Рецепт Паштет з мови

Рецепт Паштет з мови
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Паштет з мови — чудова ситна закуска ніжної консистенції, яку можна подати в різному вигляді і до різних страв. Сподобається вона і великим, і маленьким. Готується вона дуже просто. Спробуйте!

опис приготування:

Як приготувати паштет з мови?

1. Мова промийте та відваріть в підсоленій воді до готовності. Готовий мову остудіть і зніміть з нього шкірку, поріжте на шматочки.

2. яйце відварити, ostudite і чистий. До речі, можнол відварити кілька перепелиних яєць замість одного курячого.

3. зелень промийте, просушіть на паперовому рушнику і поріжте. Підійде сюди і кріп, і петрушка, і пір'я зеленої цибулі. Вибирайте за настроєм і сезону.

4. Викладіть шматочки мови, яйце і зелень в чашу блендера. Туди ж додайте свіжомеленого чорного перцю. Збийте до однорідної консистенції.

5. Якщо паштет сухуватий, додайте вершкового масла і ще раз збийте.

Паштет з мови готовий!

Охолодіть і подавайте.

До паштету можна подати багет, тости, хліб, сухарики або чіпси. Відмінна ідея подати паштет зі свіжими овочами, нарізаними смужками. Для цієї мети підійдуть свіжі огірки, морква або стебла селери.

Смачного!

Зберігайте паштет з мови в закритому посуді в холодильнику до 5 днів.

  • Мова— 1 штука(яловичий або свинячий)
  • яйце— 1 штука
  • свіжа зелень— За смаком(по бажанню)
  • Вершкове масло— 40-50 грам
  • сіль, чорний перець— За смаком
Як приготувати паштет з мови?

1. Мова промийте та відваріть в підсоленій воді до готовності. Готовий мову остудіть і зніміть з нього шкірку, поріжте на шматочки.

2. яйце відварити, ostudite і чистий. До речі, можнол відварити кілька перепелиних яєць замість одного курячого.

3. зелень промийте, просушіть на паперовому рушнику і поріжте. Підійде сюди і кріп, і петрушка, і пір'я зеленої цибулі. Вибирайте за настроєм і сезону.

4. Викладіть шматочки мови, яйце і зелень в чашу блендера. Туди ж додайте свіжомеленого чорного перцю. Збийте до однорідної консистенції.

5. Якщо паштет сухуватий, додайте вершкового масла і ще раз збийте.

Паштет з мови готовий!

Охолодіть і подавайте.

До паштету можна подати багет, тости, хліб, сухарики або чіпси. Відмінна ідея подати паштет зі свіжими овочами, нарізаними смужками. Для цієї мети підійдуть свіжі огірки, морква або стебла селери.

Смачного!

Зберігайте паштет з мови в закритому посуді в холодильнику до 5 днів.

Подібні рецепти

Канапе з мови, редису і маринованих огірків

Салат з мови

Варіантів холодних закусок в кулінарній скарбничці просто не може бути багато, згодні? Завжди хочеться чогось новенького, цікавого, здатного здивувати близьких і гостей. Саме таким рецептом ділюся. опис приготування: Перед вами класна ідея, як приготувати канапе з мови, редису і маринованих ог...

Обсмажені шматочки філе морського мови в томатному кисло-солодкому соусі

Обсмажені шматочки філе морського мови в томатному кисло-солодкому соусі

Легке в приготуванні і помірно легке по калорій блюдо, дуже смачне і ідеально підходить в якості основного рибного страви для обіду або вечері для поповнення сил в будній день. опис приготування: 1. У розігрітій олії обсмажити порціями шматочки філе до ступеня зменшення бурхливого кипіння ( 3 ...

Жюльєн з мови

Жюльєн з мови

Незвичайний і неймовірно смачний жюльен з мови запікається в духовці. Готується з цибулею, грибами і молочним соусом. опис приготування: Свинячий або яловичий язик — одна з найпоширеніших закусок на святкових столах нашої країни. І, зізнатися, мені набридло це одноманітність. Я вирішила пригот...

Паштет грибний

Паштет грибний

Сьогодні розповім вам, як приготувати паштет грибний - легке в створенні, низькокалорійне, ароматне і неймовірно смачна страва. Його можна використовувати для закусок або як доповнення до інших страв. опис приготування: Приготувати смачний паштет насправді дуже легко, і цей рецепт допоможе вам...

Паштет з дикої кози

Паштет з дикої кози

Мисливський делікатес - смачний і ситний паштет з м'яса дикої кози. Ця страва чудово підійде до новорічного столу. Рецепт спеціально для вас. опис приготування: Охолоджений паштет можна різати тонкими скибками і робити бутерброди до чаю. Можна використовувати в якості закуски на святковий стіл...