Рецепт Орзо з грибами
Орзо - різновид італійської пасти, яка за зовнішнім виглядом нагадує рис. Приготувати з пастою орзо можна салат, суп або гарнір. Я пропоную вам спробувати орзо з грибами.
опис приготування:
Докладніше, як приготувати орзо з грибами, я розповім нижче. Гриби для цієї страви можна використовувати будь-які: печериці, гливи, шиітаке. Якщо використовуєте лісові гриби, їх потрібно буде попередньо відварити. це просте, смачна страва, яке відмінно підійде для вечері.
- гриби— 200 грам(печериці)
- Макаронні орезо— 120 грам
- морква— 1 штука
- Цибуля— 1 штука(1/2 шт — для смаження грибів, 1/2 шт — для страви)
- сіль— За смаком
- Перець чорний мелений— За смаком
Обсмажуйте гриби до рум'яного кольору на рослинній олії протягом 20-25 хвилин. перші 15 хвилин обсмажуйте без солі, періодично помішуючи.
Потім трохи підсолити і додайте половину цибулини. обсмажуйте ще 10 хвилин. Після перекладіть гриби в тарілку, а цибулину викиньте.
Моркву наріжте брусочками, потім обсмажте до золотистого кольору. Перекладіть в тарілку.
Цибуля наріжте скибочками середнього розміру. Обсмажте до м'якості, трохи підсолити.
Пасту орзо варіть в киплячій підсоленій воді 10 хвилин. Потім злийте воду, а пасту відкиньте на друшляк.
з'єднайте гриби, овочі і пасту разом. перемішайте, приправте сіллю і перцем.
Паста орзо з грибами готова, смачного!
Подібні рецепти
Гречана каша з грибами та цибулею
На подив смачна паста! Ніжний вершковий присмак рікотти і солодкість молодих кабачків. Шовковистість якісних макаронів і хрусткі насіння. Гра текстур і смаків заради вашого задоволення! опис приготування: Орзо - дрібні макаронні вироби у вигляді зерен рису. Виготовлені з пшениці виключно тверд...
Орзо з помідорами і орегано
Швидкий рецепт приготування орзо зі сливовими помідорами, часником і орегано. опис приготування: У великій каструлі довести підсолену воду до кипіння. Додати орзо і варити до готовності, від 10 до 12 хвилин. Між іншим, в маленькій каструлі на середньому вогні змішати часник і оливкове масло, ...
Гостра курка з пловом орзо
Орзо - це дрібна італійська паста у вигляді рисових зерен. В даному рецепті ви можете замінити орзо будь-якими дрібними макаронними виробами або навіть рисом. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. У великій сковороді розтопити 1 столову ложку масла. Змастити курку з обох сторі...
Печиво з родзинками, горіхами і M&M-х
Рецепт приготування печива з вівсяними пластівцями, арахісовим маслом, кренделі, цукерками M&M-х, родзинками і волоськими горіхами. Це яскраве різнобарвне ласощі припаде до смаку дітям. кількість порцій: 8 сода— 1/2 чайних ложки сіль— 1/4 чайних ложки несолоне вершкове масло кімнатної температу...
Хрусткі курячі крильця
Ця страва завжди приймають на "; ура" і дорослі, та діти. Хрусткі зовні і соковиті всередині, такі крильця — прекрасне доповнення до будь-якого гарніру, а для дорослих — ще й чудова закуска до пива. опис приготування: Смачна хрустка скоринка, а всередині ніжне і соковите м'ясо — ви хотіли отри...