Рецепт Мясная радуга

Рецепт Мясная радуга
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Этот рецепт прекрасен для семьи или компании с разными вкусами! Кто любит мясо и придерживается белковой пищи, получает его в двух вариациях! Кто любит овощи и низкие калории, будь ласка!

опис приготування:

Приготовление фарша:

замішуємо 2 фаршу, говяжий и куриный, додаємо по 250 гр лука (перемолотого в блендере), морковь по 1 шт (теж в блендері), взбиваем яйца в каждый фарш по одному, размоченный в сливках белый хлеб или батон без корочек, сметану, майонез, зелень (петрушка, кріп, базилик по желанию), солимо, перчим, додаємо спеції. Каждый фарш хорошенько перемешиваем, формируем тефтели и выкладываем на противень смазанный маслом (или на фольгу, змащену маслом)


  • фарш яловичий— 500 грам
  • фарш курячий— 500 грам
  • Цибуля ріпчаста— 500 грам
  • морква— 500 грам
  • помідори— 500 грам
  • баклажани— 500 грам
  • кабачки— 500 грам
  • Болгарський перець— 500 грам
  • яйця— 2 штуки
  • вершки— 50 грам
  • крем— 100 грам
  • майонез— 100 грам
  • зелень— 100 грам
  • Білий хліб— 100 грам(myakish)
  • сіль— За смаком
  • перець— За смаком
  • Хміль-сунелі— За смаком
Мясная радуга - фото крок 1 Овочі миємо, чистим, крупно нарезаем и выкладываем на смазанный растительным маслом противень.

Мясная радуга - фото крок 2 Из приготовленного фарша формируем тефтели и выкладываем в глубокий противень смазанный растительным маслом. В середину выкладываем помидоры и болгарский перец.

Мясная радуга - фото крок 3 Ставимо в духовку на годину (180 градусів)

Мясная радуга - фото крок 4 Овощи можно запекать любые.

Мясная радуга - фото крок 5 Все готово!

Подібні рецепти

Печиво з родзинками, горіхами і M&M-х

Окрошка закваска (класичний рецепт)

Рецепт приготування печива з вівсяними пластівцями, арахісовим маслом, кренделі, цукерками M&M-х, родзинками і волоськими горіхами. Це яскраве різнобарвне ласощі припаде до смаку дітям. кількість порцій: 8 сода— 1/2 чайних ложки сіль— 1/4 чайних ложки несолоне вершкове масло кімнатної температу...

Хрусткі курячі крильця

Хрусткі курячі крильця

Ця страва завжди приймають на "; ура" і дорослі, та діти. Хрусткі зовні і соковиті всередині, такі крильця — прекрасне доповнення до будь-якого гарніру, а для дорослих — ще й чудова закуска до пива. опис приготування: Смачна хрустка скоринка, а всередині ніжне і соковите м'ясо — ви хотіли отри...

Паста з лососем і цибулею

Паста з лососем і цибулею

Рецепт приготування італійської пасти з лососем, зеленою цибулею, лимонною цедрою, вершками, кропом, Пармезан і лимон. опис приготування: Відварити макарони відповідно до інструкції на упаковці. Злити воду. Нарізати лосося на тонкі шматочки і відкласти в сторону. Тонко нарізати зелену цибулю. ...

Печінка з рисом

Печінка з рисом

Печінка з рисом по даним рецептом готується в мультиварці. А тому приготується блюдо дуже легко і невимушено. Курячу печінку ми готуємо з овочами і солодкою паприкою. Виходить дуже смачно! опис приготування: Печінка з рисом — просте буденне блюдо, яке добре насичує. Сьогодні ми приготуємо це б...

Хрусткі огірочки з гірчицею

Хрусткі огірочки з гірчицею

огірочки, засоленные на зиму, - найбільш ходовий товар. Вони підходять для багатьох салатів, включаючи олів'є. Я розповім сьогодні, як приготувати смачні хрусткі огірочки з гірчицею. Смачного! опис приготування: Такі огірки можна додавати не тільки в різні салати. Їх також можна подавати до ст...