Рецепт Піца з часником і артишоками

Рецепт Піца з часником і артишоками
Кількість порцій: 8 Час приготування: 35 хв.
Любителям пицци присвячується, піца з часником.

опис приготування:

Розігріти духовку до 450 градусов по Фаренгейту (230 градусів С). Підготувати корж для піци за рецептом або відповідно до інструкції на упаковці. Покладіть піцу на деко.

Вилийте рідину з артишоків в невелику сковороду і доведіть до кипіння на середньому вогні. готувати 1 хвилину, або поки рідина майже не випарується. Додати часник і варити, помішуючи, менше хвилини. Додати артишоки, перемішати, щоб вони ввібрали часниковий аромат, потім зняти з вогню і відкладіть в сторону.

Змастити соусом для спагеті підготовлений корж для піци. посипати сиром, викласти артишоки і часник на сир. Зверху викласти скибочки помідора.

випікати 20 хвилин в попередньо розігрітій духовці, поки корж стане золотистим, а сир розплавиться.

  • корж для піци— 1 штука
  • спагетті соусом— 3/4 склянки
  • Банк marinovannиh артишок— 1 штука
  • середній помідор, розрізаний навпіл і нарізаний— 1 штука
  • часник— 2 зубчики
  • тертий сир Colby-Monterey Jack— 450 грам
Розігріти духовку до 450 градусов по Фаренгейту (230 градусів С). Підготувати корж для піци за рецептом або відповідно до інструкції на упаковці. Покладіть піцу на деко.

Вилийте рідину з артишоків в невелику сковороду і доведіть до кипіння на середньому вогні. готувати 1 хвилину, або поки рідина майже не випарується. Додати часник і варити, помішуючи, менше хвилини. Додати артишоки, перемішати, щоб вони ввібрали часниковий аромат, потім зняти з вогню і відкладіть в сторону.

Змастити соусом для спагеті підготовлений корж для піци. посипати сиром, викласти артишоки і часник на сир. Зверху викласти скибочки помідора.

випікати 20 хвилин в попередньо розігрітій духовці, поки корж стане золотистим, а сир розплавиться.

Подібні рецепти

Паста з артишоками і помідорами

Кунжутна халва

Рецепт приготування спагетті з артишоками, maslinami, білим вином, помідорами і пармезаном. опис приготування: У великій каструлі з киплячою підсоленою водою відварити макарони до готовності, згідно з інструкцією на упаковці. Злити воду, відкласти в сторону 1 чашку рідини, що залишилася після ...

Паста з артишоками і шпинатом

Паста з артишоками і шпинатом

Таке блюдо найкраще готувати зі свіжими артишоками. У поєднанні з пастою і соусом виходить дивовижне блюдо, яким можна побалувати себе навіть на вечерю (воно легке і в той же час ситне). опис приготування: У цій страві окремо готуються кілька інгредієнтів, після чого все з'єднується і виходить...

Індичка, тушкована з помідорами і часником

Індичка, тушкована з помідорами і часником

М'ясо індички нічим не поступається телятині або свинині, воно навіть набагато смачніше, питательнее і не таке жирне. Тушкована з овочами, вона виходить прям дуже апетитною, пальчики оближеш! опис приготування: Для приготування індички, тушкованої з помідорами і часником, можете взяти як індич...

Смажені баклажани з морквою і часником

Смажені баклажани з морквою і часником

Для тих, хто любить овочі, питання різноманітності завжди стоїть досить гостро. Не варто впадати у відчай, можна взяти на замітку цей варіант, як приготувати смажені баклажани з морквою і часником. опис приготування: Цей рецепт приготування смажених баклажанів з морквою і часником — відмінний ...

Смажені баклажани з сиром і часником

Смажені баклажани з сиром і часником

Овочевих закусок в щоденному або святковому меню просто не може бути занадто багато. Пропоную на озброєння взяти дуже простий рецепт смажених баклажанів з сиром і часником, доповнених помідором. опис приготування: Це дуже простий, але в той же час безпрограшний варіант приготування овочевої за...