Рецепт Кали з сиру

Рецепт Кали з сиру
Кількість порцій: 8 Час приготування: 30 хв.
проста, але в той же час ефектна і смачна закуска, яка прикрасить будь-який святковий стіл.

опис приготування:

Приготувати кали з сиру можна в якості самостійної закуски або використовувати їх для прикраси різних блюд. Готується така закуска буквально на швидку руку, а інгредієнти самі прості і доступні. Напередодні майбутніх свят рекомендую придивитися до даного рецептом і взяти його на замітку. дуже смачне, бюджетне і в той же час ошатне блюдо!

  • Сир плавлений пластиками— 1 штука(упаковка — 8 шт.
    )
  • яйце— 2 штуки(варене)
  • плавлений сирок— 1 штука(типу "; Дружба ";)
  • часник— 2 зубчики
  • сіль— За смаком
  • Перець чорний мелений— За смаком
  • майонез— За смаком
  • Перець червоний або жовтий— За смаком(для прикраси)
  • зелень— За смаком(для прикраси)
Кали з сиру - фото крок 1 Підготуйте всі інгредієнти.

Кали з сиру - фото крок 2 Плавлений сирок натріть на тертці.

Кали з сиру - фото крок 3 Яйця очистіть і також натріть на тертці. Додайте до сиру.

Кали з сиру - фото крок 4 Додайте майонез і пропущений через прес часник.

Кали з сиру - фото крок 5 Додайте за смаком сіль, мелений перець і все добре перемішайте. начинка готова.

Кали з сиру - фото крок 6 Звільніть черзі від плівки пластинки плавленого сиру. По центру покладіть яєчну масу як на фото.

Кали з сиру - фото крок 7 Поверніть сир кульочки. Готову закуску перекладайте на тарілку, не складаючи один на одного, щоб вона не злиплися.

Кали з сиру - фото крок 8 В серединку кожного кулечка вставте смужку болгарського перцю і прикрасьте готові кали за бажанням зеленню. Смачного!

Подібні рецепти

Ньокки зі зморшками в соусі з блакитного сиру

Бездріжджовий житній хліб

Вельми цікаве блюдо вразить ваших гостей незвичайним поєднанням ніжних зморшків, пікантного сиру горгонзола і приємними італійськими галушками Ньок. Рецепт приготування цієї гарячої закуски! опис приготування: Ньокки — це італійські галушки, які можна готувати з сиру, картоплі або просто з бор...

Оладки з адигейського сиру

Оладки з адигейського сиру

Дуже смачні, ніжні і ситні млинці виходять з адигейського сиру. обов'язково спробуйте, думаю, вони вам припадуть до смаку! Чудовий варіант сніданку для всієї родини. опис приготування: Крім зазначеної зелені можете додати в тісто свіжий шпинат, петрушку або навіть кінзу! Вийде ще смачніше і пі...

Пасха з сиру

Пасха з сиру

До доброго і світлого свята ми всі готуємося з особливою ретельністю. Випікаємо кулічі, варимо яйця і робимо сирні паски. Я хочу поділиться улюбленим рецептів, який ніколи не підводив. опис приготування: Сир треба двічі пропустіть через м'ясорубку, потім змішати з родзинками, горіхами, сметано...

Паста «Чотири сиру»

Паста «Чотири сиру»

Ароматна паста з чотирма видами сиру - це неварта знахідка для будь-якого сиромана! Sırrrrrr! Готується блюдо дуже швидко і особливих навичок не вимагає. А результат приємно порадує близьких або здивує гостей! опис приготування: Прийнято підбирати сири з різними смаками і текстурами. Обов'язко...

«пальчики» з щавлю, кінзи і сиру.

«пальчики» з щавлю, кінзи і сиру.

Рецепт приготування овочевого страви з щавлю, кінзи і сиру кількість порцій: 6 щавлю— 50 грам кінзи— 50 грам пармезан— 100 грам вершкового сиру— 100 грам білих хлібних крихт— 150 грам яйце— 1 штука рослинна олія— 1 штука(для обсмажування) Пармезан натерти на дрібній тертці, змішати з вершк...