Рецепт Патисони, мариновані на зиму

Рецепт Патисони, мариновані на зиму
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Ось і прийшов час заготовити консервацію на зиму. Якщо ви любите патисони, пропоную їх гарненько замаринувати з іншими овочами, щоб до зими все було в кращому вигляді! відмінний, легкий спосіб.

опис приготування:

Це класичний рецепт приготування патисонів, маринованих на зиму. Робиться все гранично просто. Підготуйте стерилізовані банки і кришки для закачування. У банки помістіть листя смородини, вишні та хрону, а також порізані овочі. Залийте окропом на 25 хвилин, потім злийте воду в каструлю і зваріть маринад з додаванням оцту, солі і перцю. Поверніть маринад в банки, банки закатати. Ось і всі справи. хай щастить!

  • патисони— 4 штуки
  • помідори— 4-5 штук
  • Перець болгарський— 3 штуки
  • Чечснок— 4 штуки
  • огірки— 5 штук
  • кабачки— 5 штук
  • Цибуля ріпчаста— 4 штуки
  • листя— За смаком(смородини, хрону і вишні)
  • Перець горошом— За смаком
  • сіль— За смаком
  • оцет— За смаком
патисони, мариновані на зиму - фото крок 1 всі овочі, крім томатів і часнику, ретельно промийте і поріжте великими шматочками.

патисони, мариновані на зиму - фото крок 2 У стерилізовані банки закладаємо листя смородини, вишні та хрону, парасольки кропу, цибуля часник (цільними зубчиками). Зверху кладемо підготовлені овочі, заливаємо все водою, накриваємо кришками і залишаємо на 25 хвилин.

патисони, мариновані на зиму - фото крок 3 Потім зливаємо воду з банок в каструлю і готуємо маринад. з 1 літр води йде — 1 ст.л. оцту, 1,5 ст.л. солі, 1 ст.л. цукру і чорний перець. маринад кип'ятимо 5-6 хвилин і заливаємо назад в банки. Банки закочує і перевертаємо до повного охолодження. Смачного!

Подібні рецепти

Патисони, мариновані швидко

Фаршировані патисони в мультиварці

Любіть хрусткі і ароматні патіссончікі з баночки? Ну, хто ж не любить таку смакоту! Пропоную не втрачати часу і піти на кухню, щоб швиденько замаринувати патисони прямо зараз! опис приготування: Любителям похрумтіти присвячується! Зрозумілий і простий рецепт приготування патисонів, маринованих...

Патисони, мариновані шматочками

Патисони, мариновані шматочками

Прекрасна закуска практично до будь-якої страви — це патисони, мариновані шматочками. Готується це диво зовсім недовго, всього-то 40-45 хвилин. з'їдається, до речі, ще швидше =) опис приготування: Любителі готувати перебувають у вічному пошуку ідеального рецепта, мій рецепт звичайно не ідеальн...

Патисони, мариновані з помідорами

Патисони, мариновані з помідорами

Смачні мариновані патисони можна приготувати всього-то за 50 хвилин. Маринуються вони з будь-якими овочами, але я віддаю перевагу маринувати з помідорами. Люблю я томати, нічого не поробиш! опис приготування: Спеціально для вас рецепт приготування патисонів, маринованих з помідорами. У цьому р...

Патисони, мариновані без стерилізації

Патисони, мариновані без стерилізації

Патисони - дивовижні свіжі овочі. Їх можна додавати в рагу, робити з них ікру, як з кабачків, а головне - дуже смачно маринувати на зиму. У маринаді вони набувають цікаві аромт і смак. опис приготування: Головне в такій заготівлі - це не давати патисонам вирости дуже великими. Найапетитніші і ...

Патисони, мариновані з перцем

Патисони, мариновані з перцем

Приготуйте патисони, мариновані з перцем в домашніх умовах! Адже патисони це — добра закуска, а іноді і гарнір до м'ясних страв і смаженої риби. Навіть дітям подобається, а це показник! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування патисонів, маринованих з перцем. Їсти можна вже че...