Рецепт Ньокки зі зморшками в соусі з блакитного сиру
![Рецепт Ньокки зі зморшками в соусі з блакитного сиру](https://kuhari.com.ua/img/nokki_so_smorchkami_v_souse_iz_golubogo_sira-281881.webp)
Вельми цікаве блюдо вразить ваших гостей незвичайним поєднанням ніжних зморшків, пікантного сиру горгонзола і приємними італійськими галушками Ньок. Рецепт приготування цієї гарячої закуски!
опис приготування:
Ньокки — це італійські галушки, які можна готувати з сиру, картоплі або просто з борошна. найчастіше їх, звичайно, готують з сиру (наприклад - рікотти). Але варіант картопляних ньокк теж досить популярний. Готову страву подають гарячою з різними соусами, їсти їх можна просто з хлібів (або як гарнір подати). Для приготування картопляних ньокк візьміть 5-6 штук картоплі, жовток і грамів 80-100 борошна. Готуються вони дуже просто: відваріть картоплю, приготуйте пюре, додайте в нього борошно і жовток, а також спеції за смаком. Потім з тіста отриманого наліпити галушок (невеликих і округлих), відваріть їх у підсоленій воді до готовності. А тепер друга частина рецепта.
1. Зморшки сушені залийте гарячою водою, дайте їм настоятися години 2. Ви за той час можете як раз ньокки приготувати.
2. Потім гриби промийте водою і відіжміть.
3. Поріжте дрібно цибулю-шалот, спассіруйте його на вершковому маслі на розігрітій сковороді. Потім до цибулі додайте гриби. До речі, їх ви можете порізати як дрібно, так і зовсім не різати, а додати цілими.
4. Коли гриби обсмажити, зменшіть вогонь і додайте вершки. Гасіть хвилин 7.
5. Потім додайте сир горгонзола і злегка все перемішайте. Тушіте, поки не розтане сир. За смаком додайте спецій, особливо добре підійдуть прованські трави.
Готові ньоккі зі зморшками в соусі з блакитного сиру, подавайте, полив соусом, можете прикрасити зеленню. також зауважу, що дуже добре з картопляними ньокки і зморшками поєднується спаржа або зелений горошок, їх можна відварити окремо і вже подати з готовим блюдом. Смачного!
- картопляні ньоккі— 500 грам
- Зморшки сухі— 10-15 грам
- Luk salotų— 1 штука
- Вершкове масло— 25 грам
- вершки— 125 грам
- горгонзола— 70 грам
- Спаржа або зелений горошок— За смаком
1. Зморшки сушені залийте гарячою водою, дайте їм настоятися години 2. Ви за той час можете як раз ньокки приготувати.
2. Потім гриби промийте водою і відіжміть.
3. Поріжте дрібно цибулю-шалот, спассіруйте його на вершковому маслі на розігрітій сковороді. Потім до цибулі додайте гриби. До речі, їх ви можете порізати як дрібно, так і зовсім не різати, а додати цілими.
4. Коли гриби обсмажити, зменшіть вогонь і додайте вершки. Гасіть хвилин 7.
5. Потім додайте сир горгонзола і злегка все перемішайте. Тушіте, поки не розтане сир. За смаком додайте спецій, особливо добре підійдуть прованські трави.
Готові ньоккі зі зморшками в соусі з блакитного сиру, подавайте, полив соусом, можете прикрасити зеленню. також зауважу, що дуже добре з картопляними ньокки і зморшками поєднується спаржа або зелений горошок, їх можна відварити окремо і вже подати з готовим блюдом. Смачного!
Подібні рецепти
![Паста з соусом із блакитного сиру](https://kuhari.com.ua/img/pasta_s_sousom_iz_golubogo_sira-29356.webp)
Суфле з блакитного сиру
Рецепт приготування пасти Пенне з соусом з молока, сиру з блакитною цвіллю і руколи і волоськими горіхами. опис приготування: Цю вершкову пасту добре подавати з скибочками підсмаженого багета. Якщо соус здається вам занадто рідким, його легко можна згустити за допомогою додавання кукурудзяного...
![Італійські ньокки](https://kuhari.com.ua/img/italyanskie_nokki-92991.webp)
Італійські ньокки
італійські ньокки — просте блюдо з сирного сиру і борошна, яке припаде до душі і дорослим, і дітям. Готується воно близько півгодини. Ньокки можна подавати з будь-якими соусами — солодкими, солоними. опис приготування: Італійські ньокки можна приготувати на легку вечерю або сніданок. Можна їх ...
![Ньокки з солодкої картоплі з сирним соусом](https://kuhari.com.ua/img/nokki_iz_sladkogo_kartofelya_s_sirnim_sousom-19419.webp)
Ньокки з солодкої картоплі з сирним соусом
Рецепт приготування ньоккі з солодкої картоплі, рікотти і пармезану з соусом із сиру Гауда, молока, лука і борошна. опис приготування: Ньокки - це італійські галушки овальної форми, які готують з манної крупи, картоплі, сиру, сиру, шпинату, гарбуза і черствого хліба. Традиційно ньокки подають ...
![Ньокки з картоплі](https://kuhari.com.ua/img/nokki_iz_kartofelya-493005.webp)
Ньокки з картоплі
Зроблені з картоплі маленькі галушки, схожі на барила, тільки з гострими кінцями, - це і є класичні ньокки. Найближчий родич в наших широтах - картопляні галушки і галушки. опис приготування: Процес приготування дуже нагадує звичне для нас приготування ледачих вареників. І, до речі, головне пр...
![Ньокки з гарбуза](https://kuhari.com.ua/img/nokki_iz_tikvi-312286.webp)
Ньокки з гарбуза
Нещодавно дізналася один цікавий рецепт з надзвичайно корисного баштанного овоча. Охоче ділюся ним з вами. Читайте, як приготувати ньокі з гарбуза. Буде здорово і смачно, вам сподобається! опис приготування: Ньокки можна готувати не тільки з гарбуза. Їх роблять з картоплі, ріпи, топінамбура ...