Рецепт М'ясо по-міланськи

Рецепт М'ясо по-міланськи
Кількість порцій: 4 Час приготування: 20 хв.
Рецепт для любителів добре приготованого м'яса, його може приготувати кожен, це легко і швидко. Буде потрібно мінімум продуктів, а результат порадує)) розповідаю, як приготувати м'ясо по-міланськи.

опис приготування:

М'ясо по-міланськи - дуже поживна і дуже смачна страва, яке повністю задовольнить всіх м'ясоїдів. Найкраще м'ясо для цього рецепта - Рибай з телятини або філе з кісточкою. Гаряче м'ясо подайте з часточкою лимона.

  • Відбивні з телятини з кісточкою— 4 штуки(товщиною 3 см)
  • яйце— 2 штуки
  • Сухарі паніровочні— 100 грам
  • Вершкове масло— 70 грам
  • сіль— За смаком
  • лимон— 1 штука(для подачі)
М'ясо по-міланськи - фото крок 1 1. М'ясо посоліть з усіх боків. Збийте ціле яйце, покладіть шматки м'яса, щоб вони були покриті з усіх боків.

М'ясо по-міланськи - фото крок 2 2. Потім обваляйте м'ясо в сухарях.

М'ясо по-міланськи - фото крок 3 3. м'ясо, готове до обсмажуванні.

М'ясо по-міланськи - фото крок 4 4. У сковороді розтопіть вершкове масло.

М'ясо по-міланськи - фото крок 5 5. Покладіть шматки м'яса і обсмажуйте по 5 хвилин з кожного боку, на середньому вогні, до красивої скоринки.

М'ясо по-міланськи - фото крок 6 6. Подайте м'ясо по-міланськи відразу ж. Смачного!

Подібні рецепти

Смажене м'ясо дикої кози

Кабачкові оладки солодкі

Дичина треба вміти готувати. Але насправді тут немає нічого складного. До вашої уваги — рецепт приготування простого і дуже смачної страви з дикої кози. опис приготування: М'ясо дикої кози треба обсмажити, а потім запекти в духовці в рукаві. з овочів, які будемо запікати з м'ясом, треба буде п...

Смажене м'ясо на сковороді

Смажене м'ясо на сковороді

Просто смажене м'ясо на сковороді вже злегка приїлося? Тоді саме час звернути увагу на цей рецепт. Неймовірне поєднання свинини і овочів підійде не тільки для обіду, але і для свята. опис приготування: Смажене м'ясо на сковороді — це одне з тих універсальних страв, які ідеально підходять і для...

М'ясо та любисток

М'ясо та любисток

Любисток перетворює м'ясо в пікантне, насичене смаками і ароматами, страва. Любисток — травичка, за смаком схожа на селера (віддалено) і володіє величезною кількістю корисних властивостей. опис приготування: М'ясо та любисток — дуже смачна страва, яке буквально спантеличує всіх. Через любистку...

М'ясо на реберцях в духовці

М'ясо на реберцях в духовці

М'ясо на реберцях, приготоване в духовці, та ще з овочами - це неймовірно смачне і ситне блюдо, аромат якого не залишить вас і ваших домочадців байдужими. готуємо! опис приготування: Вашій увазі представляю рецепт приготування м'яса на реберцях в духовці. М'ясо на реберцях - це воістину смакот...

М'ясо по-аргентинськи

М'ясо по-аргентинськи

привіт! Поспішаю порадувати вас новим цікавим рецептом! Сьогодні в меню — м'ясо по-аргентинськи. Готуйте за рецептом — і вийде краще, ніж в ресторанах Буенос-Айреса! опис приготування: Аргентина є другою за величиною країною Південної Америки. Кухня Аргентини формувалася під впливом мексикансь...