Рецепт М'ясо по-московськи

Рецепт М'ясо по-московськи
Кількість порцій: 2 Час приготування: 50 хв.
Рецепт м'ясо по-московськи — приготування повсякденного м'ясної страви з сиром, цибулею і майонезом.

опис приготування:

Яловичина відварюється у воді з додаванням спецій. Готовий м'ясний бульйон трохи охолоджується, з нього виймається м'ясо, яке нарізається поперек волокон порційно і викладається на деко, попередньо змащений вершковим або рослинним маслом.

Поверх шматків яловичини акуратно викладається цибулю, попередньо пасеровану в маргарині і сир нарізаний скибочками. Всі інгредієнти ретельно заливаються майонезом і відправляються в духовку, де і запікаються протягом 5-8 хвилин до появи рум'яної скоринки.

Готову страву можна подавати з смаженою картоплею, свіжими овочами, або зі складним гарніром. Смачного!


  • яловичини— 300 грам
  • майонез— 200 грам
  • ріпчаста цибуля— 100 грам
  • сир твердий— 70 грам
  • маргарин— 50 грам
  • лавровий лист— 1 штука
  • перець чорний горошком— — За смаком
Яловичина відварюється у воді з додаванням спецій. Готовий м'ясний бульйон трохи охолоджується, з нього виймається м'ясо, яке нарізається поперек волокон порційно і викладається на деко, попередньо змащений вершковим або рослинним маслом.

Поверх шматків яловичини акуратно викладається цибулю, попередньо пасеровану в маргарині і сир нарізаний скибочками. Всі інгредієнти ретельно заливаються майонезом і відправляються в духовку, де і запікаються протягом 5-8 хвилин до появи рум'яної скоринки.

Готову страву можна подавати з смаженою картоплею, свіжими овочами, або зі складним гарніром. Смачного!


Подібні рецепти

Смажене м'ясо дикої кози

Смажене м'ясо дикої кози

Дичина треба вміти готувати. Але насправді тут немає нічого складного. До вашої уваги — рецепт приготування простого і дуже смачної страви з дикої кози. опис приготування: М'ясо дикої кози треба обсмажити, а потім запекти в духовці в рукаві. з овочів, які будемо запікати з м'ясом, треба буде п...

Смажене м'ясо на сковороді

Смажене м'ясо на сковороді

Просто смажене м'ясо на сковороді вже злегка приїлося? Тоді саме час звернути увагу на цей рецепт. Неймовірне поєднання свинини і овочів підійде не тільки для обіду, але і для свята. опис приготування: Смажене м'ясо на сковороді — це одне з тих універсальних страв, які ідеально підходять і для...

М'ясо та любисток

М'ясо та любисток

Любисток перетворює м'ясо в пікантне, насичене смаками і ароматами, страва. Любисток — травичка, за смаком схожа на селера (віддалено) і володіє величезною кількістю корисних властивостей. опис приготування: М'ясо та любисток — дуже смачна страва, яке буквально спантеличує всіх. Через любистку...

М'ясо на реберцях в духовці

М'ясо на реберцях в духовці

М'ясо на реберцях, приготоване в духовці, та ще з овочами - це неймовірно смачне і ситне блюдо, аромат якого не залишить вас і ваших домочадців байдужими. готуємо! опис приготування: Вашій увазі представляю рецепт приготування м'яса на реберцях в духовці. М'ясо на реберцях - це воістину смакот...

М'ясо по-аргентинськи

М'ясо по-аргентинськи

привіт! Поспішаю порадувати вас новим цікавим рецептом! Сьогодні в меню — м'ясо по-аргентинськи. Готуйте за рецептом — і вийде краще, ніж в ресторанах Буенос-Айреса! опис приготування: Аргентина є другою за величиною країною Південної Америки. Кухня Аргентини формувалася під впливом мексикансь...