Рецепт М'ясо по-московськи
Рецепт м'ясо по-московськи — приготування повсякденного м'ясної страви з сиром, цибулею і майонезом.
опис приготування:
Яловичина відварюється у воді з додаванням спецій. Готовий м'ясний бульйон трохи охолоджується, з нього виймається м'ясо, яке нарізається поперек волокон порційно і викладається на деко, попередньо змащений вершковим або рослинним маслом.
Поверх шматків яловичини акуратно викладається цибулю, попередньо пасеровану в маргарині і сир нарізаний скибочками. Всі інгредієнти ретельно заливаються майонезом і відправляються в духовку, де і запікаються протягом 5-8 хвилин до появи рум'яної скоринки.
Готову страву можна подавати з смаженою картоплею, свіжими овочами, або зі складним гарніром. Смачного!
- яловичини— 300 грам
- майонез— 200 грам
- ріпчаста цибуля— 100 грам
- сир твердий— 70 грам
- маргарин— 50 грам
- лавровий лист— 1 штука
- перець чорний горошком— — За смаком
Поверх шматків яловичини акуратно викладається цибулю, попередньо пасеровану в маргарині і сир нарізаний скибочками. Всі інгредієнти ретельно заливаються майонезом і відправляються в духовку, де і запікаються протягом 5-8 хвилин до появи рум'яної скоринки.
Готову страву можна подавати з смаженою картоплею, свіжими овочами, або зі складним гарніром. Смачного!
Подібні рецепти
Смажене м'ясо дикої кози
Дичина треба вміти готувати. Але насправді тут немає нічого складного. До вашої уваги — рецепт приготування простого і дуже смачної страви з дикої кози. опис приготування: М'ясо дикої кози треба обсмажити, а потім запекти в духовці в рукаві. з овочів, які будемо запікати з м'ясом, треба буде п...
Смажене м'ясо на сковороді
Просто смажене м'ясо на сковороді вже злегка приїлося? Тоді саме час звернути увагу на цей рецепт. Неймовірне поєднання свинини і овочів підійде не тільки для обіду, але і для свята. опис приготування: Смажене м'ясо на сковороді — це одне з тих універсальних страв, які ідеально підходять і для...
М'ясо та любисток
Любисток перетворює м'ясо в пікантне, насичене смаками і ароматами, страва. Любисток — травичка, за смаком схожа на селера (віддалено) і володіє величезною кількістю корисних властивостей. опис приготування: М'ясо та любисток — дуже смачна страва, яке буквально спантеличує всіх. Через любистку...
М'ясо на реберцях в духовці
М'ясо на реберцях, приготоване в духовці, та ще з овочами - це неймовірно смачне і ситне блюдо, аромат якого не залишить вас і ваших домочадців байдужими. готуємо! опис приготування: Вашій увазі представляю рецепт приготування м'яса на реберцях в духовці. М'ясо на реберцях - це воістину смакот...
М'ясо по-аргентинськи
привіт! Поспішаю порадувати вас новим цікавим рецептом! Сьогодні в меню — м'ясо по-аргентинськи. Готуйте за рецептом — і вийде краще, ніж в ресторанах Буенос-Айреса! опис приготування: Аргентина є другою за величиною країною Південної Америки. Кухня Аргентини формувалася під впливом мексикансь...