Рецепт Печеня з тофу

Рецепт Печеня з тофу
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування печені з китайської капусти, тофу, грибів, лука, квасолі і імбиру.

опис приготування:

Розрізати тофу навпіл, а потім кожну частину на 8 прямокутників. Охолодити по крайней мере 20 хвилин або поставити в холодильник на ніч. Викласти тофу на плоске блюдо. У мисці збити разом соєвий соус, оцет і кунжутне масло з 1 столовою ложкою води, залити тофу. маринувати 5 хвилин.

Нагріти рапсове масло в неглибокій сковороді на сильному вогні. Готувати замінник м'яса до золотистого кольору, 1- 2 хвилини з кожного боку. Відкласти тофу в сторону.

постійно помішуючи, смажити цибулю в сковороді на сильному вогні до коричневого кольору, 5 хвилин. Додати гриби, смажити 2 хвилини. Додати червоний перець і стебла китайської капусти, готувати 3 хвилини. Так само додати горох і імбир, продовжувати готувати 1 хвилину. Додати маринад, суміш кукурудзяного крохмалю, зелену частину китайської капусти і тофу. нагріти, приправити соєвим соусом за бажанням. Подавати з скибочками лайма.


  • тофу— 450 грам
  • соєвого соусу— 2 Ст. ложки
  • рисового оцту— 1 Ст. ложка
  • кунжутного масла— 1 Чайна ложка
  • ріпакової олії— 1 Ст. ложка
  • маленьких лука— 2 Ст. ложки
  • грибів— 270 грам
  • большой красный перец— 1 штука
  • китайської капусти— 550 грам
  • квасолі— 100 грам
  • свіжого імбиру— 5 штук
  • кукурудзяного крохмалю— 1 Чайна ложка(розчиненого в 2 чайных ложках холодной воды)
Розрізати тофу навпіл, а потім кожну частину на 8 прямокутників. Охолодити по крайней мере 20 хвилин або поставити в холодильник на ніч. Викласти тофу на плоске блюдо. У мисці збити разом соєвий соус, оцет і кунжутне масло з 1 столовою ложкою води, залити тофу. маринувати 5 хвилин.

Нагріти рапсове масло в неглибокій сковороді на сильному вогні. Готувати замінник м'яса до золотистого кольору, 1- 2 хвилини з кожного боку. Відкласти тофу в сторону.

постійно помішуючи, смажити цибулю в сковороді на сильному вогні до коричневого кольору, 5 хвилин. Додати гриби, смажити 2 хвилини. Додати червоний перець і стебла китайської капусти, готувати 3 хвилини. Так само додати горох і імбир, продовжувати готувати 1 хвилину. Додати маринад, суміш кукурудзяного крохмалю, зелену частину китайської капусти і тофу. нагріти, приправити соєвим соусом за бажанням. Подавати з скибочками лайма.


Подібні рецепти

Смажена свинина з тофу

Печиво з арахісом

Рецепт приготування філіппінського страви зі шматочків смаженої свинини і тофу. кількість порцій: 6 тофу— 3 штуки(нарізати на середні шматочки і обсмажити) свинина— 1/2 кілограма(нарізати на 18 шматочків) оцет Дель Монте— 1/4 склянки соєвий соус— 3 Ст. ложки часник— 6 зубчиків чорний перець— 1/...

Смажений тофу

Смажений тофу

Рецепт приготування простого вегетаріанського страви. Тофу є прекрасним джерелом білка для вегетаріанців. Він також багатий кальцієм і залізом. кількість порцій: 2 кайенский соус— 1/4 склянки оливкова олія— 1,5 Ст. ложки часниковий порошок— 1/4 чайних ложки куряча приправа— 2 чайних ложки вода—...

Печеня з сочевиці, помідорів і квасолі

Печеня з сочевиці, помідорів і квасолі

Рецепт приготування печені з сочевиці, болгарського перцю, помідорів, квасолі і цибулі. опис приготування: У великій каструлі нагріти оливкове масло на середньому вогні. Додати цибулю, зелений і червоний болгарський перець, морква, чилі халапеньо і часник. смажити, поки овочі не стануть м'яким...

Печеня з дикої качки

Печеня з дикої качки

Якщо ви раніше ніколи не готували печеню з дикої качки, то цей найпростіший рецепт допоможе вам, і ви зможете відчути справжній ніжний смак качиного м'яса. Гасити м'ясо будемо в мультиварці. опис приготування: Смак у м'яса дикої качки незвичний, але і принадність цього рецепту в тому, що ви зм...

Печеня з яловичини з сочевицею і червоним вином

Печеня з яловичини з сочевицею і червоним вином

Рецепт приготування печені з яловичини з цибулею, червоним вином, болгарським перцем, перлової крупою, сочевицею, морквою, паприка, часником, орегано і Vusterširskim соусом. опис приготування: Ситне печеня з яловичини з овочами, сочевицею і перлової крупою вгамує найсильніший голод. води— 80...