Рецепт Піца «Карбонара»

Рецепт Піца «Карбонара»
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Я використовую вже готове тісто, що заощадити час. Класична італійська паста "; Карбонара" готується з бекону, яєць і пармезану. За таким же принципом приготуємо і піцу.

опис приготування:

Готуємо піцу "Карбонара" в домашніх умовах. Піца приготовлена ​​з готового тіста для піци. Особливістю страви є поєднання сиру "; Моцарелла ";, бекону і, звичайно ж, яйця.

  • Тісто для піцци— 150 грам
  • Соус для піци— 3 Ст. ложки(будь-який на ваш розсуд)
  • моцарелла— 75 грам
  • бекон сирокопчені— 70 грам
  • пармезан— 10-30 грам
  • жовток— 1 штука
Піца Спершу максимально тонко наріжте бекон.

Піца Потім нарізаємо моцарелу кружечками.

Піца Тонко розгортає тісто. Воно повинно вийти 1 см. товщиною і 28-30 см. в діаметрі.
Змащуємо тісто шаром соусу.

Піца Викладаємо кружечки моцарели.

Піца Красиво розкладаємо скибочки бекону.

Піца У центр отриманої композиції вбиваємо яєчний жовток. Випікаємо піцу в духовці 15-20 хвилин при температурі 200 градусів.

Піца За кілька хвилин до готовності присипте піцу тертим пармезаном. Смачного!

Подібні рецепти

Макаронні вироби «Карбонара» з грибами

Гречана каша в мікрохвильовці

смачно, ситно, а як красиво! Словами не передати! розповім, як приготувати пасту "; Карбонара" з грибами, вам сподобається! Хто один раз приготує, той полюбить це блюдо, навіть дієту заради нього зрадить. опис приготування: До вашої уваги - рецепт, приготування пасти "; Карбонара" з грибами! О...

Паста карбонара з кукурудзою і чилі

Паста карбонара з кукурудзою і чилі

Рецепт приготування яєчної локшини з шматочками підсмаженого бекону, солодкою кукурудзою, халапеньйо перець чилі, часником, чебрецем, петрушкою, сухим білим вином і сиром Пармезан. опис приготування: Вершкова паста карбонара поєднує в собі солодкість кукурудзи, пряність чилі халапеньо і димчас...

Паста Карбонара з зеленим горошком

Паста Карбонара з зеленим горошком

Невелика модифікація знаменитої італійської пасти з беконом і соусом з сиру і яєць. Паста виходить дуже смачною і ситної і готується всього за 25 хвилин. кількість порцій: 6-7 пасти будь-якого виду— 360 грам скибочок бекону— 8 штук середньої цибулини— 1/2 штуки часнику— 2 зубчики яйця— 3 штуки ...

Макаронні вироби «Карбонара» для 10 хвилин

Макаронні вироби «Карбонара» для 10 хвилин

Паста & Quot; Карбонара" - один з найстаріших способів приготування пасти, який також зберігає за собою звання одного з найшвидших варіантів ситної вечері. опис приготування: Це популярне блюдо італійської кухні. готується просто, а результат виходить приголомшливим! ароматні, ситні спагеті в ...

Італійська піца «Маргарита»

Італійська піца «Маргарита»

Справжня італійська піца зовсім не така, якою її уявляють собі практично всі кухарі російських піцерій. розповідаю, як приготувати італійську піцу — таку, як готують в Італії. опис приготування: Ви напевно запитаєте: звідки я знаю, як правильно готувати італійську піцу? відповідаю. По перше, м...