Рецепт Ньокки зі зморшками в соусі з блакитного сиру

Рецепт Ньокки зі зморшками в соусі з блакитного сиру
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Вельми цікаве блюдо вразить ваших гостей незвичайним поєднанням ніжних зморшків, пікантного сиру горгонзола і приємними італійськими галушками Ньок. Рецепт приготування цієї гарячої закуски!

опис приготування:

Ньокки — це італійські галушки, які можна готувати з сиру, картоплі або просто з борошна. найчастіше їх, звичайно, готують з сиру (наприклад - рікотти). Але варіант картопляних ньокк теж досить популярний. Готову страву подають гарячою з різними соусами, їсти їх можна просто з хлібів (або як гарнір подати). Для приготування картопляних ньокк візьміть 5-6 штук картоплі, жовток і грамів 80-100 борошна. Готуються вони дуже просто: відваріть картоплю, приготуйте пюре, додайте в нього борошно і жовток, а також спеції за смаком. Потім з тіста отриманого наліпити галушок (невеликих і округлих), відваріть їх у підсоленій воді до готовності. А тепер друга частина рецепта.

1. Зморшки сушені залийте гарячою водою, дайте їм настоятися години 2. Ви за той час можете як раз ньокки приготувати.

2. Потім гриби промийте водою і відіжміть.

3. Поріжте дрібно цибулю-шалот, спассіруйте його на вершковому маслі на розігрітій сковороді. Потім до цибулі додайте гриби. До речі, їх ви можете порізати як дрібно, так і зовсім не різати, а додати цілими.

4. Коли гриби обсмажити, зменшіть вогонь і додайте вершки. Гасіть хвилин 7.

5. Потім додайте сир горгонзола і злегка все перемішайте. Тушіте, поки не розтане сир. За смаком додайте спецій, особливо добре підійдуть прованські трави.

Готові ньоккі зі зморшками в соусі з блакитного сиру, подавайте, полив соусом, можете прикрасити зеленню. також зауважу, що дуже добре з картопляними ньокки і зморшками поєднується спаржа або зелений горошок, їх можна відварити окремо і вже подати з готовим блюдом. Смачного!


  • картопляні ньоккі— 500 грам
  • Зморшки сухі— 10-15  грам
  • Luk salotų— 1 штука
  • Вершкове масло— 25 грам
  • вершки— 125 грам
  • горгонзола— 70 грам
  • Спаржа або зелений горошок— За смаком
Ньокки — це італійські галушки, які можна готувати з сиру, картоплі або просто з борошна. найчастіше їх, звичайно, готують з сиру (наприклад - рікотти). Але варіант картопляних ньокк теж досить популярний. Готову страву подають гарячою з різними соусами, їсти їх можна просто з хлібів (або як гарнір подати). Для приготування картопляних ньокк візьміть 5-6 штук картоплі, жовток і грамів 80-100 борошна. Готуються вони дуже просто: відваріть картоплю, приготуйте пюре, додайте в нього борошно і жовток, а також спеції за смаком. Потім з тіста отриманого наліпити галушок (невеликих і округлих), відваріть їх у підсоленій воді до готовності. А тепер друга частина рецепта.

1. Зморшки сушені залийте гарячою водою, дайте їм настоятися години 2. Ви за той час можете як раз ньокки приготувати.

2. Потім гриби промийте водою і відіжміть.

3. Поріжте дрібно цибулю-шалот, спассіруйте його на вершковому маслі на розігрітій сковороді. Потім до цибулі додайте гриби. До речі, їх ви можете порізати як дрібно, так і зовсім не різати, а додати цілими.

4. Коли гриби обсмажити, зменшіть вогонь і додайте вершки. Гасіть хвилин 7.

5. Потім додайте сир горгонзола і злегка все перемішайте. Тушіте, поки не розтане сир. За смаком додайте спецій, особливо добре підійдуть прованські трави.

Готові ньоккі зі зморшками в соусі з блакитного сиру, подавайте, полив соусом, можете прикрасити зеленню. також зауважу, що дуже добре з картопляними ньокки і зморшками поєднується спаржа або зелений горошок, їх можна відварити окремо і вже подати з готовим блюдом. Смачного!


Подібні рецепти

Паста з соусом із блакитного сиру

Суфле з блакитного сиру

Рецепт приготування пасти Пенне з соусом з молока, сиру з блакитною цвіллю і руколи і волоськими горіхами. опис приготування: Цю вершкову пасту добре подавати з скибочками підсмаженого багета. Якщо соус здається вам занадто рідким, його легко можна згустити за допомогою додавання кукурудзяного...

Італійські ньокки

Італійські ньокки

італійські ньокки — просте блюдо з сирного сиру і борошна, яке припаде до душі і дорослим, і дітям. Готується воно близько півгодини. Ньокки можна подавати з будь-якими соусами — солодкими, солоними. опис приготування: Італійські ньокки можна приготувати на легку вечерю або сніданок. Можна їх ...

Ньокки з солодкої картоплі з сирним соусом

Ньокки з солодкої картоплі з сирним соусом

Рецепт приготування ньоккі з солодкої картоплі, рікотти і пармезану з соусом із сиру Гауда, молока, лука і борошна. опис приготування: Ньокки - це італійські галушки овальної форми, які готують з манної крупи, картоплі, сиру, сиру, шпинату, гарбуза і черствого хліба. Традиційно ньокки подають ...

Ньокки з картоплі

Ньокки з картоплі

Зроблені з картоплі маленькі галушки, схожі на барила, тільки з гострими кінцями, - це і є класичні ньокки. Найближчий родич в наших широтах - картопляні галушки і галушки. опис приготування: Процес приготування дуже нагадує звичне для нас приготування ледачих вареників. І, до речі, головне пр...

Ньокки з гарбуза

Ньокки з гарбуза

Нещодавно дізналася один цікавий рецепт з надзвичайно корисного баштанного овоча. Охоче ​​ділюся ним з вами. Читайте, як приготувати ньокі з гарбуза. Буде здорово і смачно, вам сподобається! опис приготування: Ньокки можна готувати не тільки з гарбуза. Їх роблять з картоплі, ріпи, топінамбура ...