти духовку до 170 градусів.
У сковороді нагріти 2 столові ложки олії на середньому вогні. Додати цибулю-порей і 2 столові ложки води, приправити сіллю і перцем. готувати, помішуючи, поки цибуля не почне набувати коричневий колір, близько 10 хвилин. Додати херес і шавлія і варити, поки рідина не загусне, близько 3 хвилин. Відкласти в сторону.
У маленькій формі для випічки викласти шарами сквош, приправити сіллю і перцем. Розподілити цибулю-порей рівномірно по сквошу. Впорядкувати яблука над шаром цибулі. Полити яблука маслом, що залишилося. Щільно закрити алюмінієвою фольгою. випікати 45 хвилин.
Прибрати фольгу і посипати сиром зверху. Підвищити температуру в духовці до 230 градусів і випікати 10 хвилин, поки сир не розплавиться і не стане золотисто-коричневого кольору.
дати охолонути 10 хвилин перед подачею на стіл. Подавати з шавлією.
- оливкового масла— 3 Ст. ложки
- цибуля-пористий— 2 штуки(только белые части, тонко нарезанные поперек)
- сіль і мелений перець— — За смаком
- свіжого шавлії— 1 Ст. ложка
- сквоша— 450 грам
- яблук— 450 грам(розрізаних навпіл )
У сковороді нагріти 2 столові ложки олії на середньому вогні. Додати цибулю-порей і 2 столові ложки води, приправити сіллю і перцем. готувати, помішуючи, поки цибуля не почне набувати коричневий колір, близько 10 хвилин. Додати херес і шавлія і варити, поки рідина не загусне, близько 3 хвилин. Відкласти в сторону.
У маленькій формі для випічки викласти шарами сквош, приправити сіллю і перцем. Розподілити цибулю-порей рівномірно по сквошу. Впорядкувати яблука над шаром цибулі. Полити яблука маслом, що залишилося. Щільно закрити алюмінієвою фольгою. випікати 45 хвилин.
Прибрати фольгу і посипати сиром зверху. Підвищити температуру в духовці до 230 градусів і випікати 10 хвилин, поки сир не розплавиться і не стане золотисто-коричневого кольору.
дати охолонути 10 хвилин перед подачею на стіл. Подавати з шавлією.
Подібні рецепти
![Канапе з лука і ікри](https://kuhari.com.ua/img/kanape_iz_luka_i_ikri-9891.webp)
Сирний пудинг з желатином
Проста і дуже красива закуска до святкового столу. Канапе з червоної цибулі і червоної ікри — & Quot; прекрасна закуска" опис приготування: Очищаємо цибулю та нарізаємо його на чверті. Обробляє цибулька на великі шматочки (основи для закуски) і дрібні (для прикраси). На кожне велике шматочок ц...
![Желе з яблук в мультиварці](https://kuhari.com.ua/img/jele_iz_yablok_v_multivarke-161595.webp)
Желе з яблук в мультиварці
Желе з яблук в мультиварці — це чудовий спосіб приготувати дуже смачний желе-мармелад, який порадує всіх домашніх і гостей. дуже просте, смачне і корисне частування. опис приготування: Готується желе з яблук в мультиварці просто, але досить довго. Для приготування желе використовуємо блендер. ...
![Оладки з гарбуза і яблук](https://kuhari.com.ua/img/oladi_iz_tikvi_i_yablok-222008.webp)
Оладки з гарбуза і яблук
За цим рецептом у вас вийдуть ніжні і м'які оладки зі смаком цукерок. Не знаю, звідки він родом, але поєднання яблука і гарбуза дає саме таке відчуття. опис приготування: Натріть на тертці гарбуз і яблуко. додайте яйце, цукор і борошно. Готове тісто ложкою викладайте на розігріту сковороду. См...
![Пастила з яблук сироедческая](https://kuhari.com.ua/img/pastila_iz_yablok_siroedcheskaya-320163.webp)
Пастила з яблук сироедческая
Пастилки — російське національне ласощі, відоме з давніх часів. Пастилу можна готувати по-різному, але я розповім вам найпростіший і корисний рецепт. Сушити її найкраще при t не вище 40 ° С. опис приготування: цей рецепт, як приготувати пастилу з яблук сироедческую, підійде всім: і дітям, і до...
![Печеня з дикої качки](https://kuhari.com.ua/img/jarkoe_iz_dikoi_utki-297110.webp)
Печеня з дикої качки
Якщо ви раніше ніколи не готували печеню з дикої качки, то цей найпростіший рецепт допоможе вам, і ви зможете відчути справжній ніжний смак качиного м'яса. Гасити м'ясо будемо в мультиварці. опис приготування: Смак у м'яса дикої качки незвичний, але і принадність цього рецепту в тому, що ви зм...