Рецепт Овочі в пароварці

Рецепт Овочі в пароварці
Кількість порцій: 2-4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Якщо хочете приготувати корисне і просте блюдо, знайте, що овочі в пароварці стануть відмінним варіантом. завдяки тому, що овочі готуються на пару, в них зберігається максимум корисних властивостей.

опис приготування:

Швидким і поживним стравою є овочі в пароварці. Найголовніше: вони повинні бути правильно приготовлені. Кожен овоч готується на пару певну кількість часу. Якщо ви перетримаєте, не так страшно, ніж приготувати їх сирими. Готувати на пару можна будь-які овочі.

  • морква— 1  штук
  • брокколі— 200  грам
  • Кольорова капуста— 200  грам
  • Кукурудза— 1  штук
  • Картопля— 1-3 штук
  • шпинат— За смаком
Овочі в пароварці - фото крок 1 1. Всі овочі на пару готуються різну кількість часу. наприклад, sparzha — 6-8 хвилин, суцвіття брокколі — 5 хвилин, морква — 15 хвилин, Початок кукурузы — 10 хвилин, картопля — 15 хвилин. Пароварка може бути стаціонарної або такий, яка встановлюється, як каструля, газ. У нашому випадку пароварка саме така, як у другому варіанті. У стаціонарній пароварці овочі готуються за таким же принципом, тільки в такий побутової техніки встановлюється таймер. В даному випадку готовність овочів ви перевіряєте самі, дістаєте їх згідно часу приготування.

Овочі в пароварці - фото крок 2 2. Очищаємо всі овочі і нарізаємо на частини. Брокколі і цвітну капусту розбираємо на суцвіття.

Овочі в пароварці - фото крок 3 3. Ставимо пароварку на вогонь, наливаємо воду і викладаємо в окрему ємність овочі. Потім варимо їх на пару, дістаючи кожен овоч, згідно часу приготування. Шпинат викладаємо в останню чергу і дістаємо першим.

Овочі в пароварці - фото крок 4 4. Ось такі апетитні виходять овочі в пароварці. Крім естетичного вигляду вони зберегли максимум своїх корисних властивостей. Такі овочі в пароварці я зазвичай подаю як гарнір до основних страв.

Подібні рецепти

Кабачки в пароварці

Рецепт риби в пароварці

Кабачки в пароварці придумані спеціально для тих, хто любить корисну і здорову їжу. опис приготування: Кабачки в пароварці — здорова їжа. Тут доведені до мінімуму канцерогени, з'являються при смаженні. Однак, може виникнути питання з приводу заправки. Якщо Ви не любите і вважаєте майонез шкід...

Овочевий бульйон в пароварці

Овочевий бульйон в пароварці

Спробуйте приготувати овочевий бульйон в пароварці, якщо у вашому господарстві такий агрегат є. Бульйон виходить набагато чистіший, прозорий і наваристий, ніж просто зварений в каструлі. опис приготування: Овочевий бульйон в пароварці не можна порівняти з тим бульйоном, який можна приготувати ...

Смажені солодкі овочі

Смажені солодкі овочі

Рецепт приготування солодкого овочевого гарніру з моркви, батата і мускатної гарбуза з часником. опис приготування: Розігріти духовку до 230 градусів. розділіть морква, Солодка картопля, гарбуз і часник і між двома листами для випічки. Полити кожну партію 1 столовою ложкою олії, приправити сіл...

Овочі, смажені на сковороді

Овочі, смажені на сковороді

Овочі, смажені на сковороді, — корисне, смачне вегетаріанське блюдо. Блюдо виглядає естетично і на смак чудово, його можна подати як гарнір. опис приготування: Овочі, смажені на сковороді з даного рецептом готуються дуже просто і недовго. Нічого особливого в приготуванні немає, крім однієї фіш...

Овочі на мангалі

Овочі на мангалі

Уже настав час пікніків і відпусток. Спека бере свій, тому дуже хочеться вирватися куди-небудь на природу. А там - вогнище, шашличок!.. розповім, як приготувати овочі на мангалі. опис приготування: Коли готуєш на мангалі, потрібно постійно стежити за процесом. Все-таки, вогонь і плита - різні ...