Рецепт Овочі під соєвим соусом

Рецепт Овочі під соєвим соусом
Кількість порцій: 10 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Смачний соєвий соус в Азії відомий давно, вже більше 5 тисяч років, а ось в Росію він потрапив порівняно недавно. За сучасною технологією такий натуральний продукт готується 2-3 місяці.

опис приготування:

Смачний соєвий соус є найпоширенішим продуктів азіатської кухні, а в Японії кухарі використовують його практично в кожній страві, адже кожному японцеві потрібно з'їсти 25 г. цього продукту в день. Завдяки особливим смаковим якостям цього соусу, страви виходять дуже пікантними і вишуканими.

  • Соєвий соус— 100 мілілітрів
  • Картопля— 6 штук
  • крохмаль— 1,5 Ст. ложки
  • Ріпчаста цибуля— 2 штуки
  • печериці— 150 грам
  • Рослинна олія— 50 мілілітрів
  • спеції— За смаком
  • Кукурудзяний крохмаль— 1 Ст. ложка(без гірки)
Овочі під соєвим соусом - фото крок 1 Картопля необхідно промити і очистити від шкірки.

Овочі під соєвим соусом - фото крок 2 В окремій мисочці змішайте маринад. З'єднайте рослинне масло і соєвий соус, додайте спеції за смаком.

Овочі під соєвим соусом - фото крок 3 У маринад додайте кукурудзяний крохмаль, перемішайте.

Овочі під соєвим соусом - фото крок 4 Картопля наріжте на невеликі брусочки-часточки. Шматочки картоплі не повинні бути товстими. Вони не встигнуть приготуватися, а крохмаль почне підгоряти. Бувають такі сорти картоплі, коли він довго готується. Щоб не ризикувати, проваріть часточки картоплі в киплячій воді близько 7 хвилин. Відкиньте на сито. злегка охолодити, а потім змішайте картоплю з маринадом. Додайте до всього нарізані печериці та цибулю. Як ви будете різати цибулю і гриби - особливого значення не має.

Овочі під соєвим соусом - фото крок 5 Викладіть все на фольгу, змащену маслом. Розігрійте духовку до 180 градусів, запікайте страву в духовці до готовності. Періодами помішуйте картопля, щоб він підрум'яниться з усіх боків. час запікання — 40-50 хвилин.

Овочі під соєвим соусом - фото крок 6 Подайте готову картоплю до столу.

Подібні рецепти

Овочі з соєвим соусом

Вишневий щербет в морожениці

Складно уявити сучасну кухню без азіатських ноток. Моїй родині особливо сподобався соєвий соус. З ним багато продуктів заграли по-новому. І цілі рецепти перекочували в наше сімейне меню. опис приготування: Це один з найбільш універсальних способів зробити швидкий гарнір. До нього додають рис, ...

Želtohvost (lakedra), запечений в рукаві з часником і соєвим соусом

Želtohvost (lakedra), запечений в рукаві з часником і соєвим соусом

Риба желтохвост мешкає в водах Тихого океану, часто зустрічається в японській кухні. Її так і називають-японська лакедра або желтохвост. Приготуємо рибу в рукаві і приправити соєвим соусом, да часником. опис приготування: В Японії використовують Лакедра для приготування суші або сашимі, а тако...

Овочі з соусом зі шпинату

Овочі з соусом зі шпинату

Рецепт приготування овочів з соусом зі шпинату, рикотта, квасолі, зеленої цибулі і лимонної цедри. опис приготування: Розігріти духовку до 170 градусів. промити шпинат, залишаючи трохи води на листках. Помістити шпинат у велику каструлю. Накрити кришкою і готувати на середньому вогні, помішуюч...

Смажені солодкі овочі

Смажені солодкі овочі

Рецепт приготування солодкого овочевого гарніру з моркви, батата і мускатної гарбуза з часником. опис приготування: Розігріти духовку до 230 градусів. розділіть морква, Солодка картопля, гарбуз і часник і між двома листами для випічки. Полити кожну партію 1 столовою ложкою олії, приправити сіл...

Овочі на сковороді

Овочі на сковороді

Дивовижне літній частування — овочі на сковороді в домашніх умовах! Набір інгредієнтів можна міняти, як вам завгодно і подавати його можна як окремо, так і як гарнір до будь-якої страви! ідеально! опис приготування: Ось такий простий рецепт овочів на сковороді, я так думаю, він вам дуже сподоб...