Рецепт Омусоба — японський омлет

Рецепт Омусоба — японський омлет
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Омлет з обсмаженої локшиною і овочами. Омусоба (Omusoba) дуже популярна страва в Японії, яке можна спробувати в будь-якому сімейному ресторані або японських пивних (izakayas).

кількість порцій: 4
  • яйця— 8 штук
  • морква— 1 штука(нарізати на дрібні смуги)
  • цибулина— 1 штука(дрібно нарізана)
  • часник— 2 зубчики(покришити)
  • рапсове масло— 4 Ст. ложки
  • соєвий соус— 2 Ст. ложки
  • рисовий оцет— 1 1/2 Ст. ложки
  • вода— 2 Ст. ложки
  • саке— 1 Ст. ложка
  • цукор— 1 Чайна ложка
  • лист нори— 1 штука(сушені водорості, нарізати дрібно)
  • локшина Чау Мейн— 170 грам
  • соус Тонкацу— — За смаком
  • майонез— — За смаком
  • сіль і перець— — За смаком
Омусоба - японський омлет - фото крок 1 Для початку потрібно відварити локшину (трохи менше аль Данте), потім промити її під холодною водою і відкласти в сторону.

Омусоба - японський омлет - фото крок 2 Тим часом нарізаємо, Sinkule, подрібнюємо овочі.

Омусоба - японський омлет - фото крок 3 наступним кроком: Нагріваємо велику сковороду на сильному вогні, в неї додаємо 2 ст. ложки олії, кидаємо подрібнений часник і цибулю, обсмажуємо протягом 2-3 хвилин. Потім кладемо інші овочі і продовжуємо обсмажувати до м'якості, близько 8 хвилин.

Омусоба - японський омлет - фото крок 4 Злегка зменшити силу вогню. Додати до овочів локшину, воду, соєвий соус, саке, рисовий оцет, цукор і подрібнений лист норі. Все ретельно перемішуємо, підсмажуємо близько 2 хвилин.

Омусоба - японський омлет - фото крок 5 Дістаньте чисту сковороду і нагріти на середньому вогні. Додати трохи масла, за раз підсмажувати по 2 яйця для того, щоб приготувати омлет на 4 щасливих людей.

Омусоба - японський омлет - фото крок 6 розкласти 4 готових омлету по тарілках.

Омусоба - японський омлет - фото крок 7 Викласти по порції локшини і овочів на кожен омлет, потім скласти його удвічі. Заправити соусом і майонезом, подавати відразу ж. приємного сніданку!

Подібні рецепти

Ojakodon (японський омлет)

Японський омлет для ролів

Я перекладі я японського Оякодон означає "; мати і дитя ";. Цей омлет дуже ситний і підійде, швидше, для обіду або вечері, ніж для сніданку. Побалуйте рідних японською кухнею, — приготуйте оякодон. опис приготування: Рецепт традиційний японський, тому не рекомендую міняти складові. Єдине припу...

Испанский омлет

Испанский омлет

Испанский омлет готовится из яиц, картоплі і цибулі. це — дуже ситне блюдо, которое станет отличным началом дня. Можно его подать и в случае, если вдруг нагрянут гости. Так що, беріть на замітку. опис приготування: Побалуйте себя и своих близких испанским омлетом. Картошку надо нарезать очень ...

Жареный омлет с колбасой и сыром

Жареный омлет с колбасой и сыром

Это невероятно простое и вкусное блюдо! Сьогодні я розповім вам, как приготовить омлет с колбасой и сыром легко и быстро. опис приготування: Такой омлет обязательно получится даже у самого неопытного кулинара. В качестве начинки вы можете положить абсолютно все, що знайдете в холодильнику, буд...

Омлет з сиром на пару

Омлет з сиром на пару

Рецепт приготування омлету з сиром і зеленню в пароварці. опис приготування: омлет, приготований на пару, виходить зовсім нежирний і дуже ніжний на смак. Ідеально підходить для дитячого харчування. приготування: Натерти сир, подрібнити петрушку. У мисці збити яйця за допомогою вилки. Вилити яй...

Нутовая омлет

Нутовая омлет

Ділюся рецептом Нутовая омлету. У складі немає яєць, Затон дуже зелений, овочів і ароматних спецій. Блюдо підійде для пісного і веганскої меню. Дуже смачний варіант для сніданку! опис приготування: Докладніше, як приготувати Нутовая омлет, я розповім нижче. Для начинки можна використовувати бу...