Рецепт Пельмені з щуки з салом

Рецепт Пельмені з щуки з салом
Кількість порцій: 7 Час приготування: 1 г. 30 хв.
Пельмені з щуки з салом — це дуже крутий рецепт, який я підгляділа в інтернеті. У мене було дуже багато щуки і я вже не знала куди її подіти, мені пощастило, я знайшла цей чарівний рецепт. ділюся!

опис приготування:

Приготувати пельмені з щуки з салом самому, в домашніх умовах дуже легко. Я пропоную дуже хороший рецепт тіста, Котрий, до речі, підійде до будь-яких пельменів і вареників. Зверніть увагу, що тісто готується без яєць, тому підійде і для вегетаріанських вареників і пельменів. Пельмені з щукою — це справжня розкіш, яку хоч раз в житті собі потрібно дозволити. Ці пельмені подобаються всім — і дорослим і дітям, тому без уваги вони точно не залишаться. Спробуйте приготувати і пишіть свої відгуки.

Успіхів і приємного апетиту!


  • крем— 3 Ст. ложки
  • борошно— 3 склянки
  • окріп— 1 Склянка
  • Вершкове масло— 3 Ст. ложки
  • Вершкове масло— 3 Ст. ложки
  • сіль— — За смаком(в тісто і в начинку)
  • Сало— 250 грам
  • філе щуки— 1,5 кілограма
  • Цибуля— 1 штука
  • Вод— 0,5 склянки(в начинку)
Пельмені з щуки з салом - фото крок 1 Підготуємо необхідні інгредієнти.

Пельмені з щуки з салом - фото крок 2 В удобную миску кладем сметану.

Пельмені з щуки з салом - фото крок 3 Затем в сметану просеиваем муку.

Пельмені з щуки з салом - фото крок 4 В стакан кладем три столовые ложки сливочного масла и заливаем кипятком.

Пельмені з щуки з салом - фото крок 5 Після того, как масло растворилось наливаем его в миску с мукой.

Пельмені з щуки з салом - фото крок 6 Перемешиваем тесто и затем вымешиваем его руками.

Пельмені з щуки з салом - фото крок 7 Если нужно подсыпаем муку. Тесто должно получиться тугим и не прилипать к рукам. Розкачуємо його.

Пельмені з щуки з салом - фото крок 8 Начинка готовится просто. Перекручиваем филе рыбы вместе с салом, соединяем с мелко нарубленным луком, солимо, перчимо до смаку. Вимішуємо фарш руками, постоянно подливая небольшими порциями воду.

Пельмені з щуки з салом - фото крок 9 Из теста вырезаем кружочки. В центр каждого кружочка выкладываем ложкой начинку, звертаємо навпіл, залепляем тесто (як на вареники), затем сцепляем концы.

Пельмені з щуки з салом - фото крок 10 Вылепленные пельмени складываем на разделочную доску, посипану борошном. Либо отправляем в морозильник, либо варим их, як звичайні пельмені.

Подібні рецепти

Ікра з щуки

Простий салат з крабових паличок

Рецепт приготування щучої ікри з ріпчастою цибулею та олією. опис приготування: Ікра з щуки - старорусский делікатес, який подавався до царського столу. Ікра щуки в ті часи була дорогим ласощами і цінувалася більше чорної ікри. Сьогодні ікру щуки засолюють і пастеризують. Правильно засоленная ...

Пельмені по Дюканов

Пельмені по Дюканов

Пельмені по Дюканов - смачні і корисні. Вони містять мінімум жирів і вуглеводів, що дозволяє включати їх в раціон дієтичного харчування. Спробуйте і ви приготувати ці незвичайні пельмені. опис приготування: Пельмені по Дюканов подавайте гарячими, присмачивши невеликою кількістю вершкового масл...

Пельмені з курячим фаршем

Пельмені з курячим фаршем

Пельмені з курячим фаршем — одна з численних версій цього класичного слов'янського блюда. Рецепт пельменів з курячим фаршем досить простий, головне — НЕ зганьбитися з самим фаршем. опис приготування: Традиційно пельмені роблять з іншою начинкою, проте я хочу показати вам, як приготувати пельме...

Пельмені з сиром і м'ясом

Пельмені з сиром і м'ясом

Сьогодні хочу поділитися рецептом пельменів, але не звичним рецептом, а з маленьким зміною. У фарш я додала сир. Сир взяла з вираженим, солоноватым вкусом, що страви додало новий смак. опис приготування: Приділіть увагу фаршу, він не повинен бути рідким. Також ви можете додати кілька сортів си...

Пельмені з телятиною

Пельмені з телятиною

Багато хто вважає пельмені студентської їжею або їжею для холостяків, але, повірте мені, такі пельмені виходять настільки смачними, соковитими і ароматними, що впору ставити їх на святковий стіл. опис приготування: взагалі, звичайно, не варто навіть і порівнювати магазинні пельмені і ті, які м...