Рецепт М'ясо в винному соусі

Рецепт М'ясо в винному соусі
Кількість порцій: 6-7 Час приготування: 1 г. 30 хв.
гарантую — варто вам один раз спробувати приготувати м'ясо в винному соусі, і страви на кшталт м'яса по-французьки ви забудете раз і назавжди. М'ясо в винному соусі — це шалено смачна страва. рекомендую!

опис приготування:

М'ясо в винному соусі, приготоване за цим рецептом, сподобається цінителям соковитого і ніжного свинячого м'яса. Рецепт не дуже трудомісткий, у чому його ще одна перевага. Блюдо виходить трохи жирним, тому — кожен день готувати і є його не будеш, проте як варіант для приємного п'ятничного вечері з пляшкою хорошого червоного сухого — саме те. м'ясо, повторюся, виходить дуже смачне.

Якщо у кого-небудь є питання по рецепту — із задоволенням відповім

хай щастить!


  • Свинина— 1 кілограм
  • Цибуля ріпчаста— 200 грам
  • Вершкове масло— 250 грам
  • Борошно пшеничне— 2 Ст. ложки
  • Вино червоне сухе— 200 мілілітрів
  • вода— 200 мілілітрів
  • сіль, перець— — За смаком
М'ясо в винному соусі - фото крок 1 Репчатый лук мелко нарезаем и обжариваем в сливочном масле (примерно в половине — близько 125 грамів) до золотистости.

М'ясо в винному соусі - фото крок 2 Коли цибуля зазолотиться — всыпаем в сковороду муку и быстро-быстро размешиваем, щоб не було грудочок. Обжариваем еще около минуты.

М'ясо в винному соусі - фото крок 3 Затем вливаем в сковороду вино и воду. перемішуємо, прогреваем і знімаємо з вогню.

М'ясо в винному соусі - фото крок 4 Свинину нарезаем на куски толщиной чуть больше 1 см.

М'ясо в винному соусі - фото крок 5 Посипаємо сіллю і перцем.

М'ясо в винному соусі - фото крок 6 Беремо форму для випікання, выливаем в нее половину винного соуса, наверх выкладываем куски мяса.

М'ясо в винному соусі - фото крок 7 Сверху выливаем оставшуюся половину винного соуса.

М'ясо в винному соусі - фото крок 8 Напоследок, заливаем в форму для выпекания растопленное оставшееся сливочное масло (ще близько 125 г).

М'ясо в винному соусі - фото крок 9 Вот такую мясную форму для выпекания мы ставим в духовку, розігріту до 220 градусів. випікаємо 1 час.

М'ясо в винному соусі - фото крок 10 Благодаря соусу мясо приобретает темный оттенок, но оно не подгорелое, а навпаки — м'яке і соковите. Подавати з улюбленим гарніром.

Подібні рецепти

М'ясо в вершково-грибному соусі

Шашлик в червоному вині

Незважаючи на те, то існує безліч рецептів соусів для м'яса. розповім, як приготувати м'ясо в вершково-грибному соусі, одному з найпопулярніших. М'ясо виходить ніжним, ароматним і смачним. опис приготування: Вершково-грибний соус є, напевно, найпопулярнішим соусом для м'яса з-за простоти приго...

М'ясо, тушковане в томатному соусі (Spеzzatino помідор)

М'ясо, тушковане в томатному соусі (Spеzzatino помідор)

Spеzzatino помідор — традиційне блюдо Італії. м'ясо ніжне, соковите і м'яке! Блюдо в приготуванні дуже просте з доступних продуктів. розповідаю, як приготувати. опис приготування: Ситне і безсумнівно ароматне блюдо італійської кухні. М'ясо з овочами гаситься слабкому вогні протягом 40-60 хвили...

М'ясо в абрикосовому соусі

М'ясо в абрикосовому соусі

М'ясо в абрикосовому соусі не тільки чудово виглядає на блюді, але і захоплює своїм чудовим смаком. Порадуйте себе практично гурманським блюдом — зробіть м'ясо в абрикосовому соусі! опис приготування: У багатьох ресторанах високої кухні готують м'ясо в абрикосовому соусі. Блюдо у професійних ш...

М'ясо в часниковому соусі

М'ясо в часниковому соусі

У цій страві зібрані всі складові, так улюблені чоловіками. ніжне, неймовірно смачне і ароматне м'ясо з соусом приготувати зовсім нескладно, якщо знати деякі секрети. Про них зараз і поговоримо! опис приготування: М'ясо в часниковому соусі — неймовірно смачне і ароматне блюдо. Приготувати його...

М'ясо в гірчичному соусі

М'ясо в гірчичному соусі

М'ясо в гірчичному соусі — моє найулюбленіше блюдо. Рекомендую готувати його з хорошою свинячої вирізки — тоді у вас вийде даний смакота, гідне найдорожчих гостей. опис приготування: М'ясо в гірчичному соусі — дуже смачна страва. Воно виходить дуже соковитим, дарма що готують його з досить сух...