Рецепт Патисони в духовці

Рецепт Патисони в духовці
Кількість порцій: 2 Час приготування: 1 г. 40 хв.
Багато хто не знає, що можна приготувати з патисонів. Побачивши цих красенів на ринку, вирішив зробити з них страву до вечері з начинкою з овочів і сиру. розповім, як приготувати патисони в духовці!

опис приготування:

Патисони ідеально підходять для фарширування. Можна зробити овочевий фарш, м'ясної, додати сир, зелень, сир. Час запікання залежить від розміру самого овоча. Готову страву дістаньте з духовки і трохи остудіть перед подачею на стіл. Рекомендую подавати цілком, посипавши свіжою зеленню.

  • патисони— 2 штуки
  • шпинат— 0,5 пучка
  • гриби— 200 грам
  • томати— 2 штуки
  • моцарелла— 150 грам
  • Твердий сир— 50 грам
  • Біле вино— 4 Ст. ложки
  • часник— 2 зубчики
  • Цибуля— 1 штука
  • сіль, спеції— За смаком
Патисони в духовці - фото крок 1 1. вимийте патисони, зріжте хвостик, щоб вийшла шапочка. Ложкою видаліть всю м'якоть. Змастіть патисони рослинним маслом всередині, сіль і poperčite. Запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці близько 1 годину.

Патисони в духовці - фото крок 2 2. Очистіть і дрібно наріжте цибулю, часник, вимийте шпинат. Розігрійте сковороду з рослинним маслом, викладіть половину цибулі, весь часник і шпинат, обсмажте протягом 2 хвилин.

Патисони в духовці - фото крок 3 3. Наріжте гриби невеликими шматочками. Обсмажте їх з цибулею, що залишилася, потім влийте в сковороду вино і готуйте до його випаровування.

Патисони в духовці - фото крок 4 4. Запечені патисони наповніть начинкою: шпинат, половина грибів, половина моцарелла, нарізані шматочками томати, залишилися гриби і моцарелу. Посипте все тертим твердим сиром і посипте орегано.

Патисони в духовці - фото крок 5 5. Накрийте капелюшком і запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 20-40 хвилин. Смачного!

Подібні рецепти

Патисони, фаршировані в духовці

Пиріг з овочами з фаршу

Діти без розуму від цього блюда, дорослі звичайно теж, але дітям особливо подобається! Насправді, немає нічого дивного, адже патисони, фаршировані в духовці, виходять дійсно смачними! опис приготування: Це класичний рецепт приготування патисонів, фаршированих в духовці. Для приготування підійд...

Кабачки і патисони на зиму

Кабачки і патисони на зиму

Хочу розповісти, як приготувати кабачки і патисони на зиму. Виходить цікавий салат, який можна їсти свіжим, а можна відкрити баночку взимку і насолоджуватися свіжим смаком овочів! Спробуйте! опис приготування: Ці кабачки і патисони на зиму виходять просто відмінною закускою! І свіжі вони, і со...

Патисони, фаршировані грибами

Патисони, фаршировані грибами

Дуже часто патисони фарширують всілякими начинками, мені наприклад, найбільше подобається з грибами, в даному випадку — печерицями. легко, смачно і ситно, а головне — не складно. опис приготування: Спеціально для вас рецепт приготування патисонів, фаршированих грибами. Готові патисони дістаньт...

Патисони, фаршировані тунцем і сиром

Патисони, фаршировані тунцем і сиром

Ніжні молоді патисони просто створені для начинки! вони, немов маленькі тарілочки, готові прийняти в себе будь-яку начинку. ось, наприклад, тунець із зеленню і сиром - відмінна ідея для легкого вечері! опис приготування: Така начинка прекрасно підійде і для фарширування молодих дрібних кабачкі...

Патисони, консервовані без стерилізації

Патисони, консервовані без стерилізації

хороший рецепт, який позбавить вас від проблем зі стерилізацією раз і назавжди. Готуємо патисони консервовані з іншими овочами, виходить таке собі хрустке асорті, дуже смачне! опис приготування: Перед вами найпростіший рецепт приготування патисонів, консервованих без стерилізації. Вже через до...