Рецепт Овочі з соусом зі шпинату

Рецепт Овочі з соусом зі шпинату
Кількість порцій: 12 Час приготування: 50 хв.
Рецепт приготування овочів з соусом зі шпинату, рикотта, квасолі, зеленої цибулі і лимонної цедри.

опис приготування:

Розігріти духовку до 170 градусів. промити шпинат, залишаючи трохи води на листках. Помістити шпинат у велику каструлю. Накрити кришкою і готувати на середньому вогні, помішуючи, від 4 до 6 хвилин. Прибрати шпинат з каструлі і дати охолонути. Видалити надлишок рідини, використовуючи кухонний рушник, і крупно нарізати.

Змішати Рікотта і квасоля в кухонному комбайні до отримання однорідної маси. Викласти суміш у миску. Додати цибулю, лимонну цедру і сіль. Приправить перцем. Додати шпинат. Викласти масу в форму для випічки.

випікати близько 30 хвилин. Приправить перцем. Подавати соус теплим з овочами.


  • шпинату— 150 грам
  • банку (450 г) квасолі— 1 штука
  • зеленого лука— 1 Ст. ложка
  • лимонної цедри— 1 1/2 чайних ложки
  • солі— 3 чайних ложки
  • мелений перець— — За смаком
  • для овочів:цибулина фенхелю— 1 штука
  • rediski— 6 штук
  • морква— 12 штук
  • цвітної капусти— 450 грам
  • селери— 3 штуки( стебла )
Розігріти духовку до 170 градусів. промити шпинат, залишаючи трохи води на листках. Помістити шпинат у велику каструлю. Накрити кришкою і готувати на середньому вогні, помішуючи, від 4 до 6 хвилин. Прибрати шпинат з каструлі і дати охолонути. Видалити надлишок рідини, використовуючи кухонний рушник, і крупно нарізати.

Змішати Рікотта і квасоля в кухонному комбайні до отримання однорідної маси. Викласти суміш у миску. Додати цибулю, лимонну цедру і сіль. Приправить перцем. Додати шпинат. Викласти масу в форму для випічки.

випікати близько 30 хвилин. Приправить перцем. Подавати соус теплим з овочами.


Подібні рецепти

Паста з соусом Песто зі шпинату

Салат з помідорами і курячим філе

Рецепт приготування італійської пасти з соусом песто зі шпинату, кедрових горіхів і сиру. опис приготування: У великій каструлі з киплячою підсоленою водою відварити макарони до готовності. Відкласти в сторону 1 / 2 чашки рідини, що залишилася після варіння, злити воду і повернути макарони в ...

Овочі під соєвим соусом

Овочі під соєвим соусом

Смачний соєвий соус в Азії відомий давно, вже більше 5 тисяч років, а ось в Росію він потрапив порівняно недавно. За сучасною технологією такий натуральний продукт готується 2-3 місяці. опис приготування: Смачний соєвий соус є найпоширенішим продуктів азіатської кухні, а в Японії кухарі викори...

Овочі з соєвим соусом

Овочі з соєвим соусом

Складно уявити сучасну кухню без азіатських ноток. Моїй родині особливо сподобався соєвий соус. З ним багато продуктів заграли по-новому. І цілі рецепти перекочували в наше сімейне меню. опис приготування: Це один з найбільш універсальних способів зробити швидкий гарнір. До нього додають рис, ...

Овочі, смажені на сковороді

Овочі, смажені на сковороді

Овочі, смажені на сковороді, — корисне, смачне вегетаріанське блюдо. Блюдо виглядає естетично і на смак чудово, його можна подати як гарнір. опис приготування: Овочі, смажені на сковороді з даного рецептом готуються дуже просто і недовго. Нічого особливого в приготуванні немає, крім однієї фіш...

Овочі на мангалі

Овочі на мангалі

Уже настав час пікніків і відпусток. Спека бере свій, тому дуже хочеться вирватися куди-небудь на природу. А там - вогнище, шашличок!.. розповім, як приготувати овочі на мангалі. опис приготування: Коли готуєш на мангалі, потрібно постійно стежити за процесом. Все-таки, вогонь і плита - різні ...