Рецепт Ovcharskiy салат
не має значення, були ви в Болгарії або тільки збираєтеся відвідати цю прекрасну країну, але цей приголомшливий салат ви повинні спробувати в будь-якому випадку, адже такого смаку ви більше ніде не знайдете.
опис приготування:
Рецепт приготування "; вівчарів салату" родом із сонячної Болгарії, і свою назву він отримав від болгарського слова "; вівчар ";, що перекладається як "; пастух ";. Мені важко сказати, чому цей чудовий салат називається саме так, ясно тільки одне, якби пастух під час роботи зголоднів, то з таким салатом він би точно втамував свій голод і набрався сил. дійсно, незважаючи на відсутність у складі майонезу та інших важких продуктів, салат виходить напрочуд ситним і поживним. І якщо вам вже порядком набридли всі відомі салати, тоді я розповім вам, як приготувати "; вівчарів салат ";, з яким ваш вечерю чи обід стане набагато цікавіше і смачніше.
- томати— 4 штуки
- огірок— 1 штука
- Перець болгарський— 1 штука
- Luk-salotų— 1 штука
- гриби мариновані— 150-200 грам
- шинка— 100 грам
- яйце— 2 штуки
- бринза— 100 грам
- Масло оливкове— 3 Ст. ложки
- Перець чорний мелений— За смаком
- сіль— За смаком
З огірка зрізаємо шкірку і нарізаємо його на кубики.
З перцю видаляємо насіння і кладемо його на деко, змащений маслом. Ставимо деко в розігріту до 180 градусів духовку і запікаємо перець 25-30 хвилин до появи темних плям на ньому. Потім виймаємо його, а коли він охолоне, знімаємо з нього шкірку і нарізаємо на невеликі кубики.
Тепер викладаємо на тарілку нарізані томати і перець.
Шинку нарізаємо кубиками і так кладемо на тарілку.
додаємо перець.
З грибів зливаємо воду, при необхідності подрібнюємо їх і викладаємо до решти інгредієнтів.
Цибулю нарізаємо досить тонкими півкільцями і кладемо зверху.
Посипаємо салат тертої на крупній тертці бринзою. Солимо і перчимо до смаку, поливаємо оливковою олією.
Очищаємо варені яйця і нарізаємо їх на часточки, прикрашаємо ними салат і подаємо його до столу. Приємного всім апетиту!
Подібні рецепти
Грузинський соус «Sacebeli»
Рецепт приготування печива з вівсяними пластівцями, арахісовим маслом, кренделі, цукерками M&M-х, родзинками і волоськими горіхами. Це яскраве різнобарвне ласощі припаде до смаку дітям. кількість порцій: 8 сода— 1/2 чайних ложки сіль— 1/4 чайних ложки несолоне вершкове масло кімнатної температу...
Хрусткі курячі крильця
Ця страва завжди приймають на "; ура" і дорослі, та діти. Хрусткі зовні і соковиті всередині, такі крильця — прекрасне доповнення до будь-якого гарніру, а для дорослих — ще й чудова закуска до пива. опис приготування: Смачна хрустка скоринка, а всередині ніжне і соковите м'ясо — ви хотіли отри...
Паста з лососем і цибулею
Рецепт приготування італійської пасти з лососем, зеленою цибулею, лимонною цедрою, вершками, кропом, Пармезан і лимон. опис приготування: Відварити макарони відповідно до інструкції на упаковці. Злити воду. Нарізати лосося на тонкі шматочки і відкласти в сторону. Тонко нарізати зелену цибулю. ...
Печінка з рисом
Печінка з рисом по даним рецептом готується в мультиварці. А тому приготується блюдо дуже легко і невимушено. Курячу печінку ми готуємо з овочами і солодкою паприкою. Виходить дуже смачно! опис приготування: Печінка з рисом — просте буденне блюдо, яке добре насичує. Сьогодні ми приготуємо це б...
Хрусткі огірочки з гірчицею
огірочки, засоленные на зиму, - найбільш ходовий товар. Вони підходять для багатьох салатів, включаючи олів'є. Я розповім сьогодні, як приготувати смачні хрусткі огірочки з гірчицею. Смачного! опис приготування: Такі огірки можна додавати не тільки в різні салати. Їх також можна подавати до ст...