Рецепт Печеня з курчати

Рецепт Печеня з курчати
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Це неймовірно смачна страва, підкорило чимало любителів добре поїсти. Печеня і курчати приготувати зовсім не складно. М'ясо виходить соковитим і прекрасно поєднується з овочами і картоплею!

опис приготування:

Перед вами простий рецепт приготування печені з курчати.

З інгредієнтів вам знадобиться: одна тушка цыпленка, морква, цибуля ріпчаста, молода картопля, спеції, зелень і оливкове масло для обсмажування. готувати, рекомендую в спеціальному посуді з товстими стінками. До столу подавайте, попередньо прикрасивши страву зеленню (кропом або петрушкою) хай щастить!

  • курча— 1 штука
  • Картопля молода— 6-7 штук
  • морква— 1 штука
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • сіль— За смаком
  • перець— За смаком
  • Масло оливкове— 1 Ст. ложка
  • зелень— За смаком(кріп або петрушка)
Печеня з курчати - фото крок 1 Тушку курчати промиваємо і сушимо. Нарізаємо на порційні шматочки.

Печеня з курчати - фото крок 2 Молода картопля очищаємо від шкірки і заливаємо водою.

Печеня з курчати - фото крок 3 Моркву і цибулю наріжте дрібними смужками.

Печеня з курчати - фото крок 4 Шматочки курчати обсмажте в оливковій олії.

Печеня з курчати - фото крок 5 Перекладіть курчати в форму для запікання, додайте моркву і цибулю. Приправити сіллю і poperčite.

Печеня з курчати - фото крок 6 Картопля наріжте часточками.

Печеня з курчати - фото крок 7 Перекладіть картоплю в форму до курки і овочів. Запікайте в розігрітій до 200 градусів духовці, 45-50 хвилин.

Печеня з курчати - фото крок 8 Готово! Блюдо прикрасьте зеленню і подавайте до столу. Смачного!

Подібні рецепти

Печінка курчати бройлера

Найніжніший яблучний пиріг

Як приготувати печінку курчати бройлера, щоб вона була м'якою і соковитою всередині, з хрусткою золотистою скоринкою зовні. Така м'ясна закуска сподобається і дорослим, і дітям. опис приготування: Спробуйте приготувати таку м'ясну закуску у себе вдома. Прекрасно буде гармоніювати з улюбленим в...

Печеня з сочевиці, помідорів і квасолі

Печеня з сочевиці, помідорів і квасолі

Рецепт приготування печені з сочевиці, болгарського перцю, помідорів, квасолі і цибулі. опис приготування: У великій каструлі нагріти оливкове масло на середньому вогні. Додати цибулю, зелений і червоний болгарський перець, морква, чилі халапеньо і часник. смажити, поки овочі не стануть м'яким...

Печеня з дикої качки

Печеня з дикої качки

Якщо ви раніше ніколи не готували печеню з дикої качки, то цей найпростіший рецепт допоможе вам, і ви зможете відчути справжній ніжний смак качиного м'яса. Гасити м'ясо будемо в мультиварці. опис приготування: Смак у м'яса дикої качки незвичний, але і принадність цього рецепту в тому, що ви зм...

Печеня з яловичини з сочевицею і червоним вином

Печеня з яловичини з сочевицею і червоним вином

Рецепт приготування печені з яловичини з цибулею, червоним вином, болгарським перцем, перлової крупою, сочевицею, морквою, паприка, часником, орегано і Vusterširskim соусом. опис приготування: Ситне печеня з яловичини з овочами, сочевицею і перлової крупою вгамує найсильніший голод. води— 80...

Печеня з яловичини з квасолею і помідорами

Печеня з яловичини з квасолею і помідорами

Нескладний рецепт приготування печені з яловичини, томатного соусу і помідорів. Це пікантне печеня по достоїнству оцінять любителі гостренького. кількість порцій: 8 фарш із яловичини— 900 грам часник— 3 зубчики(по бажанню) томатний соус, банку— 1 штука(360-420 г) нарізані помідори з перцем чилі...