Рецепт Овочі у власному соку

Рецепт Овочі у власному соку
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 30 хв.
Рецепт приготування смаженої моркви, лука, болгарського перцю, помідорів, баклажанів, кабачків і капусти.

опис приготування:

Якщо використовувати рослинне масло , у вас вийде чудовий пісний гарнір.

приготування:

Розігріти рослинне масло у великій сковороді. нашаткувати моркву. нарізати цибулю. Нарізати кубиками болгарський перець, помідори і баклажани. нарізати кабачки. Викласти моркву в сковороду і обсмажити до м'якості. Додати цибулю і смажити до золотистого кольору. Вимкнути вогонь. Викласти зверху болгарський перець і помідори. Приправити сіллю і перцем.

викласти баклажани. Приправити сіллю і перцем. Викласти шар кабачків. Приправити сіллю і перцем. Зверху викласти капустяне листя і накрити сковорідку кришкою. На сильному вогні довести до кипіння. Потім зменшити вогонь і готувати під кришкою протягом 1 годину.


  • морква— 3 штуки
  • цибулини— 2 штуки
  • болгарський перець— 1 штука
  • помідора— 3 штуки
  • баклажана— 2 штуки
  • кабачка— 1/2 штуки
  • капустных листьев— За смаком(кілька)
  • сіль і перець— За смаком
  • рослинна олія— За смаком
Якщо використовувати рослинне масло , у вас вийде чудовий пісний гарнір.

приготування:

Розігріти рослинне масло у великій сковороді. нашаткувати моркву. нарізати цибулю. Нарізати кубиками болгарський перець, помідори і баклажани. нарізати кабачки. Викласти моркву в сковороду і обсмажити до м'якості. Додати цибулю і смажити до золотистого кольору. Вимкнути вогонь. Викласти зверху болгарський перець і помідори. Приправити сіллю і перцем.

викласти баклажани. Приправити сіллю і перцем. Викласти шар кабачків. Приправити сіллю і перцем. Зверху викласти капустяне листя і накрити сковорідку кришкою. На сильному вогні довести до кипіння. Потім зменшити вогонь і готувати під кришкою протягом 1 годину.


Подібні рецепти

Огірки у власному соку на зиму

Варення з груш у власному соку

Сьогодні пропоную вам дуже цікавий спосіб огіркової засолювання - вони готуються у власному соку! Огірки виходять ароматними, хрусткими і в міру гострими. Беріть мій рецепт на замітку! опис приготування: Нижче я дам покроковий опис, як приготувати огірки у власному соку на зиму. Дана кількість...

Капуста у власному соку

Капуста у власному соку

Разом з цукром і квашеною капустою… Цей рядок з пісні У. Цоя завжди викликає у мене зимові асоціації, оскільки їмо ми капусту частіше взимку. ось, як приготувати капусту у власному соку. опис приготування: Квашена капуста хороша сама по собі, звичайно, якщо її правильно приготували. Її можна з...

Овочі на сковороді

Овочі на сковороді

Дивовижне літній частування — овочі на сковороді в домашніх умовах! Набір інгредієнтів можна міняти, як вам завгодно і подавати його можна як окремо, так і як гарнір до будь-якої страви! ідеально! опис приготування: Ось такий простий рецепт овочів на сковороді, я так думаю, він вам дуже сподоб...

Овочі на зиму

Овочі на зиму

Ділюся простим рецептом овочів на зиму. Виходить чудове асорті! Спробуйте, взимку, коли овочів мало, зарядить вітамінами і корисними речовинами! опис приготування: як вид, рецепт приготування овочів на зиму дуже простий! Вам треба нарізати будь-які ваші улюблені овочі та розділити їх на дві ба...

Овочі під соєвим соусом

Овочі під соєвим соусом

Смачний соєвий соус в Азії відомий давно, вже більше 5 тисяч років, а ось в Росію він потрапив порівняно недавно. За сучасною технологією такий натуральний продукт готується 2-3 місяці. опис приготування: Смачний соєвий соус є найпоширенішим продуктів азіатської кухні, а в Японії кухарі викори...