Рецепт Паста з кабачків сироедческая

Рецепт Паста з кабачків сироедческая
Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 15 хв.
Простий і корисний рецепт приготування пасти з кабачків. Також знадобиться масло сирого холодного віджиму, сиродавленное.

опис приготування:

Щоб приготувати пасту з кабачка скористайтеся комбайном або теркою для овочів по-корейськи. Зніміть шкірку з кабачка і натріть на тертці. заправте маслом, часником і спеціями. хай щастить!

  • кабачок молодий— 1 штука
  • кріп— 5 грам
  • часник— 5 грам
  • Масло рослинне сире— 1-2 Ст. ложок
  • сіль— За смаком
  • Перець чорний мелений— За смаком
Паста з кабачків сироедческая - фото крок 1 Приготуйте овочі і терку для овочів по-корейськи.

Паста з кабачків сироедческая - фото крок 2 Очистіть від шкірки кабачок. Натріть на тертці.

Паста з кабачків сироедческая - фото крок 3 Приготуйте заправку для пасти. змішайте сіль, чорний перець, часник, кріп і масло.

Паста з кабачків сироедческая - фото крок 4 Заправте кабачок отриманою сумішшю. Готово!

Подібні рецепти

Окрошка сироедческая

Печінка індички в мультиварці

Мій рецепт сироедческой окрошки призначений для тих, хто ще вживає кисло-молочні продукти. Хоча кефір тут запросто можна замінити на квас, мінералку або воду. Готуємо окрошку для сироїдів! опис приготування: Для приготування сироедческой окрошки треба особливо ретельно підбирати овочі. Всі вон...

Пастила з яблук сироедческая

Пастила з яблук сироедческая

Пастилки — російське національне ласощі, відоме з давніх часів. Пастилу можна готувати по-різному, але я розповім вам найпростіший і корисний рецепт. Сушити її найкраще при t не вище 40 ° С. опис приготування: цей рецепт, як приготувати пастилу з яблук сироедческую, підійде всім: і дітям, і до...

Ікра з кабачків з морквою і цибулею

Ікра з кабачків з морквою і цибулею

Кабачкова ікра з морквою і цибулею готується дуже швидко і відразу подається до столу. хочете дізнатися, як приготувати кабачкову ікру з морквою і цибулею? Тоді уважно вивчіть цей рецепт! опис приготування: Смачна кабачкова ікра відмінно підійде в якості закуски до будь-якої страви. Швидка в п...

Жульєн з баклажанів і кабачків

Жульєн з баклажанів і кабачків

Овочі - це завжди смачно і корисно. Тим більше, що використовується такий спосіб приготування, який дозволяє розкрити весь смак і аромат інгредієнтів. опис приготування: Для приготування жульєну наріжте соломкою баклажани і кабачок, подрібніть цибулю. Обсмажте цибулю і овочі до готовності, дод...

Оладки з кабачків і картоплі

Оладки з кабачків і картоплі

У нас в сім'ї дуже люблять різні оладки: звичайні, кабачкові, деруни. У цьому рецепті з'єднані два види: деруни і оладки з кабачків. Пропорції можуть бути будь-які на Ваш смак. Смачно і просто! опис приготування: Даний рецепт приготування оладок з кабачків і картоплі відрізняється крайньою про...