Рецепт Обсмажені в олії креветки з рисом

Рецепт Обсмажені в олії креветки з рисом
Кількість порцій: 4 Час приготування: 25 хв.
Рецепт приготування обсмажених в маслі креветок з цибулею, болгарським перцем, сосисками і рисом.

опис приготування:

У середній каструлі нагріти 1/2 столової ложки масла на середньому вогні. Додати цибулю, смажити до м'якості, від 3 до 5 хвилин. Додати бульйон і довести до кипіння. Додати рис, приправити сіллю і перцем. накрити кришкою, зменшити вогонь до мінімуму і варити, поки рис не стане м'яким, близько 20 хвилин.

Тим часом у великій неглибокої сковороді нагріти залишилися 1/2 столової ложки масла на середньому вогні. Додати солодкий перець і смажити від 4 до 6 хвилин. Додати сосиски і креветки, смажити від 3 до 5 хвилин. Приправити сіллю і перцем.

Розділіть рис на 4 порції, зверху викласти суміш креветок і сосисок, подавати відразу ж.


  • оливкового масла— 1 Ст. ложка
  • маленька цибулина— 1 штука
  • курячого бульйону— 420 мілілітрів
  • дліннозерненого білого рису— 1 Склянка
  • сіль і мелений перець— — За смаком
  • червоні болгарські перці— 2 штуки(очищенных и нарезанных вдоль на тонкие полоски)
  • сосисок— 240 грам
  • великих креветок— 450 грам
У середній каструлі нагріти 1/2 столової ложки масла на середньому вогні. Додати цибулю, смажити до м'якості, від 3 до 5 хвилин. Додати бульйон і довести до кипіння. Додати рис, приправити сіллю і перцем. накрити кришкою, зменшити вогонь до мінімуму і варити, поки рис не стане м'яким, близько 20 хвилин.

Тим часом у великій неглибокої сковороді нагріти залишилися 1/2 столової ложки масла на середньому вогні. Додати солодкий перець і смажити від 4 до 6 хвилин. Додати сосиски і креветки, смажити від 3 до 5 хвилин. Приправити сіллю і перцем.

Розділіть рис на 4 порції, зверху викласти суміш креветок і сосисок, подавати відразу ж.


Подібні рецепти

Обсмажені шматочки філе морського мови в томатному кисло-солодкому соусі

Обсмажені кільця цибулі

Легке в приготуванні і помірно легке по калорій блюдо, дуже смачне і ідеально підходить в якості основного рибного страви для обіду або вечері для поповнення сил в будній день. опис приготування: 1. У розігрітій олії обсмажити порціями шматочки філе до ступеня зменшення бурхливого кипіння ( 3 ...

Вівсяне печиво на рослинній олії

Вівсяне печиво на рослинній олії

Це незвичайний рецепт вівсяного печива з додаванням сиру. Він надає печінкою м'якість і робить його ще більш корисним. Спробуйте цей варіант, оціните новий смак звичного печива. опис приготування: Це печиво можна назвати дієтичним, враховуючи кількості в ньому цукру. Однак воно не позбавлене к...

Печиво на рослинній олії

Печиво на рослинній олії

розповім, як приготувати печиво на рослинній олії. Воно смачне і дуже при цьому ніжне. рецепт простий, тут впорається навіть новачок в кулінарній справі. Тісто дуже вдале, турбот не доставить! опис приготування: розповідаю, як приготувати печиво на рослинній олії в домашніх умовах. Як нескладн...

Смажені креветки з рисом

Смажені креветки з рисом

Смачну і поживну страву для гурманів. Виходить дуже смачно і ситно. А також можна отримати естетичну насолоду від того, що страва виходить дуже красивим. І, звичайно, Проте смачним. опис приготування: Тут варто звернути особливу увагу на вибір як рису, так і креветок. Креветки не повинні бути ...

Хрусткі креветки з часником

Хрусткі креветки з часником

Рецепт приготування креветок в маринаді з лимонного соку і часнику. кількість порцій: 2 креветки— 1 кілограм голівка часнику— 1 штука лимон— 1 штука(сік) сіль— 1 щіпка(за смаком) чорний перець— 1 щіпка(за смаком) рослинно масло— 1 штука Ретельно промийте креветки. Видаліть кінцівки і панци...