Рецепт Желе з яблук в мультиварці
Желе з яблук в мультиварці — це чудовий спосіб приготувати дуже смачний желе-мармелад, який порадує всіх домашніх і гостей. дуже просте, смачне і корисне частування.
опис приготування:
Готується желе з яблук в мультиварці просто, але досить довго. Для приготування желе використовуємо блендер. Спочатку яблука нарізаємо шматочками і тушкуємо їх протягом години, потім гарячі часточки подрібнюємо блендером до стану пюре (але робимо це в іншому посуді, щоб не зіпсувати чашу мультиварки!), потім додавши лимонний сік, корицю і цукор, продовжуємо тушкувати протягом 90 хвилин. Все просто і геніально
Смачного!
- яблука— 1 кілограм
- цукор— 500 грам
- мелена кориця— 1/2 чайних ложки
- Лимонний сік— 1 Ст. ложка
Выкладываем яблоки в чашу мультиварки.
Включаем программу "тушение" з 60 хвилин.
Затем горячую массу перекладываем в удобную посуду и измельчаем при помощи блендера до состояния однородного пюре.
перемешиваем и включаем программу "тушение" з 90 хвилин. Периодически открываем крышку и перемешиваем, особенно в последние 30 хвилин.
Горячее желе из яблок выкладываем в заранее заготовленные банки, закрываем их и остужаем. Зберігаємо в холодильнику.
Подібні рецепти
Желе з яблук без желатину
Приготувати желе з агрусу в мультиварці з даного рецептом досить просто. Таке желейне варення виходить густим, красивого темного кольору і багатим корисними елементами і вітамінами. опис приготування: Готується желе з агрусу в мультиварці досить просто і швидко. Ягоди з додаванням цукру терміч...
Желе в мультиварці
Желе в мультиварці приготувати дуже просто. Ми будемо готувати смачне желейне варення з найкрасивіших і цільних плодів малини в мультварке "; Поларіс ";. смачно, корисно і красиво опис приготування: Приготувати желе в мультиварці дуже просто. Сьогодні ми будемо готувати малинове желейне варенн...
Печеня з яблук, лука і сквошу
Рецепт приготування печені з яблук, цибуля-пористий, сквоша, шавлії і пармезану. опис приготування: Розігріти духовку до 170 градусів. У сковороді нагріти 2 столові ложки олії на середньому вогні. Додати цибулю-порей і 2 столові ложки води, приправити сіллю і перцем. готувати, помішуючи, поки...
Оладки з гарбуза і яблук
За цим рецептом у вас вийдуть ніжні і м'які оладки зі смаком цукерок. Не знаю, звідки він родом, але поєднання яблука і гарбуза дає саме таке відчуття. опис приготування: Натріть на тертці гарбуз і яблуко. додайте яйце, цукор і борошно. Готове тісто ложкою викладайте на розігріту сковороду. См...
Пастила з яблук сироедческая
Пастилки — російське національне ласощі, відоме з давніх часів. Пастилу можна готувати по-різному, але я розповім вам найпростіший і корисний рецепт. Сушити її найкраще при t не вище 40 ° С. опис приготування: цей рецепт, як приготувати пастилу з яблук сироедческую, підійде всім: і дітям, і до...